جشنواره داکای بنگلادش میزبان سه فیلم کوتاه ایرانی شد
به گزارش سردبیر پرس به نقل از روابط عمومی، فیلم های کوتاه «مصطفی» به تهیه کنندگی پیمان شاه محمدی، علیرضا تیموری و کارگردانی علیرضا تیموری، «هفت سال ده روز کم» به کارگردانی و تهیه کنندگی حمید نوری، «ما تنها نیستیم» به کارگردانی اسماعیل جلایر و تهیه کنندگی پیمان شاه محمدی و اسماعیل جلایر، به شانزدهمین […]
به گزارش سردبیر پرس به نقل از روابط عمومی، فیلم های کوتاه «مصطفی» به تهیه کنندگی پیمان شاه محمدی، علیرضا تیموری و کارگردانی علیرضا تیموری، «هفت سال ده روز کم» به کارگردانی و تهیه کنندگی حمید نوری، «ما تنها نیستیم» به کارگردانی اسماعیل جلایر و تهیه کنندگی پیمان شاه محمدی و اسماعیل جلایر، به شانزدهمین دوره جشنواره بین المللی Dhaka بنگلادش راه یافتند.
شاه محمدی گفت: این خبر بسیار دلگرم کننده و باعث خوشحالی است که سه فیلم ایرانی در International Short and Independent Film Festival, Dhaka حضور دارند. تنوع موضوعی در این سه فیلم یکی از نکات مهم برای تیم توزیع و پخش به حساب می آید که در نوع خود برای من دلگرم کننده است. این جشنواره مهم در دسامبر ۱۹۸۸ به عنوان اولین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه در کل این شبه قاره آغاز شد.
وی ادامه داد: فیلمسازان برجسته و جوان بیشماری در پانزده دوره قبلی از اروپا، آسیا و آمریکا حضور داشتند. در میان آنها کریستوف زانوسی کارگردان برجسته لهستانی و کارگردانان هندی MrinalSen، Buddheadev Dasgupta، GautamGhose و Aparna Sen بودند. در جشنواره گذشته، مجموعا ۵۰۰۰ فیلم از ۱۱۰ کشور جهان شرکت کردند. این جشنواره اکنون یک نمایشگاه بین المللی شناخته شده برای جدیدترین فیلم های کوتاه و مستقل ساخته شده در سراسر جهان است. همچنین این جشنواره اکنون به یک رویداد فرهنگی دوسالانه بزرگ کشور تبدیل شده است.
شاه محمدی در ادامه گفت: داکا، یک رویداد هفت روزه است که نمایش همزمان در سه سالن در نقاط مختلف شهر را تجربه میکند که از لحاظ برگزاری به نظر من منحصر به فرد است. محل اصلی تالار کتابخانه عمومی مرکزی در شاهباغ است. مکانهای دیگر، سالن اصلی موزه ملی و تالار آکادمی شیلپاکالا بنگلادش هستند و نکته ی مهم دیگر این است که هر نمایش حدود ۸۰۰ مخاطب را در محل اصلی در خود جای می دهد که حضوری گسترده است و علاوه بر مکان اصلی، سایر مکانهای مشهور و معتبر مانند موزه ملی، سالنهای آکادمی شیلپاکالا و اتاقهای سمینار، رویداد را به یک رویداد فرهنگی قابل توجه تبدیل میکند. همچنین علاوه بر فیلمهای کوتاه، جشنواره داکا، فیلمهای مستقل محلی را نیز تبلیغ میکند که در سطح بینالمللی تحسین شده و در جشنوارههای جهانی مورد استقبال قرار گرفتهاند. یک سمینار استاندارد بین المللی نیز در طول جشنواره برگزار می شود که دوره های قبلی این رویداد با حضور فیلمسازان و منتقدان از سراسر جهان بسیار موفق بوده است.
زمان برگزاری جشنواره از ۲۵ فوریه تا ۴مارس ۲۰۲۲ برابر با ۶ تا ۱۳ اسفند هزار و چهار صد است.
منبع : مهر نیوز
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰