حضور بیش از ۶۰۰ هزار بسیجی در عرصه مقابله با کرونا

به گزارش پایگاه خبری سردبیر، سردار محمدحسین سپهر جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین امروز (شنبه) در نشست خبری «چالش کرونا؛ نهضت مردمی حل مسأله»، گفت: شرایط امروز کشور در مقابله با ویروس کرونا و تبعات آن در حوزه‌های مختلف، بسیج بر اساس رسالت و تکالیفی که بر عهده دارد، موظف است که به دستگاه‌های نظام، کمک […]

به گزارش پایگاه خبری سردبیر، سردار محمدحسین سپهر جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین امروز (شنبه) در نشست خبری «چالش کرونا؛ نهضت مردمی حل مسأله»، گفت: شرایط امروز کشور در مقابله با ویروس کرونا و تبعات آن در حوزه‌های مختلف، بسیج بر اساس رسالت و تکالیفی که بر عهده دارد، موظف است که به دستگاه‌های نظام، کمک و از آن‌ها پشتیبانی کند.
وی افزود: در ۴۰ سال گذشته همواره بسیجیان و ساختارهای مردمی نقش زیادی در کمک به دستگاه‌های مختلف داشته‌اند و هرگاه مردم در سازوکار بسیج در عرصه‌های مختلف ورود پیدا کرده‌اند، ظرفیت‌های بزرگی را به وجود آورده‌اند.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه امروز جهان درگیر مسئله کرونا است و الحمدالله کشور ما جزو کشورهایی است که در برابر این بیماری موفقیت‌های خوبی داشته است، تاکید کرد: با حضور ۵۰ هزار تیم متخصص بسیج در سراسر کشور، توانستیم حدود ۷۰ میلیون از مردم‌مان را غربالگری کنیم.
سردار سپهر افزود: تفاهم‌نامه خوبی از اولین روز تشکیل ستاد ملی مقابله به کرونا منعقد شد و امروز بیش از ۶۰۰ هزار بسیجی در سراسر کشور در عرصه خدمت‌رسانی برای حمایت از دستگاه‌های مختلف حضور یافته‌اند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به تأثیرات شیوع این ویروس در حوزه اقتصادی بر آن شدیم تا با تشکیل «ستاد رشد و نوآوری دانش‌بنیان» نسبت به فراخوانی طرح‌ها و ایده‌ها تلاش کنیم تا با ظرفیت‌های حل مسئله، این افراد را شناسایی کنیم و در یک مسابقه بزرگ حل مسئله در کشور همه عزیزانی که حرف یا ایده‌ای دارند، آن را ارائه کنند.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه در ۴۰ سال گذشته ثابت شده هر جا که به آرای افراد فرهیخته مراجعه می‌کنیم، توفیق به دست خواهیم آورد، تصریح کرد: در حوزه پیامدهای اقتصادی و مواجهه با چالش‌های بیماری کرونا علی‌رغم تحریم‌هایی که داریم، نیازمند ایده‌های نو هستیم. در زمینه آسیب‌های اجتماعی هم چه در دوره بیماری و چه دوران پسا کرونا چالش‌هایی را خواهیم داشت که برای حل این مسئله، نیازمند ایده‌های اندیشمندان خواهیم بود.