حمایت از اقدامات تحول‌آفرین آیت‌الله رئیسی وظیفه دینی و ملی است

به گزارش سردبیر پرس، سردار حسین دهقان مشاور رهبر معظم انقلاب در حوزه صنایع دفاعی و پشتیبانی نیروهای مسلح، در یادداشتی ضمن گرامیداشت هفته قوه قضائیه، نوشت: نگاه شهید بهشتی به قوه قضائیه نگاهی قانون گرا، اصول مدار و مبتنی بر تحول گرایی در مدیریت بود، نگاهی که اگر با همان وسعت نظر و جدیت در قوه […]

به گزارش سردبیر پرس، سردار حسین دهقان مشاور رهبر معظم انقلاب در حوزه صنایع دفاعی و پشتیبانی نیروهای مسلح، در یادداشتی ضمن گرامیداشت هفته قوه قضائیه، نوشت: نگاه شهید بهشتی به قوه قضائیه نگاهی قانون گرا، اصول مدار و مبتنی بر تحول گرایی در مدیریت بود، نگاهی که اگر با همان وسعت نظر و جدیت در قوه قضاییه امکان استمرار می‌یافت، تحولی شگرف را در مسیر عدالت اجتماعی موجب می‌شد.

وی با بیان اینکه از آن روز تاکنون قوه قضائیه مسیر پرفراز و نشیبی را پشت سر گذاشته است، تاکید کرد: فارغ از فراز و فرودهایی که در دوران مدیریت رؤسای قوه قضاییه پس از شهید بهشتی روی داد، باید به جرات گفت هرچند تا رسیدن به وضع آرمانی و مدنظر آن شهید بزرگوار در این قوه، فاصله داریم، اما، حرکت امروز قوه قضاییه در مسیر امنیت سازی، ثبات آفرینی، اعتمادبخشی، تولید سرمایه‌های اجتماعی و در یک کلام، خلق قدرت برای ایران اسلامی می‌تواند نویدبخش آینده‌ای روشن باشد.

مشاور رهبر انقلاب در بخش پایانی یادداشت خود با اشاره به تحولات صورت گرفته در قوه قضائیه، آورده است: این اقدامات تحولی و امید آفرین را باید حراست کرد و حمایت از آیت الله رئیسی در این دوران خطیر مسئولیت تا زمان به ثمر نشاندن این هدف بزرگ، وظیفه‌ای دینی و ملی است.

متن کامل این یادداشت به این شرح است:

در آستانه چهلمین سالگرد شهادت شهید مظلوم حضرت آیت االله بهشتی قرار داریم. ۴۰ سالگی را سن پختگی می‌دانند و به همین دلیل نگاه ما به شهید بهشتی پس از گذشت ۳۹ سال از شهادتش، باید نگاهی مبتنی بر بازخوانی عمیق، وسیع و جامعی از شخصیت او باشد.

بلند نظری در ترسیم و انتخاب هدف، عمق و بصیرت در شناخت مبدا و مقصد، ثبات قدم در مسیر رسیدن به مقصود و پایبندی به اصول و آرمان‌ها در پیمودن مسیر، ویژگی مشترک همه قهرمانانی است که در ذهن و قلب ما جای دارند.

از این منظر شهید بهشتی قهرمان انقلاب اسلامی ایران است و مرور دوباره افکار و آثار او نیاز مبرم زمانه ماست.

شهید بزرگواری که هم زمان دغدغه عدالت، آزادی، کرامت انسانی، آرمان گرایی و تفکر و روحیه و کار انقلابی و جهادی داشت.

ماه‌های آغازین سال ۱۳۶۰ مصادف با اوج گیری فتنه بنی صدر در جلسه‌ای برای بررسی مسائل روز خدمت شهید بهشتی رسیده بودم.

جمع بندی شهید مظلوم – که آن روز مسئولیت شورای عالی قضایی و دیوان عالی کشور را برعهده داشت – در آن جلسه این بود که حتی در مواجهه با بنی صدر نیز جمهوری اسلامی ایران نباید از مسیر پایبندی به قانون منحرف شود و حرکت در مدار قانون و اصول را کنار بگذارد.

نگاه شهید بهشتی به قوه قضاییه نگاهی قانون گرا، اصول مدار و مبتنی بر تحول گرایی در مدیریت بود، نگاهی که اگر با همان وسعت نظر و جدیت در قوه قضاییه امکان استمرار می‌یافت، تحولی شگرف را در مسیر عدالت اجتماعی موجب می‌شد.

از آن روز تاکنون قوه قضاییه مسیر پرفراز و نشیبی را پشت سر گذاشته است. فارغ از فراز و فرودهایی که در دوران مدیریت رؤسای قوه قضاییه پس از شهید بهشتی روی داد، باید به جرات گفت هرچند تا رسیدن به وضع آرمانی و مدنظر آن شهید بزرگوار در این قوه، فاصله داریم، اما، حرکت امروز قوه قضاییه در مسیر امنیت سازی، ثبات آفرینی، اعتمادبخشی، تولید سرمایه‌های اجتماعی و در یک کلام، خلق قدرت برای ایران اسلامی می‌تواند نویدبخش آینده‌ای روشن باشد.

امروز رئیس محترم قوه قضائیه قدم‌های آغازین این حرکت را برداشته و در ابتدای این مسیر سرنوشت ساز برای ملت ایران قرار دارد.

قوه قضائیه در ابتدای این دوران مدیریتی به خوبی توانسته است پا در مسیری بگذارد که امید را در دل مردم شکوفا کند و در گام نخست فاصله میان پرونده‌های ذهنی مردم با پرونده‌های روی میز دستگاه قضایی را کاهش دهد.

این اقدامات تحولی و امید آفرین را باید حراست کرد و حمایت از آیت الله رئیسی در این دوران خطیر مسئولیت تا زمان به ثمر نشاندن این هدف بزرگ، وظیفه‌ای دینی و ملی است.

در این مسیر باید با ارائه پیشنهاد و نقد مشفقانه، همکاری و مشارکت فعال؛ رئیس، مسئولان و قضات شریف این مجموعه را همراهی کنیم و با پرهیز از شتابزدگی، با حمایت از دستاوردهای مهم فعلی به انتظار دستاوردهایی مهم بنشینیم که امید می‌رود در دوران تصدی برادر عزیزم آیت الله رئیسی بر قوه قضائیه به ثمر بنشیند.