حمایت از خیران در برنامه هفتم توسعه کشور
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، مصطفی زمانیان روز چهارشنبه در هفتمین گردهمایی سراسری خیرین آموزش عالی کشور در دانشگاه تبریز، افزود: سال گذشته در ۱۹ دانشگاه کشور، مبلغ ۸۰۰ میلیارد ریال به پروژههای مشارکتی صندوق رفاه دانشجویان و خیران در راستای بازسازی زیرساختهای دانشگاهی پرداخت شد. وی با اشاره به حمایت از خیران در برنامه […]
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، مصطفی زمانیان روز چهارشنبه در هفتمین گردهمایی سراسری خیرین آموزش عالی کشور در دانشگاه تبریز، افزود: سال گذشته در ۱۹ دانشگاه کشور، مبلغ ۸۰۰ میلیارد ریال به پروژههای مشارکتی صندوق رفاه دانشجویان و خیران در راستای بازسازی زیرساختهای دانشگاهی پرداخت شد.
وی با اشاره به حمایت از خیران در برنامه هفتم توسعه، ادامه داد: ظرفیت قانونی در این برنامه دیده شده است تا اگر خیران در پروژههای نیمه تمام دولت شرکت کنند، معادل هزینه کرد آنها، مالیات محسوب شود که یک جلوه مشارکت مردمی در اداره کشور است.
زمانیان ادامه داد: به دلیل درگیری عموم جامعه با پروژههای آموزشی کشور، پروژههای این بخش اهمیت بالایی دارند و با اجرای این ظرفیت قانونی میتوان نمونه موفقی را در سطح وزارت علوم جهت رونق مشارکت مردمی ارائه داد.
وی با اعلام اینکه در سه سال گذشته سعی کردیم تا خیران کمتر شناخته شده استانها را شناسایی و معرفی کنیم و با الهام از الگوی تقسیم بندی منطقهای وزارت علوم، نشستهای شبکه خیران منطقهای دانشگاهها را فعال کرده و خیران را به این شبکه متصل کردهایم، افزود: پروژه مستندسازی از سیره زندگی خیران برجسته آموزش عالی را نیز شروع کردیم و تا امروز پنج مستند در این رابطه ساخته شده است و این فرایند ادامه دار خواهد بود.
وی با اشاره به نتیجه بررسیهای مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری و نظرسنجیها و مطالعات متعدد، گفت: مهمترین مسئله جامعه امروز ایران بحث امید و سرمایه اجتماعی است و اگر قرار باشد که بین مسائل کشور فقط یک مسئله را انتخاب کنیم که اثر راهبردی بر حل مسائل کشور داشته باشد، امید است.
وی افزود: در پدیده چالشهای مهاجرت و عدم مشارکت مردمی، ریشه شناسی تحلیلی نشان میدهد که جامعه ایرانی امروز به امیدآفرینی و تصویری روشن و شفاف از چشم انداز آینده کشور نیاز دارد.
زمانیان گفت: در سال پایانی سند چشم انداز ۲۰ ساله کشور قرار داریم که جامعه ایرانی در این راستا نیازمند شنیدن و تصویرسازی از سیمای دلنشین آینده ایران است و بخشهای مختلف جامعه انتظار دارند تا مجموعه حکمرانی و دولت بتواند چشم انداز مشخص و امیدبخشی از جامعه آینده ایران ارائه دهد.
وی با بیان اینکه جامعه ایرانی امروز به یکدلی و یکپارچگی بیش از گذشته و چشمههای جوشان امیدبخشی در جامعه نیاز دارد، اظهار کرد: امروز خیران علاوه بر نقش در توسعه زیرساختها، رسالت کمک به امید آفرینی برای نسل آینده کشور را دارند.
زمانیان اظهار کرد: جامعه خیران کشور باید به امیدآفرینی و افزایش اعتماد ملی به عنوان پیوست جدی فعالیتهایشان در کمک به توسعه زیرساختهای آموزشی کشور توجه کنند.
وی ادامه داد: دانشجویان نخبه و دانشگاههای خوب ما اگر چه با مشکلات زیرساختی چون خوابگاه و وام معیشت رو به رو هستند اما آنچه که آینده کشور را میسازد، نهال امیدی است که باید در دل جوانان آینده ایرانی کاشته شود.
منبع : مهر نیوز
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰