حمایت از پایاننامههای حوزه صنایع غذایی در قالب برنامه «فنتز»
برنامه فنتز بنا دارد تا از دستاوردهای پایاننامههای دانشجویی در حوزه صنایع غذایی حمایت کند و علاقهمندان میتوانند تا ۲۰ فروردین طرحهای خود را ارسال کنند. به گزارش سردبیر پرس، برنامه فنتز با هدف فرهنگسازی و هدایت دستاوردهای پایاننامههای دانشجویی در مسیر زنجیره ارزش از پایاننامههای مرتبط با فناوریهای راهبردی و اولویتدار حیطه صنایع غذایی (فنتز […]
برنامه فنتز بنا دارد تا از دستاوردهای پایاننامههای دانشجویی در حوزه صنایع غذایی حمایت کند و علاقهمندان میتوانند تا ۲۰ فروردین طرحهای خود را ارسال کنند.
به گزارش سردبیر پرس، برنامه فنتز با هدف فرهنگسازی و هدایت دستاوردهای پایاننامههای دانشجویی در مسیر زنجیره ارزش از پایاننامههای مرتبط با فناوریهای راهبردی و اولویتدار حیطه صنایع غذایی (فنتز صنایع غذایی) و با خروجیهای قابل ثبت در مراجع بینالمللی و معتبر حمایت میکند.
چشمانداز این برنامه، حمایت از ثبت اختراعات و کمک به فرآیند توسعه فناوری، ترویج و تجاریسازی پایاننامههای حیطه فناوریهای صنایع غذایی است.
این فراخوان توسط مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و با حمایت سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی به منظور حمایت از ایدهها و طرحهای این حوزه در قالب حفاظت از داراییهای فکری، توسعه فناوری و خدمات استقرار در آزمایشگاههای ساخت سریع از قبیل فضای کار اشتراکی، خدمات آزمایشگاهی و پایلوت، شبکهسازی و برگزاری دورهها و منتورینگ تخصصی اعلام شده است.
کانون مدیریت داراییهای فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاستجمهوری، مجری اصلی این رویداد است و برنامه به نحوی طراحی شده است که پایاننامههای مستعد و دارای قابلیت فناورانه، با حمایت معاونت مورد حمایت صددرصدی برای ثبت از مسیر بینالمللی PCT قرار خواهد گرفت.
تمامی فارغاتحصیلان کارشناسی ارشد، دکتری حرفهای، دانشجویان دکتری که از پروپوزال خود دفاع کردهاند و موضوع پایاننامه آنها در حیطههای فناورانه علوم و صنایع غذایی است و همچنین محققان پسادکتری میتوانند در این برنامه شرکت کنند.
«مواد اولیه صنعت غذا»، «فرآوردههای غذایی سنتی و بومی»، «ضایعات کشاورزی و صنایع تبدیلی»، «فرمولاسیون و فرآیندهای تولید در صنایع غذایی»، «کاربرد هوش مصنوعی در صنایع غذایی» و «طراحی و ساخت ماشینآلات صنایع غذایی» از محورهای این رویداد به شمار میرود.
صاحبان ایدههای برتر مشمول جوایزی چون نگارش متن اختراع و ثبت تقاضانامه PCT برای ۳ طرح واجد شرایط ثبت اختراع، امکان حمایت از طرحهای برتر برای توسعه در آزمایشگاه ساخت سریع پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی، امکان معرفی طرحهای برگزیده به سرمایهگذاران و بهرهمندی از مشاوران کسب وکار و منتورینگ تخصصی میشوند.
به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، علاقهمندان میتوانند تا ۲۰ فروردین ماه جاری طرحهای خود را برای این رویداد ارسال کنند.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰