خانواده‌ها نقش اساسی در مبارزه با مصرف مواد مخدر برعهده دارند

به گزارش پایگاه خبری سردبیر و به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، بهمن مرادنیا در دومین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان به مناسبت فرارسیدن هفته مبارزه با مواد مخدر در محل سالن شهدای گمنام استانداری با بیان این مطلب، اظهار داشت: ادارات بایستی با اجرای دقیق وظایف محوله در امر […]

به گزارش پایگاه خبری سردبیر و به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان، بهمن مرادنیا در دومین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان به مناسبت فرارسیدن هفته مبارزه با مواد مخدر در محل سالن شهدای گمنام استانداری با بیان این مطلب، اظهار داشت: ادارات بایستی با اجرای دقیق وظایف محوله در امر مبارزه با مواد مخدر همکاری بیشتری برای ریشه کنی این معضل اجتماعی به عمل آورند.
وی افزود: باید کارهای انجام شده در گذشته را مورد بررسی قرار دهیم و با ارائه راهکارهای جدید اقدامات موثرتری برای کاهش گرایش جامعه به سمت مواد مخدر را در دستور کار قرار دهیم.
استاندار کردستان بیان کرد: همه کمیته‌های زیر مجموعه ستاد مبارزه با مواد مخدر استان باید با تدوین برنامه‌های جامع‌تر و پیشگیرانه بطور قاطع وارد این عرصه شوند.
مرادنیا ادامه داد: همواره جمهوری اسلامی ایران هزینه‌های فراوانی در راه مبارزه با مواد مخدر متحمل شده و در این راه شهدای گرانقدری را تقدیم کرده و در سطح ملی نیز کارهای شاخص و ارزشمندی صورت می‌گیرد.
وی گفت: اما در نهایت با افزوده شدن تعداد معتادین و توزیع کنندگان مواد مخدر جامعه روبرو هستیم که این امر نشان می‌دهد که از اهداف مورد نظر فاصله زیادی داریم که بایستی در اقدامات خود بازنگری کنیم.
مرادنیا عنوان کرد: ما زمانی می‌توانیم اعلام کنیم که در این عرصه موفق هستیم که شاهد کاهش معتادین و گرایش به صورت مواد مخدر در جامعه باشیم.
استاندار کردستان اظهار داشت: همه ما به عنوان مدیران دستگاه‌های اجرایی نسبت به مبارزه با مواد مخدر مسئولیت داریم و باید تلاش خود را مضاعف کنیم.
وی با اشاره با برنامه‌های گرامیداشت هفته مبارزه با مواد مخدر در استان در بخشی دیگر از سخنان خود، گفت: باید نگرش جدیدی دراین عرصه ایجاد شود و امسال برنامه‌هایی که بطور مؤثری در پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر و نیز کاهش گرایش جامعه به سمت مواد مخدر مؤثر هستند را در دستور کار قرار دهیم و از اجرای برنامه‌های تکراری و کم اثر خودداری کنیم.
استاندار کردستان همچنین بر لزوم تقویت اطلاع رسانی به مردم برای کاهش مصرف مواد مخدر تاکید و خواستار همکاری بیشتر و مؤثرتر صدا و سیما و رسانه‌های جمعی و فضای مجازی استان در این زمینه شد.
مرادنیا اظهار کرد: در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و همچنین مراکز فرهنگی باید اقدامات پیشگیرانه به جامعه اطلاع رسانی شود و برنامه‌های بازدارنده را اجرا کنیم.
وی گفت: امروز حفظ سلامت جامعه اولویت برنامه دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی است و باید با هرگونه معضلی از جمله مواد مخدر که سلامت و تندرستی مردم را به مخاطره اندازد به شدت برخورد کنیم.
استاندار کردستان ابراز داشت: شاید دستگاه‌های دولتی بر حسب وظایف خود بخشی از وظیفه مبارزه با مواد مخدر را برعهده داشته باشند ولی در حقیقت ضروریست تا مردم به عنوان عنصری تأثیرگذار در این امر همکاری خود را مضاعف کنند و تجربه نشان داده که هر جا مردم حضور داشته اند برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی نیز بسیار تأثیر گذارتر انجام شده است.
وی خطاب به مدیران متولی بخش مبارزه با مواد مخدر استان گفت: شما باید با بررسی اقدامات صورت گرفته بتوانید راههای تقویت بیشتر مشارکت مردم برای پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر در استان را پیدا کنید.
استاندار کردستان گفت: معتادین متجاهر و پرخطر باید در ایام شیوع بیماری کرونا با همکاری دستگاه‌های اجرایی در استان جمع آوری شده و با رعایت موازین قرنطینه و نیز پروتکل‌های بهداشتی و درمانی در کمپ‌ها ومراکز ویژه که برای این افراد پیش بینی شده ساماندهی شوند تا سلامت و امنیت جامعه به مخاطره نیافتد.
وی در پایان سخنان خود بر لزوم برنامه‌های آموزشی و پیشگیرانه در سطح مدارس با کمک آموزش و پرورش و والدین دانش آموزان تاکید کرد.