خواسته‌های استاندار کرمانشاه از رییس جمهور چه بود؟

به گزارش سردبیرپرس، امروز سه شنبه در افتتاحیه پروژه های وزارت راه و شهرسازی که به صورت سراسری و از طریق وبینار با حضور رییس جمهور انجام شد، منوچهر حبیبی از دکتر پزشکیان خواست تا مجوز پروازهای شبانه فرودگاه کرمانشاه از سوی وزیر راه صادر شود؛ موضوعی که پس از پایان این مراسم معاون وزیر […]

به گزارش سردبیرپرس، امروز سه شنبه در افتتاحیه پروژه های وزارت راه و شهرسازی که به صورت سراسری و از طریق وبینار با حضور رییس جمهور انجام شد، منوچهر حبیبی از دکتر پزشکیان خواست تا مجوز پروازهای شبانه فرودگاه کرمانشاه از سوی وزیر راه صادر شود؛ موضوعی که پس از پایان این مراسم معاون وزیر راه و شهرسازی و سرپرست شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران دستور آن را صادر کرد.
محمد امیرانی سرپرست شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران که در سفر به کرمانشاه از سوی شماری از مدیران ایرلاین های خصوصی همراهی می‌شد، گفت که از این تاریخ به بعد پروازهای شب در فرودگاه کرمانشاه انجام می‌شود ضمن اینکه شماری از شرکت های هوایی آمادگی خود را برای از سرگیری یا افزایش پروازهای فرودگاه شهید اشرفی اصفهانی کرمانشاه اعلام کرده اند.
منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه همچنین از دکتر پزشکیان خواست موضوع تاسیس شرکت هواپیمایی مستقر در فرودگاه کرمانشاه که درخواست آن به وزارت راه و شهرسازی تقدیم شده است؛ مورد تاکید و حمایت رییس جمهور قرار گیرد.
وی در ادامه سخنانش کرمانشاه را بهشت سرمایه گذاری توصیف کرد و گفت: این استان پایانه های مرزی، جاذبه های گردشگری تاریخی و زمین های کشاورزی حاصلخیز دارد و توسعه فرودگاه، کرمانشاه را به مرکز تبادل غرب کشور تبدیل می کند.

حبیبی تصریح کرد: توسعه فرودگاه قطعا در جذب سرمایه گذار و گردشگر موثر است و مهم تر اینکه استان کرمانشاه در خصوص خادمی زائران اهل بیت حائز اهمیت است و با رونق گرفتن پروازها زائران بیشتری از طریق کرمانشاه به عتبات عالیات سفر خواهند کرد.
استاندار کرمانشاه فرودگاه را دریچه توسعه استان توصیف کرد و افزود: امیدوارم فرودگاه کرمانشاه جزو فرودگاه های برتر و پرترافیک کشور باشد و زمانی راضی خواهم شد که حداقل در آینده نزدیک پنج هواپیما به طور همزمان در فرودگاه کرمانشاه نشسته باشند و آن وقت است که می توانیم بگوییم هاب منطقه غرب هستیم.
وی در پایان ارزش کل پروژه های افتتاح شده حوزه راه و شهرسازی در استان کرمانشاه را در ایام فجر چهار و نیم هزار میلیارد تومان اعلام کرد.
شناسنامه کرمانشاه
استان کرمانشاه با حدود ۲ میلیون نفر جمعیت یک‌ و نیم درصد از مساحت و ۲.۴ جمعیت ایران را در بر می‌گیرد و براساس آخرین تقسیمات کشوری دارای ۱۴ شهرستان با نام‌های کرمانشاه، اسلام‌آباد غرب، پاوه، جوانرود، سنقر و کلیایی، سرپل‌ذهاب، کنگاور، گیلان‌غرب، هرسین، صحنه، قصرشیرین، دالاهو، ثلاث باباجانی و روانسر است.
بر اساس داده‌های سرشماری سال ۱۳۹۵ میزان شهرنشینی در استان کرمانشاه ۷۲ درصد است؛ این استان بافت قومی و مذهبی دارد و اقوام کُرد، لک و ترک و همچنین مذاهب و فرق اهل تسنن، تشیع و اهل حق در این استان سکونت دارند.
استان کرمانشاه به لحاظ جغرافیای سیاسی اهمیت راهبردی داشته و افزون بر ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با ۲ بخش کُردنشین و عرب نشین کشور عراق دارد و جزو استان های مهم کشور محسوب می شود.
استان کرمانشاه در برخی محافل عمومی به‌ عنوان «هندوستان ایران» شناخته می‌شود زیرا در یک زمان مشخص دارای آب‌ و هوای چهار فصل است و اقوام مذاهب مختلف، آداب و سنن و رسوم متعدد و متنوع، زبان‌ها و گویش‌های متفاوت و پوشش های هزار رنگ و سنت های جذابی دارد.
کرمانشاه از پیشینه باستانی نیز برخوردار است و سنگ نوشته‌ها و بناهای تاریخی دوران قبل از اسلام و دیگر دوره های تاریخی نشان از وجود فرهنگ و تمدن در این دیار دارد.
استان کرمانشاه همچنین چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت ملی‌ شده و ۲ اثر ثبت شده‌ جهانی (کتیبه بیستون و منطقه اورامانات) دارد و با توجه به داشتن راه‌آهن، فرودگاه و زیرساخت‌های ارتباطی شرایط مناسبی برای توسعه گردشگری دارد.