خودکفایی تهران در تأمین مرغ
معاون اقتصادی استاندار تهران عنوان کرد: خودکفایی تهران در تأمین مرغ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران از توسعه مگافارمهای تولید مرغ در سه شهرستان فیروزکوه، ملارد و ری خبر داد و گفت: استان تهران تا پایان سال آینده در تأمین مرغ به خودکفایی ۳۰ درصدی میرسد. حشمتالله عسگری در گفتگویی از برگزاری جلسه توسعه […]
معاون اقتصادی استاندار تهران عنوان کرد: خودکفایی تهران در تأمین مرغ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران از توسعه مگافارمهای تولید مرغ در سه شهرستان فیروزکوه، ملارد و ری خبر داد و گفت: استان تهران تا پایان سال آینده در تأمین مرغ به خودکفایی ۳۰ درصدی میرسد. حشمتالله عسگری در گفتگویی از برگزاری جلسه توسعه بخش کشاورزی در استانداری تهران خبر داد و اظهار کرد: از موضوعات مهم این جلسه که در مورد آن تصمیمگیریهای لازم نیز انجام شد، توسعه مگافارمها با هدف تولید گوشت مرغ به ظرفیت ۳ میلیون قطعه بود. معاون اقتصادی استاندار تهران با بیان اینکه توسعه مگافارمها در چند نقطه از استان تهران مانند فیروزکوه، شهرری و ملارد در دستور کار است، گفت: در جلسه مذکور در خصوص تأمین آب و واگذاری زمین به متقاضیان برای این پروژه بررسیهای لازم انجام و تصمیماتی اتخاذ شد. عسگری با اشاره به اینکه متقاضیانی که برای پروژه مگافارمها پای کار آمده اند با تجربه هستند و در این صنعت کار کردهاند، افزود: تمام تلاش ما بر این است که ۳۰ در صد از نیاز استان تهران به گوشت مرغ در خود استان تولید شود و این برنامه تا پایان سال آینده دنبال خواهد شد. معاون استاندار تهران با اشاره به مشکلاتی که در حوزه مرغ استان با آن مواجه هستیم، عنوان کرد: تاکنون حدود ۷ الی ۸ درصد از مرغ تهران در این استان تامین میشده که این موضوع عاملی برای بروز مشکل محسوب میشود، لذا اگر بتوانیم ۳۰ درصد از مرغ را خودمان تأمین کنیم در جریان برنامهریزیها با مشکل مواجه نخواهیم شد.
انتهای پیام/
منبع: ایسنا
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰