دشمن از مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی می‌ترسد

فرمانده سپاه تهران بزرگ در گفتگو با سردبیر پرس: دشمن از مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی می‌ترسد فرمانده سپاه تهران بزرگ سیره و سلوک شهید سپهبدحاج قاسم سلیمانی را نیاز مبرم جوانان و نوجوانان این مرز و بوم دانست و گفت: دشمن از مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی می‌ترسد. سردار حسن حسن‌زاده در گفتگو با […]

فرمانده سپاه تهران بزرگ در گفتگو با سردبیر پرس: دشمن از مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی می‌ترسد فرمانده سپاه تهران بزرگ سیره و سلوک شهید سپهبدحاج قاسم سلیمانی را نیاز مبرم جوانان و نوجوانان این مرز و بوم دانست و گفت: دشمن از مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی می‌ترسد. سردار حسن حسن‌زاده در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی «سردبیر پرس»، سیره و سلوک شهید سپهبدحاج قاسم سلیمانی را نیاز مبرم جوانان و نوجوانان این مرز و بوم دانست و گفت: تا می‌توانیم راه و منش سردار دل‌ها را باید بین نسل جدید منتقل و آن تقویت کرد.
او در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه شهید حاج قاسم سلیمانی ارادت خاصی به فرزندان شهدا داشت، افزود: در تاریخ امروز باید از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان یک شخصیت برجسته یاد کرد و درهمه مقاطع زندگی از رشادت‌های وی به عنوان الگو معرفی کرد. 
فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ یکی از موفقیت‌های چشمگیر این سردار دل‌ها را تبعیت از رهبری دانست و گفت: ایشان به عنوان استاد و شاگردی در تمامی عرصه‌ها گوش به فرمان ولی امر مسلمین آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای بودند و خط و مشی رهبری را یک امر عاقبت بخیری معرفی می‌کرد.
حسن‌زاده با اشاره به اینکه دشمن از ترویج مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی می‌ترسد، افزود: همه ساله حضور مردم عزیز در تشییع شهدای گمنام یک یوم الله جدیدی را می‌آفریند و پیام‌های متعددی را به همراه دارد.
فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ یادآور شد:وقتی دشمن این جمعیت میلیونی را در تشییع شهدا در یک روز می‌بیند. محاسباتش به هم می‌خورد، دشمنان بدانند مسیر جهاد، ایثار و فداکاری و شهادت ادامه دارد. 
حسن‌زاده گفت: خوشبختانه امروز شاهد این هستیم که فرهنگ ایثار، شهادت و مقاومت نسل به نسل انتقال پیدا کرده است؛ همه می دانند نونهالان و نوجوانان ما در تشییع پیکر مطهر شهدا پیشتاز هستند به این به آن معنا است که به درستی پیام مقاومت و ایستادگی را دریافت کردند. 
وی گفت: ملت‌های مسلمان بدانند که این ملت و مردم برای دفاع از حق و مظلوم و برای مقابله با دشمن مانند شهدا پای آرمان‌های خود ایستادند و هرگز مقابل کجروی های آنان کوتاه نخواهند آمد. 
انتهای پیام//ح. ع