دوره های آموزشی حوزه های علوم اسلامی مجازی شد

حجت‌الاسلام مهدی رضایی در گفتگو با خبرنگار سردبیر پرس، درباره فعالیت حوزه های علوم اسلامی دانشگاهیان در سال تحصیلی جدید گفت: همه ۴۵ مرکز حوزه علوم اسلامی در دانشگاه ها از ترم گذشته دوره های خود را به صورت مجازی ارائه کرده و در سال تحصیلی جدید نیز دوره های خود را به صورت آموزش […]

حجت‌الاسلام مهدی رضایی در گفتگو با خبرنگار سردبیر پرس، درباره فعالیت حوزه های علوم اسلامی دانشگاهیان در سال تحصیلی جدید گفت: همه ۴۵ مرکز حوزه علوم اسلامی در دانشگاه ها از ترم گذشته دوره های خود را به صورت مجازی ارائه کرده و در سال تحصیلی جدید نیز دوره های خود را به صورت آموزش مجازی آنلاین و برخی هم به صورت آفلاین ارائه خواهند کرد.
وی افزود: دانشجویان سال های بالایی از همان نیمه شهریورماه ۹۹ فعالیت آموزشی خود را آغاز خواهند کرد، مابقی دانشجویان نیمه آبان ماه توسط مراکز حوزه علوم اسلامی جذب خواهند شد که البته همه مراکز مستقل بوده و به اقتضای شرایط اقلیمی و دانشگاهی خود عمل می کنند.
سرپرست حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان ادامه داد: در تابستان سال جاری برخی از مراکز حوزه علوم اسلامی مانند دانشگاه تهران دوره هایی را در تابستان به صورت مجازی ارائه کردند.
حجت‌الاسلام رضایی درباره راه اندازی مراکز حوزه علوم اسلامی در سال تحصیلی جدید گفت: در خواست هایی در این زمینه وجود دارد برنامه هایی نیز برای راه اندازی مراکز حوزه علوم اسلامی دردست داریم که در صورت نهایی شدن اعلام و اجرایی می شود.
به گزارش مهر، با توجه به تعطیلی کلاسهای حضوری در دانشگاه ها از ترم گذشته و برگزاری کلاس ها به صورت مجازی، کلاسهای حوزه های علوم اسلامی دانشگاهیان هم به صورت مجازی برگزار شد.
برهمین اساس، به لحاظ اهمیت دروس و ادامه روال کاری  برای هر درس، گروهی در پیامرسان های مختلف از جمله «بله» تشکیل شده که توسط استاد درس مربوطه آن گروه مدیریت می شد و فعالیت مجازی الزامی و بخشی از نمره پایان ترم معرفت جویان  بود.
معرفت جویان باید به مباحث درسی توجه کرده و به پرسش هایی که اساتید در گروه  مطرح می کنند، پاسخ می دادند تا هم اعلام حضور شده و هم نمره ارائه می شد.  
حوزه‌های علوم اسلامی دانشگاهیان از سال ۷۷ توسط جمعی از فضلا و طلاب در تهران و به تدریج در سایر دانشگاه‌های کشور بنا به تقاضاهایی که دانشجویان برای فراگیری علوم اسلامی داشتند، شکل گرفت. محور اصلی فعالیت حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان، ارایه یک نظام فکری از علوم اسلامی به دانشجویان بود.
در واقع می‌توان گفت حوزه‌های علوم اسلامی دانشگاهیان با هدف تربیت کادر نخبه برای انقلاب اسلامی، به منظور اثرگذاری در عرصه‌های جهاد علمی و فرهنگی و تحقق اهداف دانشگاه اسلامی و تمدن اسلامی، شکل گرفته و تا اندازه‌ای توانسته ارتباط عملی، حوزه و دانشگاه را به شکل سیستمی و نظام مند ایجاد کند.
در حال حاضر ۴۵ حوزه علوم اسلامی در دانشگاه های سراسر کشور فعال است که در چشم‌انداز پنج ساله ۱۴۰۴ حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان، از ۴۵ مرکز به ۶۰ مرکز حوزه علوم اسلامی افزایش خواهد یافت.