رادیو اینترنتی کشاورزی برای نخستین بار در هشترود راه‌اندازی شد

به گزارش پایگاه خبری سردبیر، مجید احمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: به‌دلیل درگیری بیش از سه ماهه با ویروس کرونا و تلاش‌ها در راستای تداوم هر چه بهتر ترویج پیام‌های کشاورزی به کشاورزان شهرستان هشترود، گام مؤثر راه‌اندازی رادیو اینترنتی کشاورزی را برداشته‌ایم. وی با تاکید بر این مهم که اگرچه در […]

به گزارش پایگاه خبری سردبیر، مجید احمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: به‌دلیل درگیری بیش از سه ماهه با ویروس کرونا و تلاش‌ها در راستای تداوم هر چه بهتر ترویج پیام‌های کشاورزی به کشاورزان شهرستان هشترود، گام مؤثر راه‌اندازی رادیو اینترنتی کشاورزی را برداشته‌ایم.
وی با تاکید بر این مهم که اگرچه در دوران کرونا هم آموزش‌های فرد به فرد با رعایت قوانین بهداشتی به کشاورزان از طریق کارشناسان کشاورزی و از طریق آموزش عمومی مجازی ادامه داشت، گفت: با توجه به اینکه شهرستان هشترود از قطب‌های اصلی کشاورزی استان آذربایجان‌شرقی می‌باشد، هدف اصلی ما این است که در رادیو اینترنتی بتوانیم اهم موضوعات مرتبط با کشاورزی به‌ویژه کشاورزی شهرستان هشترود را مطرح کرده و راهکارهای مؤثر پیشگیری از آفت‌ها و خسارات کشاورزی و بهره‌وری تولید را به کشاورزان آموزش دهیم.
وی در اولین روز کاری رادیو اینترنتی کشاورزی این شهرستان اظهار امیدواری کرد که امیدواریم با اطلاع‌رسانی مناسب و به‌هنگام به کشاورزان، سال زراعی پربار و پر برکتی را برای کشاورزی هشترود رقم بزنیم.
احمدی، به‌دلیل بالاتر از نرم بودن جمعیت سن در روستاهای بخش مرکزی، آفت سن را مهم‌ترین مبحث اولین روز رادیو اینترنتی و اولین پیام ترویجی خود در این رادیو قرار داد و تاکید کرد: با توجه به اینکه مهم‌ترین محصول تولیدی کشاورزی هشترود گندم می‌باشد و هر ساله با جمعیت سن مواجه هستیم، بنابراین اهمیت مقابله با این آفت در هشترود بسیار حائز اهمیت هست.
وی در رابطه با این مهم به روستاهای بخش مرکزی دهلان، باشماق، قاضی‌کندی، کله گرد و وظیفه خوران اشاره و یادآور شد: با توجه به اینکه عدم مبارزه به موقع کشاورزان با این آفت می‌تواند موجب تخم‌گذاری سن و ورود به مرحله پوره باشد که آسیب‌زننده‌ترین بخش این آفت می‌توان تلقی نمود، چراکه در مرحله پوره‌اندازی سن، دانه محصول گندم آسیب جدی خواهد خورد و در صورت عدم پیشگیری به موقع و بی‌توجهی به آموزش‌ها و توصیه‌های کارشناسان کشاورزی با آفت گندم در سیلوهای کشاورزی مواجه خواهیم بود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هشترود به تلاش‌های انجام شده جهاد کشاورزی در این روستاها و ارائه دستورالعمل‌های کتبی به شوراهای و دهیاران این بخش‌ها همچنین بررسی میدانی و آموزش حضوری و غیرحضوری اشاره کرد و از کشاورزان خواست تا برای مقابله با این آفت و صیانت از محصول خود، دستورالعمل‌ها را جدی بگیرند.