راهنمای خرید قهوه
به گزارش بازرگانی سردبیر پرس، از نظر بسیاری از ما آن چیزی که میتواند پس از یک روز کاری سخت برایمان بسیار لذت بخش باشد نوشیدن یک فنجان اسپرسو است. در واقع طعم بی نظیر اسپرسو و کافئینی که در آن وجود دارد هر کسی را ترغیب میکند تا برای یکبار هم که شده این […]
به گزارش بازرگانی سردبیر پرس، از نظر بسیاری از ما آن چیزی که میتواند پس از یک روز کاری سخت برایمان بسیار لذت بخش باشد نوشیدن یک فنجان اسپرسو است. در واقع طعم بی نظیر اسپرسو و کافئینی که در آن وجود دارد هر کسی را ترغیب میکند تا برای یکبار هم که شده این نوشیدنی خوشمزه را تست کند.
البته اگر در خرید قهوه یا اسپرسو حرفه ای نباشیم ممکن است قهوهی را که خریداری میکنیم آن چیزی نباشد که انتظار داشته ایم، پس توصیه ما به شما این است که اگر میخواهید قهوه اسپرسو خریداری کنید بهتر است به نکاتی دقت نمایید که قطعاً میتواند در درست کردن بهتر اسپرسو و خرید قهوه به شما کمک کند. این نکات شامل موارد زیر میباشد:
* درجه رست
* تازگی رست
* نوع قهوه
* دانه یا پودر بودن قهوه
متاسفانه بسیاری از افراد همیشه به سراغ محصولات خارجی میروند و این با وجودی است که باید به خاطر داشته باشید تولید داخل میتواند بهترین نوع قهوه باشد که شما نظیر آن را در هیچ جای دنیا نمیتوانید تجربه کنید. قهوه هم مثل بسیاری از تولیدهای داخلی از نمونههای خارجی بهتر میباشد. مثلاً شما میتوانید بهترین قهوههای داخلی و همچنین قهوههای خارجی را در فروشگاه اینترنتی Chiako خریداری کنید. در این فروشگاه اینترنتی قهوه شما میتوانید انواع قهوه و اسپرسو را با بهترین کیفیت بخرید و از نوشیدن آنها لذت ببرید.
اگر شما هم در حیطه قهوه هنوز خبره نشده اید حتماً چندین مدل قهوه را تست کرده تا بتوانید به آنچه که علاقه دارید برسید.
چگونه قهوه ترک درست کنیم؟
نمونهای از سرو قهوه، به قهوه ترک اختصاص دارد که مقدار پودر کردن قهوه و نحوهی سرو آن با قهوه اسپرسو و قهوه فرانسه متفاوت میباشد. دانه قهوه در این مدل قهوه برشته میشود و به صورت کاملاً پودری در میآید.
برای اینکه قهوه ترک تهیه کنید باید برای هر نفر ۱ قاشق مرباخوری سر پر را با یک فنجان آب (آب سرد) استفاده کنید و آن را در قهوه جوش بریزید (در زبان ترکی به قهوه جوش، جذوه یا ایبریک میگویند).
برای اسپرسو باید دانه قهوه چه خصوصیتهایی داشته باشد؟
بین دانه قهوه معمولی و دانه قهوه مناسب برای اسپرسو تفاوتهایی وجود دارد که آگاهی از آنها لازم و ضروری میباشد. برای اینکه بهترینها را درست کنید حتماً باید این نکات را بدانید.
معمولاً کافهها برای اسپرسو از یک قهوه ترکیبی به جای قهوه معمولی استفاده میکنند که علتهای مختلفی برای این کار وجود دارد و از اصلی ترین آنها میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
*سُنت: برای اسپرسو قهوهای که مورد استفاده قرار میگیرد معمولاً از نمونههای دیگر بیشتر روست می شده است. درجه روست مدیوم دارک، طعمی را حاصل کرده که افراد تقریباً به آن عادت کرده اند و این طعم با قهوه روست مدیوم درست نمیشود.
* قهوهای که مخصوص اسپرسو است با شیر بهتر میشود: اگر میخواهید از اسپرسو برای دیگر نوشیدنیها نظیر لاته به عنوان پایه استفاده نمایید بهتر است دانههای قهوه بیشتر روست شوند. این کار سبب میشود تا طعم قهوه به حالت خامهای شیر غلبه کند که این موضوع بسیار حائز اهمیت است.
* قهوه مخصوص اسپرسو قیمت پایینتری دارد: قهوههای مخلوط از جمله مواردی هستند که برای اسپرسو به کار برده میشوند که البته قیمت پایینتری داشته اند. قهوه تک خاستگاه یا سینگل اورجین برای دم کردن قهوه با فرنچ پرس یا فیلتر طرفداران زیادی داشته است.
* قهوه تک خاستگاه قیمت گرانی دارد: منطقی است که از قهوههای دیگری به عنوان قهوه پایه استفاده شود که ارزانتر هستند. مثلاً در مخلوط اسپرسو میتوان از کشورهای برزیل یا اندونزی استفاده نمود.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و سردبیر پرس در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰