راهنمای خرید نرم افزار حسابداری توسط فراپیام منتشر شد

به گزارش بازرگانی سردبیر پرس، اما باید توجه داشته باشید که خرید نرم افزار حسابداری شرکت های بزرگ یا کوچک به شرایط کاری و امکانات هر کسب‌وکار بستگی دارد. باید نرم‌افزاری را انتخاب کرد که بیشتر با نیازهای کسب‌کار شما متناسب باشد. اگر بتوانیم با معیارهایی صحیح به انتخاب نرم افزار حسابداری و مالی خود […]

به گزارش بازرگانی سردبیر پرس، اما باید توجه داشته باشید که خرید نرم افزار حسابداری شرکت های بزرگ یا کوچک به شرایط کاری و امکانات هر کسب‌وکار بستگی دارد. باید نرم‌افزاری را انتخاب کرد که بیشتر با نیازهای کسب‌کار شما متناسب باشد. اگر بتوانیم با معیارهایی صحیح به انتخاب نرم افزار حسابداری و مالی خود بپردازیم، طبیعتاً خواهیم توانست انتخاب درستی را برای خود و کسب‌وکارمان رقم بزنیم. یک سری از نکات در راهنمای خرید نرم افزار حسابداری فراپیام منتشر شده که می‌تواند راهنمای مفیدی برای انتخاب این مهم باشد. در ادامه به بررسی این نکات خواهیم پرداخت.
نکات لازم برای انتخاب نرم افزار مالی و حسابداری
سالانه هزاران نسخه از انواع نرم افزارهای حسابداری فارسی در کشورمان خریداری شده و روی سیستم‌های حسابداری کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ نصب می‌شود. اما از این بین، تنها تعداد اندکی از نرم‌افزارها به صورت کارآمد با شرایط کسب‌وکارها تناسب دارند. در دیگر موارد، گزینه‌ها عمومی بوده و صاحبان کسب‌وکارها نیز صرفاً از بخشی از نرم‌ افزار حسابداری که در دست دارند، بهره می‌گیرند. متأسفانه بخشی زیادی از منوهای نرم‌افزارها بلااستفاده باقی می‌ماند. با توجه به نکات زیر می‌توان در پی یک انتخاب بهتر، نرم‌افزار کارآمدی را برای حسابداری انتخاب کرد:
۱) به دنبال بهترین نرم افزاری مالی نباشید
وقتی نام «بهترین نرم افزار حسابداری و مالی» می‌آید، در ذهن افراد یک نرم‌افزار کامل و بدون عیب تداعی می‌گردد. اما آیا چنین نرم‌افزاری اصلاً وجود دارد؟ اگر هم وجود داشته باشد، آیا برای کسب‌وکار شما زیادی بزرگ نیست؟! اگر فردی با یک کسب‌وکار کوچک یا متوسط به دنبال نرم افزار حسابداری و مالی با گزینه‌های زیاد باشد، فقط کار را برای خود سخت می‌کند؛ چراکه نرم افزار حسابداری و مالی و نرم افزار های خدمات پس از فروش، بیش از هر چیز باید با نوع کسب‌وکار شما هماهنگی داشته باشد. اگر کسب‌وکار شما کوچک است، به دنبال یک نرم‌افزار با امکانات کمتر باشید. به طوری که بتوانید نیازهای مالی خود را با آن برطرف کنید و درگیر گزینه‌های اضافی نشوید. در مورد سایر کسب‌وکارها هم به‌ همین صورت!
۲) زمینه کاری خود را در اولویت قرار دهید
نرم افزارهای حسابداری در انواع نمونه‌های نرم افزار حسابداری صنعتی، حسابداری فروشگاهی، حسابداری تولیدی، حسابداری خدماتی و … وجود دارد. کسب‌وکار شما جزو کدام زمینه کاری است؟! اگر می‌خواهید انتخاب مناسبی داشته باشید، بهتر است زمینه کاری خود را لحاظ نمایید. آن‌گاه حتماً انتخاب شما بهینه‌تر و کارآمدتر خواهد بود.
۳) پشتیبانی نرم افزار مالی را جدی بگیرید
متأسفانه موضوع پشتیبانی از نرم‌افزارهای مالی در کشورمان تبدیل به یک معضل جدی شده است. به طوری که بیشتر شرکت‌های نرم‌افزاری، پشتیبانی بسیار ضعیفی را برای محصولات حسابداری خود ارائه می‌کنند. این مسئله موجب شده تا صاحبان کسب‌وکارها نتوانند به تمام امکانات و قابلیت‌های نرم‌افزاری که انتخاب کرده‌اند، دسترسی داشته باشند. تنها تعداد اندکی از شرکت‌های تولید نرم افزاری مالی کشورمان هستند که از پشتیبانی مطلوبی برخوردارند. بنابراین قبل از اقدام به خرید نرم افزار حسابداری و مالی موردنظر خود، با وب سایت ارائه دهنده‌ی آن مکاتبه نمایید تا ببینید پشتیبانی آن‌ها در چه سطحی قرار دارد. اگر پشتیبانی قوی باشد، بعداً هر مشکلی در استفاده از نرم افزار مالی داشته باشید، با مشورت تیم پشتیبانی نرم‌افزار می‌توانید آن را رفع نمایید.
۴) نظر کارکنانتان را جویا شوید
اگر کسب‌وکار شما متوسط یا بزرگ است یا شما کسی هستید که امور حسابداری یک شرکت بزرگ را بر عهده دارید، باید نظر کارکنان کسب‌وکار را نیز در انتخاب نرم افزار حسابداری و مالی لحاظ نمایید. چراکه مسئول هر بخش از کار، بهتر با گزینه‌های موردنیاز برای ثبت و بررسی آن بخش آشنایی دارد. البته این به معنای این نیست که همه‌ی نکات انتخابی را برعهده‌ی کارکنان بگذارید، بلکه صرفاً نظر آن‌ها را نیز جویا شوید. گاهاً کارکنان می‌توانند نظرات بسیار کارآمدی را در این زمینه ارائه نماید. البته در کسب‌وکارهای کوچک که صرفاً خود فرد فعالیت‌ها را مدیریت می‌کند، نیازی به این مورد احساس نمی‌شود.
۵) به‌صورت آزمایشی از نرم‌افزارها استفاده کنید
استفاده‌ از نسخه‌ی رایگان و آزمایشی انواع نرم افزار حسابداری و مالی می‌تواند قدرت انتخاب بیشتری به شما ببخشد. به طوری که شما با مشاهده گزینه‌ها، سرعت کاری، رابط کاربری و …. هر نرم‌افزار به‌صورت عمومی به کیفیت آن پی می‌برید. آن‌گاه می‌توانید با انتخاب متناسب‌ترین نرم افزار حسابداری و مالی برای خود، نسخه اصلی آن را خریداری نمایید.
۶) از یک متخصص مشورت بگیرید
اگر ضمن در نظر گرفتن موارد فوق، همچنان در انتخاب نرم افزار حسابداری و مالی خود با چالش روبه‌رو بودید، از یک متخصص امور حسابداری و مالی مشورت بگیرید. البته برخی از شرکت‌های نرم‌افزاری که محصولات متعدد حسابداری عرضه می‌کنند، خود در زمینه انتخاب نرم‌افزار به افراد مشورت می‌دهند.
منبع: farapayam.com
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و سردبیر پرس در محتوای آن هیچ نظری ندارد.