روزانه ۲۲۰ هزار مترمکعب فاضلاب طی سال ۹۸ در کردستان جمع آوری شد
به گزارش پایگاه خبری سردبیر و به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان کردستان، محمدحسین محمدی، اظهار داشت: در حال حاضر هشت تصفیه خانه فاضلاب در مدار بهره برداری در سطح استان فعالیت می کنند که این تعداد تصفیه خانه ظرفیت تصفیه ۲۰۳ هزار مترمکعب تصفیه فاضلاب در شبانه روز را دارند. […]
به گزارش پایگاه خبری سردبیر و به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان کردستان، محمدحسین محمدی، اظهار داشت: در حال حاضر هشت تصفیه خانه فاضلاب در مدار بهره برداری در سطح استان فعالیت می کنند که این تعداد تصفیه خانه ظرفیت تصفیه ۲۰۳ هزار مترمکعب تصفیه فاضلاب در شبانه روز را دارند.
وی افزود: تعداد تصفیه خانه های فاضلاب در دست اجرا نیز شش واحد است که این تعداد تصفیه خانه ها مجموعاً ظرفیت تصفیه ۱۳۷ هزار مترمکعب فاضلاب در شبانه روز را دارا هستند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان ادامه داد: حجم فاضلاب جمع آوری شده بیش از ۲۲۰ هزار مترمکعب در شبانه روز، طول شبکه جمع آوری فاضلاب دو هزار و ۱۴۴ کیلومتر، طول عملیات اصلاح و بازسازی شبکه جمع آوری فاضلاب ۴۵ کیلومتر و طول خطوط انتقال فاضلاب ۱۶۰ کیلومتر است.
محمدی با بیان اینکه تعداد آزمایشگاه های فاضلاب هشت و تعداد آزمایشگاه های آب و فاضلاب نیز ۴ واحد است، یادآور شد: همچنین آذرماه سال گذشته در قالب پویش الف – ب – ایران دو تصفیه خانه فاضلاب در شهرهای بیجار و یاسوکند با اعتبار ۳۰۰ میلیارد ریال و با ظرفیت تصفیه مجموع ۱۱ هزار مترمکعب فاضلاب در شبانه روز به بهره برداری رسید.
وی بیان کرد: اجرای طرح های تصفیه خانه فاضلاب اهداف مختلفی را در حوزه اقتصادی و اجتماعی دنبال میکند که از جمله اهداف اجتماعی آن میتوان به حفاظت از محیط زیست و جلوگیری از آلودگی منابع آب خاک و هوا، ارتقاء سطح بهداشت و سلامت عمومی، جلوگیری از آلوذگی سفره آبهای زیرزمینی، جلوگیری از مصرف فاضلاب خام جهت کشاورزی و بهبود مسائل زیباشناختی، اشاره کرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان گفت: در حوزه اقتصادی نیز اثرات اجرای طرح تصفیهخانه ها افزایش رفاه عمومی و سطح زندگی، تبدیل هزینههای سنگین درمان به هزینههای اندک پیشگیری، تزریق پساب به آبخوانهای اطراف برای تغذیه سفره آبهای زیرزمینی، تبدیل آب از چرخه یکبار مصرف و مخرب به چرخه چندبار مصرف و سازنده، درآمدزایی و ایجاد اشتغال و ایجاد زمینه توسعه آینده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰