روزه‌داری روحیه افراد را برای مقابله با کرونا افزایش می‌دهد

حجت‌الاسلام مهدی توسلی در گفتگو با سردبیر در مورد آثار روحی روزه‌داری اظهار داشت: ماه رمضان ماه دعا و نیایش است و فرصت مغتنمی برای تزکیه نفس و رسیدن به آرامش درونی و جلا دادن روح است. وی رمضان را ماه جود و کرم، ماه بخشش و نیکوکاری و ماه ایثار و از خود گذشتگی […]

حجت‌الاسلام مهدی توسلی در گفتگو با سردبیر در مورد آثار روحی روزه‌داری اظهار داشت: ماه رمضان ماه دعا و نیایش است و فرصت مغتنمی برای تزکیه نفس و رسیدن به آرامش درونی و جلا دادن روح است.
وی رمضان را ماه جود و کرم، ماه بخشش و نیکوکاری و ماه ایثار و از خود گذشتگی دانست و گفت: در این ماه با مضاعف شدن ثواب اعمال خیر در رمضان شاهد صحنه‌های زیبایی از احسان و نیکوکاری مردم روزه‌دار هستیم و امسال با توجه به شیوع بیماری کرونا این جلوه‌های بخشش و احسان نمود بیشتری خواهد داشت.
معاون فرهنگی اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه با بیان اینکه یکی از ابعاد روزه‌داری گرسنگی و تشنگی است، افزود: در واقع با روزه‌داری سه وعده غذا به ۲ وعده تبدیل می‌شود و از آنجا که به دنبال ویروس کرونا برخی از افراد جامعه دچار آسیب شده‌اند می‌توان وعده دیگر را به افراد نیازمند بخشید که این روحیه انفاق را در ما تقویت می‌کند.
حجت‌الاسلام توسلی بیان داشت: با روحیه‌ای که در ماه رمضان ایجاد می‌شود و با برچیده شدن بساط غیبت، تهمت و افترا روحیه معنوی سیقل داده می‌شود و از بعد اجتماعی هم امیدواریم همان اتفاقی که با هدف کمک کردن به همنوع در کشور ما در حال انجام است، در جهان نیز روی دهد.
این کارشناس مذهبی خاطرنشان کرد: با توجه به فضای معنوی ماه مبارک رمضان و با توسل به ائمه و خواندن ادعیه‌های صحیفه سجادیه و مفاتیح می‌توانیم روحیه معنوی را در خود بالا ببریم و بهتر با این بیماری مقابله کنیم.
وی عنوان کرد: کرونا یک بیماری جسمی است و می‌توان با آن مقابله کرد؛ اما بیماری روحی با چشم دیده نمی‌شود بنابراین با توسلات در ماه رمضان می‌توانیم بیماری‌های روحی را درمان کنیم و خود را به خداوند و اهل بیت (ع) نزدیک‌تر کنیم.
حجت الاسلام توسلی ادامه داد: در استان‌های با ثبات در صورت موافقت ستاد مقابله با کرونا برنامه‌ریزی هایی برای برگزاری برخی مناسک ماه رمضان به صورت جمعی و با رعایت نکات بهداشتی در دستور کار قرار دارد.