ستاد امر به معروف کردستان توسط مردم پشتیبانی می‌شود

به گزارش سردبیر پرس به نقل از روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، محمود الله مرادی در دیدار با مسئولان دفاتر استانی و شهرستانی امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، اظهار کرد: در بخش‌های مختلف فعالیت‌های زیادی داشته‌ایم و جایگاه واقعی ستاد امر به معروف در […]

به گزارش سردبیر پرس به نقل از روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، محمود الله مرادی در دیدار با مسئولان دفاتر استانی و شهرستانی امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، اظهار کرد: در بخش‌های مختلف فعالیت‌های زیادی داشته‌ایم و جایگاه واقعی ستاد امر به معروف در استان کاملاً مشخص است.
وی افزود: در روزهای اولیه ستاد امر به معروف و نهی از منکر را به عنوان منکرات می‌شناختند، اما امروز همه متوجه شده‌اند که این ستاد جایگاهی است که حامی و پشتیبان مردم است و خود مردم شکل‌دهنده و پیش‌برنده این ستاد هستند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان ادامه داد: با این هدف شروع کردیم که این فرهنگ را در جامعه نهادینه کنیم که مردم خود امر به معروف و نهی از منکر انجام دهند.
الله‌مرادی با بیان اینکه احیا و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر با ۱۰ تا ۲۰ نفر نیروی ستادی ممکن نخواهد بود، یادآور شد: اقدامات ما به سمتی است که امر به معروف و نهی از منکر در جامعه به گونه‌ای باشد که توسط خود مردم اجرا شود در غیر این صورت با چند نفر نیروی محدود ستادی نمی‌توان این فریضتین الهی را در جامعه نهادینه کرد.
وی بیان کرد: افرادی که در ستاد و یا در قالب طلایه‌داران امر به معروف در سطح استان فعالیت می‌کند همه جز افراد آموزش‌دیده هستند و در چندین دوره آموزشی شرکت داشته‌اند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان به برگزاری دوره‌های مربیگری در ستاد امر به معروف و نهی از منکر در کردستان اشاره کرد و گفت: چهار دوره آموزشی تخصصی مربی‌گری توسط اساتید متخصص و اهل فن در خصوص مسائل جامعه و جایگاه این فریضتین در شهرستان‌های مختلف برگزار شده است.
الله مرادی اظهار کرد: همواره استفاده از اساتید توانمند در بین جامعه روحانیت و همچنین اساتید دانشگاهی در راستای ترویج و نهادینه کردن فریضتین امر به معروف و نهی از منکر از اولویت‌های این ستاد بوده است.
وی افزود: تاکنون ۶ هزار و ۴۵۰ نفر در بخش دانش‌آموزی با عنوان یادآوران معروف در مدارس آموزش دیده شده‌اند و یک هزار و هشتصد شورای امر به معروف به عنوان یادآوران معروف در سطح مدارس استان فعال است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان ادامه داد: ۸۵۰ شورای امر به معروف مخصوص کارکنان مدارس هم در سطح استان تشکیل و سازماندهی شده است.
الله‌مرادی یادآور شد: شش هزار و ۴۲۰ طلایه‌دار که بیشتر معلمین هستند آموزش دیده و جذب شده‌اند و شش هزار و ۳۰۰ طلایه‌دار محلات، سه هزار و ۴۲۰ نفر در قالب یاوران معروف ادارات، سه هزار و ۴۳ نفر یاوران معروف در روستاها، اصناف ۸۲۶ نفر و ۲۲۱ نفر یاوران معروف از مجموعه دستگاه قضائی در سطح استان شناسایی، آموزش دیده و ساماندهی شده‌اند.
وی بیان کرد: در مجموع بیش از ۲۸ هزار و ۴۱۲ نفر سازمانی با ستاد امر به معروف و نهی از منکر ارتباط دارند و مشمول قانون حمایت از آمران معروف و ناهیان منکر می‌شوند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان گفت: در دادگاه‌های کل شهرستان‌ها دفتر ویژه حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر تشکیل شده است.
الله مرادی از راه‌اندازی سامانه‌ای برای عضویت در ستاد امر به معروف در سطح کشور خبر داد و اظهار کرد: در آن سامانه هم آموزش و برنامه‌های مختلف پیش‌بینی شده و امروز این سامانه در سطح استان کردستان به صورت رسمی افتتاح خواهد شد.
وی در ادامه از زحمات و حمایت‌های ویژه نماینده سابق ولی فقیه در استان از ستاد امر به معروف و نهی از منکر تقدیر کرد و افزود: ایشان یک پشتیبان بسیار قوی برای ستاد امر به معروف بودند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان ادامه داد: امروز جدای از استان، دفاتر ستاد در تمام شهرستان‌های استان تشکیل شده، ساختمان از دستگاه‌های اداری گرفته‌ایم و کاملاً تجهیز شده است.
الله مرادی یادآور شد: نگرش به امر به معروف مردمی است و این نگرش در اداره کردن خود ستاد نیز مورد توجه قرار گرفته و سعی کرده‌ایم از نخبگان و افراد توانمند دانشگاهی در سیستم اداری این ستاد بهترین و بیشترین بهره را بگیریم.