سوابق تحصیلی دانشآموزان در آزمونهای نهایی اثرگذار است
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، محسن زارعی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کردستان اظهار کرد: ایران اسلامی با انجام عملیات غرورآفرین وعده صادق دفاع از ارزشهای خود را به نمایش گذاشت و این حرکت شجاعانه توسط نیروهای مسلح درس بزرگی برای همه مدیران بود تا با جسارت و شجاعت برای انجام […]
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، محسن زارعی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کردستان اظهار کرد: ایران اسلامی با انجام عملیات غرورآفرین وعده صادق دفاع از ارزشهای خود را به نمایش گذاشت و این حرکت شجاعانه توسط نیروهای مسلح درس بزرگی برای همه مدیران بود تا با جسارت و شجاعت برای انجام مسؤولیت و وظایف خود قدم بردارند.
وی به اهمیت برگزاری آزمونهای نهایی پرداخت و افزود: در گذشته نحوه برگزاری این آزمونها غلط بوده و دانشآموزان بیشتر به سمن حافظه محوری سوق یافتهاند در حالی که این امر آسیبی به نظام آموزشی است.
رئیس مرکز ارزشیابی وزارت آموزش و پرورش با یادآوری اینکه اصلاح ساختار برگزاری آزمون نهایی مورد توجه قرار گرفت، افزود: در سال گذشته سوابق تحصیلی دانشآموزان در آزمونهای نهایی به ترتیب هر سال درصد خاصی به خود اختصاص داده که این درصد در سالجاری به ۶۰ درصد رسیده است.
زارعی، اذعان کرد: برنامه ما برگزاری آزمونهای تمام الکترونیک استاندارد در مراکز آزمون است که تا سال ۱۴۰۷ انجام میگیرد و البته این مهم نیازمند داشتن مراکزی استاندارد و مجهز است.
وی برقراری تأمین امنیت آزمونها را رسالت وزارت کشور از طریق شورای تأمین استانها و شهرستانها دانست و عنوان کرد: این کار با همکاری دستگاههای متولی و شورای تأمین هم در سطح ملی و هم استانی و شهرستانی دنبال میشود.
رئیس مرکز ارزشیابی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه قریب ۱۰۰ عنوان آزمون برگزار میشود، اضافه کرد: عوامل اجرایی یک ماه درگیر برگزاری این آزمونها هستند لذا باید زیرساختهای لازم برای برگزاری آزمونهای نهایی ایجاد شود.
زارعی تدوین یک نسخه برای کل کشور در حوزه برگزاری آزمونهای نهایی را نادرست خواند و گفت: ارتقای کیفیت آزمونهای سنجش باید براساس تحلیلها و دادههای اطلاعاتی هر استان و منطقه باشد.
گفتنی است؛ در آزمونهای نهایی پیش رو تقریباً یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانشآموز سطح کشور به صورت مستقیم درگیر این آزمونها هستند.
منبع : مهر نیوز
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰