سوختن ابهت استکبار
یادداشت؛ سوختن ابهت استکبار مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه تهران بزرگ نوشت: سوختن لس آنجلس، سوختن تعدادی خانه نیست، سوختن ابهت استکبار و آمریکاست. به گزارش خبرنگار سردبیر پرس؛ حجتالاسلام ابوالقاسم علیزاده در یادداشت ارسالی به پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس» نوشت: کسی از سوختن خانه مردم خوشحال نیست (کما اینکه هلال احمر جمهوری […]
یادداشت؛ سوختن ابهت استکبار مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه تهران بزرگ نوشت: سوختن لس آنجلس، سوختن تعدادی خانه نیست، سوختن ابهت استکبار و آمریکاست. به گزارش خبرنگار سردبیر پرس؛ حجتالاسلام ابوالقاسم علیزاده در یادداشت ارسالی به پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس» نوشت: کسی از سوختن خانه مردم خوشحال نیست (کما اینکه هلال احمر جمهوری اسلامی ایران اعلام آمادگی برای ارسال کمکهای انسان دوستانه کرد)، اما از شکستن هیمنه استکبار جهانی و ناکارآمدی و ناتوانی ابزارهای قدرت و اقتدار پیشرفتهترین کشور دنیا و بزرگترین محور کفر و ظلم جهانی و به نمایش کشیده شدن پوچی این قدرت در مقابل اراده الهی، حتماً خوشحالیم.
سوختن لسآنجلس، سوختن تعدادی خانه نیست، سوختن ابهت استکبار و آمریکاست.
خلاصه صحبتهای ترامپ در یک گفتگوی مستقیم را ملاحظه کنید: آقایان، امروز تصمیم گرفتهام که هر آنچه در جریان است را به شما بگویم و اینکه جهان به کدام سمت حرکت میکند. از تغییراتی که طی ۴۰۰ سال گذشته رخ داده است، صحبت کنیم. به یاد دارید سال ۱۷۱۷ که جهان جدید متولد شد؟ به یاد دارید اولین دلار در سال ۱۷۷۸ چاپ شد؟ و برای اینکه این دلار بتواند حکومت کند، دنیا نیاز به یک انقلاب داشت، که همان انقلاب فرانسه در سال ۱۷۸۹ بود. این انقلاب همه چیز را تغییر داد و جهانی که ۵ هزار سال تحت تسلط ادیان و اساطیر بود، جای خود را به یک نظام جهانی جدید داد که در آن پول و رسانه حکمرانی میکنند. جهانی که در آن جایی برای خدا و ارزشهای انسانی نیست.
تعجب نکنید که ما نمونهای از این نظام جهانی جدید هستیم. سیستمی که ماهیت شغلی مانند من، بدون ارزشهای انسانی و اخلاقی را ممکن میکند. برای من مهم نیست که یک کشتیگیر بمیرد، آنچه مهم است این است که کشتیگیری که روی آن شرط بستهام، برنده شود. با این حال، این سیستم جهانی مرا به ریاستجمهوری رسانده است، من که ادارهکننده مؤسساتی برای قمار هستم! اگر اخلاق دیگر معیار نیست، پس آنچه امروز جهان را اداره میکند، منافع است.
از قدیم گفتند: چوب خدا صدا ندارد.
نویسنده: المیرا خرد
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰