شناسایی ۳۵۸ نقطه حادثه خیز در سواحل مازندران

به گزارش پایگاه خبری سردبیر، سردار مرتضی میرزایی با اشاره به اینکه طرح ساماندهی سواحل دریا در ۴۷ نقطه از سواحل دریا از ۲۰ خردادماه اجرایی می‌شود، ادامه داد: ۴۱ چادر مردانه و۳۷ چادر زنانه برای شنا و استفاده صحیح از دریا با امکانات لازم و با حضور ناجیان غریق پیش بینی شد. فرمانده انتظامی […]

به گزارش پایگاه خبری سردبیر، سردار مرتضی میرزایی با اشاره به اینکه طرح ساماندهی سواحل دریا در ۴۷ نقطه از سواحل دریا از ۲۰ خردادماه اجرایی می‌شود، ادامه داد: ۴۱ چادر مردانه و۳۷ چادر زنانه برای شنا و استفاده صحیح از دریا با امکانات لازم و با حضور ناجیان غریق پیش بینی شد.
فرمانده انتظامی استان مازندران از شناسایی ۳۵۸ نقطه حادثه خیز در سواحل دریا خبر داد و گفت: در سال گذشته به علت عدم آشنایی به فنون شنا و حضور در مناطق ممنوعه بیش از ۵۸ تن از هموطنان در دریای مازندران غرق شدند که در مقایسه با سال قبل از آن ۵ درصد کاهش داشته است.
وی به شهروندان و مسافران توصیه کرد: ضمن توجه به هشدارهای پلیس و عوامل امداد و نجات در سواحل از شنا در مناطق ممنوعه و نقاط حادثه خیز دریا اکیداً خودداری کنند.
این مقام انتظامی از به کارگیری روزانه ۲ هزار نیروی پلیس، دریابانی، همیاران پلیس و شرکت‌های خدمات انتظام در سواحل دریا و محورهای مواصلاتی استان خبر داد و افزود: این تعداد نیروها در قالب ۲۱۰ تیم گشت پیاده، ۲۴۹ گشت خودرویی، ۷۷ گشت موتوری، ۲۰ چهار چرخ، ۲۷ شناور و ۲۲ جت اسکی روزانه فعالیت می‌کنند.
سردار میرزایی، اظهار کرد: در طرح تابستانه پلیس علاوه بر سواحل دریا، مأموران انتظامی در ۸۵ تفرجگاه و بوستان حضور فعال داشته و در راستای برقراری نظم وامنیت فعالیت می‌کنند.
فرمانده انتظامی استان، خاطرنشان کرد: برای رفاه حال شهروندان و مسافران، محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی استان در ایام خاص و روزهای پایان هفته که شاهد افزایش حجم تردد هستیم، پیش بینی و از سوی پلیس راه در جاده‌ها اعمال خواهد شد.
وی ابراز امیدواری کرد: با توجه به تدابیر و تمهیدات ویژه ترافیکی و استفاده از تجهیزات و دوربین‌های پایش تصویری و کنترل سرعت در محورهای مواصلاتی و تجهیز کارکنان پلیس به دست افزارهای الکترونیکی برای نظارت و کنترل بیشتر در کنار رعایت قوانین ومقررات راهور از سوی رانندگان، شاهد کاهش حوادث رانندگی باشیم.