شهر جدید سهند کانون توجه مدیران آذربایجان شرقی قرار گیرد
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، بابک رضی منش شامگاه دیروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان اسکو اظهار داشت: پیش شرط رسیدن به توسعه پایدار توجه جدی به مسائل اجتماعی و فرهنگی است. وی افزود: رسیدن به توسعه متوازن بدون برنامه امکان پذیر نیست، دادههای آماری مشخص و قابل استنادی در حوزه […]
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، بابک رضی منش شامگاه دیروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان اسکو اظهار داشت: پیش شرط رسیدن به توسعه پایدار توجه جدی به مسائل اجتماعی و فرهنگی است.
وی افزود: رسیدن به توسعه متوازن بدون برنامه امکان پذیر نیست، دادههای آماری مشخص و قابل استنادی در حوزه آسیبهای اجتماعی در شهر سهند نداریم وعدم اطلاعات دقیق و قابل استناد امکان برنامه ریزی و مداخله هدفمند را به شدت سخت کرده است.
فرماندار شهرستان اسکو در ادامه خاطر نشان کرد: توجه به مسائل اجتماعی و فرهنگی و توسعه زیرساختهای مرتبط با این حوزهها، باید اولین اولویت شهر جدید سهند باشد.
رضی منش ادامه داد: مسائل و مباحث اجتماعی بسیار پیچیده و درهم تنیده است و بسیاری از آسیبهای اجتماعی، نابسامانیهای خانوادگی و فردی ریشه در اعتیاد و سو مصرف مواد مخدر دارد.
ریشه بسیاری از آسیبهای اجتماعی مواد مخدر است
وی افزود: ریشه ۵۵ درصد طلاقها، ۶۵ درصد همسر آزاریها، ۳۰ درصد کودک آزاریها، ۲۵ درصد قتلها و عامل مستقیم و غیر مستقیم ۷۰ درصد زندانیان در اعتیاد به مواد مخدر است.
فرماندار شهرستان اسکو ابراز کرد: زمان پرده پوشی و انکار آسیبهای اجتماعی به سر رسیده است و کم رنگ کردن مصادیق آسیبهای اجتماعی راه حل مناسبی برای کنترل و برخورد با آن نیست
رضی منش در ادامه عنوان کرد: پذیرش وضع موجود اولین قدم برای حل آسیبهای اجتماعی است، قریب به ۷۵.۲۸ درصد پروندههای اورژانس اجتماعی شهرستان مربوط به شهر سهند است.
وی گفت: بر اساس تحلیل آمار اورژانس اجتماعی در سال ۹۸ خشونت در انواع مصادیق آن در صدر آسیبهای اجتماعی شهر سهند است و با تنوع آسیبهای اجتماعی در شهر سهند مواجه هستیم
فرماندار شهرستان اسکو یادآور شد: بر اساس تحلیل از دادههای آماری اورژانس اجتماعی نقش اعتیاد در آسیبهای اجتماعی شهرستان حدود ۳۵ درصد است و نیازمند تدوین سند جامع پیشگیری اولیه از اعتیاد در شهر جدید سهند هستیم.
ضرورت اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر
رضی منش تصریح کرد: بر اساس بند ۵۷ سیاستهای کلی برنامه ششم توسعه ابلاغی مقام معظم رهبری موظف به کاهش ۵ درصدی سالانه اعتیاد و کاهش ۲۵ درصدی تا پایان برنامه هستیم.
رضی منش با بیان اینکه سهند باید کانون توجه مدیران استان در حوزه مباحث اجتماعی و فرهنگی باشد ادامه داد: اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر همچنان رویکرد غالب شورای هماهنگی شهرستان بوده و فرهنگ سازی، آگاهی بخشی و اجرای برنامههای آموزشی متنوع در مدارس، دانشگاهها، کارخانجات و برگزاری همایشهای پیشگیری از اعتیاد با جدیت دنبال میشود.
وی گفت: سال ۹۸ تعداد ۲۲۱۱ جلسه و ۳۳۱۶ ساعت در شهر سهند برنامههای آموزشی با عناوین مهارتهای زندگی، فرزند پروری، نوجوان سالم، خود مراقبتی، پیشگیری از اعتیاد و پیشگیری از خودکشی و … برگزار شده است که نشان از عزم دستگاههای متولی در امر پیشگیری از این آسیب خانمان سوز است.
فرماندار شهرستان اسکو در پایان تصریح کرد: افزایش ۲۱ درصدی کشفیات در ۲ ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه، افزایش ۱۰۷ درصدی دستگیرشدگان، افزایش ۶۷ درصدی معرفی به کمپهای ترک اعتیاد و مراجع قضائی نشانه عزم و اراده جدی شهرستان در بحث مقابله با مواد مخدر است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰