شهید پورموسوی قله موانع را با تبعیت از امام فتح کرد
به گزارش سردبیر پرس، آئین رونمایی و جشن امضا کتاب «زلال»، نوشته لیلا محمدی، با حضور و سخنرانی سید زمان پورموسوی برادر شهید سید رضا پورموسوی، حجتالاسلام حسین جوشقانیان مدیر محترم مؤسسه سیره تفحص شهدا و پورمطلوب دوست صمیمی و همرزم شهید، در مسجد مقدس جمکران برگزار شد. سیدزمان پورموسوی در ابتدای این مراسم گفت: […]
به گزارش سردبیر پرس، آئین رونمایی و جشن امضا کتاب «زلال»، نوشته لیلا محمدی، با حضور و سخنرانی سید زمان پورموسوی برادر شهید سید رضا پورموسوی، حجتالاسلام حسین جوشقانیان مدیر محترم مؤسسه سیره تفحص شهدا و پورمطلوب دوست صمیمی و همرزم شهید، در مسجد مقدس جمکران برگزار شد.
سیدزمان پورموسوی در ابتدای این مراسم گفت: سیدرضا متولد سال ۱۳۴۵ بود و زمان شهادتش ۲۲ ساله بود. دورانی که وارد این حالات روحانی شد، ۱۷ ساله بود و اطرافیان سیدرضا متوجه حالات روحی ایشان شده بودند. متأسفانه کسی جرئت سوال کردن نداشت و ایشان هم چیزی بروز نمیداد. طی ارتباطی که با حاجآقا تدین داشت، احساسی ایجاد شد و ایشان هم فهمیدند که حالاتی وجود دارد. ورود سیدرضا به جنگ با شرکت در عملیات والفجر مقدماتی بود. آن زمان فقط ۱۵ سال داشت. خصیصههای شهید در اولین عملیات نمایان شد؛ اعم از بعد معنوی، شجاعت، توجه خاص به امر جهاد و شهادت و….
برادر شهید پورموسوی با اشاره به اینکه سیدرضا میگفت من دو آرزو دارم، افزود: برادرم همیشه میگفت من دو آرزو دارم. به یکی رسیدهام و منتظر دومی هستم. ایشان در ۱۲/۰۸/۶۶ دستنوشتهها و مکاشفات خود را تکمیل کرد و روی وسایلش در کمد شخصی گذاشت. در تاریخ ۲۱/۰۸/۶۶ وصیتنامه خود را نوشت و در تاریخ ۰۳/۰۱/۶۷ پس از ۳ ماه شهید شد. جالب اینجاست که دوران مقدس وعدههای الهی ایشان به اتمام میرسد. من اولین نفری بودم که کمد شخصی ایشان را باز کردم و مکاشفات ایشان را مشاهده کردم.
وی افزود: ایشان در یکی از خاطراتش مینویسد: «در یکی از عملیاتهایم جدال عقل با نفس داشتم. وقتی از ارتفاعات برای دیدهبانی توپخانه بالا میرفتم، ارتفاع به شدت سخت و صعبالعبور بود. در هنگام شروع مأموریت عقل دستور حرکت میداد و نفسم مانع حرکت میشد. با این جدال تا نوک قله همراه بودم و نهایتاً به آنجا رسیدم و با رأفت خداوند به سرانجام رسید؛ در حالی که میدانستم در نیمه راه هستم و هنوز نیمه دیگری مانده که اگر خطا کنم، از بالای قله به پایین پرتاب میشوم.»
حجتالاسلام جوشقانیان ضمن تسلیت به مناسبت شهادت امام جواد (ع) و تشکر از همه عوامل تولید کتاب و نیروهای اجرایی برگزار کننده مراسم، خاطرنشان کرد: این که ایشان در ۱۵ سالگی در جبهه حضور داشته، به برکت امام خمینی بوده که عیار مبارزه، عیار جهاد، عیار بصیرت، عیار عقلانیت، عیار عرفان، عیار حضور اجتماعی را تقلیل دادند و کودکان ما همانند عارفان ۷۰ ساله سخن میگویند.
جوشقانیان گفت: آنچه در «زلال» آمده، مشاهدات و مکتوبات این شهید والامقام است که حتی تا لحظه حیات اجازه رؤیت به احدی داده نشده و پس از شهادت قطعاً به اذن امام زمان این اتفاق میافتد و امروز شاهد آن هستیم. کتاب تقریباً ۵۹۰ صفحه است، ولی ویژگی خاص این کتاب و وجه تمایزش با کتب دیگر در ارقام و استناد و دستنوشتههای خود شهید در انتهای کتاب است که کتاب را خاص میکند. ایشان در طول ۲۲ سال و با سن کمی که داشته، راه خود را با تبعیت از ولی امر خود گم نکرده و به سمت قله هدف قدم برداشته است. ایشان قله موانع را با تبعیت از امام فتح کرد و تمام آنها را به راحتی پشت سر گذاشت.
وی افزود: خیلی قابل ستایش است که این کتاب با این محتوای غنی، به لطف خداوند به چاپ رسیده است. نسل جوان ما تشنه داشتن این نوع آثار است. از این کتاب باید به عنوان یک منبع، در زمینههای مختلف اعم از فیلم، تئاتر، چندرسانهای و دیگر تریبونها و حتی در دهه محرم برای تبلیغ استفاده کرد. این کتاب عاشورای واقعی است. اینها نسل حضرت قاسم هستند. شهادت ایشان حتی به درخواست خودشان اتفاق افتاده؛ همانطور که دوست داشتند.
پورمطلوب، دوست صمیمی و همرزم سیدرضا موسوی، خاطرهای از سیدرضا گفت: یکی از بهترین یادگاریهایی که از ایشان دارم با توجه به دوری ما از هم، هر وقت از هم دور میشدیم، گریهام میگرفت. از ایشان که سوال کردم، ایشان گفت ولی وقتی شما نیستید، با شما بازی میکنم و در ذهنم حتی نوع نشست شما در سنگر را برای خودم تداعی میکردم. ایشان وقتی قرآن میخواند، ساعتها طول میکشید و با قرآن انس خاصی داشت.
«زلال» روایت مستند زندگی عارف شهید «سیدرضا پورموسوی» است که توفیق تشرف و استفاده مکرر از محضر امام عصر (عج) را داشته و بخشی از آنچه برایش رخ داده است، در جزوهای نوشته است. اینکتاب بر اساس دستنوشتههای خود شهید که بعد از شهادتش آشکار شده، نوشته شده است. لیلا محمدی، نویسنده اثر، آن دستنوشتهها را در قالب خاطره_داستان به تصویر کشیده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰