ضرورت تسریع در تکمیل پایانه صادرات محصولات شیلاتی مازندران
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، احمد حسین زادگان عصر دوشنبه در جلسه بررسی مشکلات بخش شیلات و آبزی پروری با تاکید بر اینکه بخش خصوصی نباید برای دریافت تسهیلات؛ بدون دلیل معطل بوروکراسیهای غیر ضرور اداری و بانکی باشد، افزود: بخش خصوصی نیز باید در کنار حمایتها و اقدامات بخش دولتی که باید مؤثرتر و […]
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، احمد حسین زادگان عصر دوشنبه در جلسه بررسی مشکلات بخش شیلات و آبزی پروری با تاکید بر اینکه بخش خصوصی نباید برای دریافت تسهیلات؛ بدون دلیل معطل بوروکراسیهای غیر ضرور اداری و بانکی باشد، افزود: بخش خصوصی نیز باید در کنار حمایتها و اقدامات بخش دولتی که باید مؤثرتر و کارآمدتر باشد، در سایه پیگیریهای مستمر، مطالبه گری کند و گفتگوی بخش دولتی و خصوصی باید مداوم باشد.
استاندار تسریع در اتمام پایانه صادراتی شیلاتی را یک اولویت در این بخش عنوان کرد و اظهار داشت: راه اندازی پایانهها اولویت نخست ما در حوزه تولید است.
حسین زادگان با تاکید بر اینکه فرآوری محصولات شیلاتی نیز باید از پیگیریهای جدی باشد، عنوان کرد: زمانی آبزی پروری به سودآوری مطلوب میرسد که صنایع تبدیلی در کنارش باشد.
وی با اشاره به اینکه ظرفیتهای شیلاتی خصوصاً ظرفیتهای دریا دست نخورده است و باید بیشتر در این راستا تلاش شود، گفت: از ظرفیت آب بندان ها نیز باید برای پرورش ماهی به نحو مطلوبتری بهره برد.
استاندار بر استفاده از بازارهای مستعد برای عرضه محصولات شیلاتی تاکید کرد و یادآور شد: بازار cis یکی از بازارهای خوب منطقه است و برآن هستیم ارتباطات با استانداران کشورهای حوزه خزر و شمال را بویژه از طریق ویدئوکنفرانس توسعه دهیم.
ولی اله محمدزاده، مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر در حوزه شیلات استان مشغول به فعالیت هستند، یادآور شد: در سال ۹۸ در حوزه محصولات شیلاتی بالغ بر ۱۰۵ هزار تن تولید و ۱۱ هزار تن صادرات داشتهایم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰