طرح دانش‌بنیان استاد دانشگاه رازی کرمانشاه رتبه برتر رویداد بازار ترکیه را کسب کرد

به گزارش سردبیرپرس؛ پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه رازی کرمانشاه روز دوشنبه اعلام کرد؛ طرح فناورانه شرکت دانش‌بنیان دکتر “هادی چراغی” عضو هیات علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه رازی، در حوزه بهداشت و سلامت، در اولین بازار تحقیق و توسعه ترکیه، به عنوان طرح برتر انتخاب شد. در این خبر با اشاره به اهمیت موفقیت فناورانه دکتر […]

به گزارش سردبیرپرس؛ پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه رازی کرمانشاه روز دوشنبه اعلام کرد؛ طرح فناورانه شرکت دانش‌بنیان دکتر “هادی چراغی” عضو هیات علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه رازی، در حوزه بهداشت و سلامت، در اولین بازار تحقیق و توسعه ترکیه، به عنوان طرح برتر انتخاب شد.
در این خبر با اشاره به اهمیت موفقیت فناورانه دکتر هادی چراغی و تیم شرکت دانش بنیان او در حوزه سلامت و بهداشت آمده است: این دستاورد، بیانگر پتانسیل بالای جامعه علمی و دانشگاهی ایران در تولید دانش و فناوری‌های روزآمد است و امید می‌رود با استمرار چنین فعالیت‌هایی، جایگاه ایران در حوزه فناوری‌های پیشرفته بیش از پیش تقویت شود.
پژوهشگران و فناوران برگزیده دانشگاه رازی کرمانشاه تجلیل شدند
همچنین معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی روز سه شنبه از برگزاری مراسم تجلیل ۱۲۶ نفر از پژوهشگران و فناوران برگزیده در سطوح مختلف دانشکده‌ها، دانشجویان، گروه‌های آموزشی، طرح‌های پژوهشی و فعالان مرتبط با صنعت این دانشگاه به مناسبت هفته پژوهش خبر داد.
به گزارش سردبیرپرس؛ دانشگاه رازی کرمانشاه از وجود ۴۶۲ عضو هیات علمی آموزشی و پژوهشی برخوردار است که از این تعداد هشت استادیار، ۲۳۵ دانشیار، ۱۷۰ استاد، ۴۳ هیات علمی پژوهشی و ۶ نفر آموزشی و پژوهشی است.
گفتنی است در حال حاضر دانشگاه رازی کرمانشاه با ۱۷ دانشکده؛ ۱۱ هزار و ۲۸۶ دانشجو دارد که از این تعداد هفت هزار و ۵۳۵ دانشجوی کارشناسی، ۲ هزار و ۵۰۹ دانشجو ارشد، ۹۵۴ دانشجوی دکترای عمومی و ۲۸۸ دانشجوی دکتری تخصصی با ۲۵۷ رشته تحصیلی و ۵۴ گروه آموزشی است.
دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا» آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲-۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشته‌های فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی و ریاضی شد.