ظرفیت دسترسی همزمان ۳۰۰۰ دانشجو به کلاسهای الکترونیکی را داریم
سردبیر/کرمانشاه رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه گفت: با راه اندازی سرور مدیریت یادگیری الکترونیکی دانشگاههای منطقه پنج کشور در کرمانشاه، ظرفیت دسترسی همزمان سه هزار دانشجو به کلاسهای درس آموزشی الکترونیکی را فراهم کردهایم. بهمن سعیدی پور در نشستی خبری که امروز(سوم اردیبهشت) برگزار شد، بابیان اینکه شیوع بیماری کرونا سیستم آموزشی دنیا را […]
سردبیر/کرمانشاه رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه گفت: با راه اندازی سرور مدیریت یادگیری الکترونیکی دانشگاههای منطقه پنج کشور در کرمانشاه، ظرفیت دسترسی همزمان سه هزار دانشجو به کلاسهای درس آموزشی الکترونیکی را فراهم کردهایم.
بهمن سعیدی پور در نشستی خبری که امروز(سوم اردیبهشت) برگزار شد، بابیان اینکه شیوع بیماری کرونا سیستم آموزشی دنیا را با بحران مواجه کرد، افزود: این بیماری برای همه حوزهها از جمله سیستم آموزشی دنیا مشکل آفرین شد و در بسیاری از کشورها تعطیلی این سیستم را در پی داشت.
به گزارش سردبیر، سعیدی پور با اشاره به تعطیلی فعالیتهای آموزشی دانشگاه پیام نور کرمانشاه از اوایل اسفند، تصریح کرد: از آنجایی که پیش بینی میشد شیوع این بیماری تداوم داشته باشد، برای همین بدنبال راه اندازی سیستم آموزشی الکترونیک در دانشگاه بودیم.
رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه تاکید کرد: برای اینکه بتوانیم این نوع از آموزش را راه اندازی کنیم، سرور منطقهای سیستم مدیریت یادگیری الکترونیکی را در استان کرمانشاه تجهیز و راه اندازی کردیم، بگونه ای که علاوه بر کرمانشاه استانهای منطقه غرب کشور را نیز پوشش میداد.
وی با بیان اینکه این سیستم با ظرفیت دسترسی همزمان سه هزار دانشجو در کلاسهای آموزش الکترونیکی راه اندازی شد، عنوان کرد: باتوجه به اینکه حضور همزمان این تعداد دانشجو در کلاس درس هزینههای بالایی را بدنبال داشت، برای همین میزان بهره برداری از این ظرفیت را ۱۵۰۰ نفر قرار دادیم که ۵۰۰ نفر آن برای کرمانشاه و هزار نفر هم برای استانهای کردستان و ایلام بود.
سعیدی پور تصریح کرد: در گام بعدی پس از راه اندازی این سیستم در تعطیلات نوروز تلاش کردیم تا روسای مراکز ۱۴ گانه، مدیران گروههای آموزشی و اعضای هیات علمی دانشگاه با نحوه استفاده از این سیستم آموزشی آشنا شوند و از سوی دیگر پرتال دانشگاه را برای راه اندازی این سیستم بروزرسانی کردیم.
وی برگزاری کلاسها به شکل ویدئو کنفرانس را مهمترین قابلیت این نوع از آموزش اعلام کرد و گفت: درحال حاضر این ظرفیت را داریم که در هر تایم کلاسی ۵۰۰ دانشجو بصورت همزمان به این نوع از آموزش دسترسی داشته باشند.
رئیس دانشگاه پیام نور کرمانشاه بابیان اینکه امکان افزایش ظرفیت دسترسی همزمان دانشجویان به این آموزشها تا ۱۰ هزار نفر هم وجود دارد، عنوان کرد: این ظرفیت را داریم که برای تمام دانشگاههای پیام نور کشور کلاسهای آموزش الکترونیکی را برگزار کنیم، به شرط اینکه امکانات و تجهیزات مورد نیاز برای ما فراهم شود.
وی در ادامه درخصوص ادامه فعالیتهای آموزش این دانشگاه تا پایان نیمسال تحصیلی هم گفت: طبق برنامهها تا حدود یک ماه دیگر تمامی کلاسهای این نیمسال را از طریق فضای آموزش الکترونیکی به اتمام میرسانیم.
سعیدی پور اضافه کرد: برای برگزاری امتحانات هم هرچند هنوز از سوی سازمان مرکزی دستور العملی اعلام نشده، اما این امکان را داریم که همه امتحانات را بصورت غیرحضوری برگزار کنیم که البته مستلزم هزینههای بالایی است.
وی گفت: همچنین در شرایط فعلی زمینه برگزاری دفاع دانشجویان کارشناسی ارشد از پایان نامههایشان را به شکل غیرحضوری و بر بستر این نوع از آموزشها فراهم کردهایم.
رئیس دانشگاه پیام نور در پایان بااشاره به تواناییهای این دانشگاه در بکارگیری آموزشهای الکترونیکی، عنوان کرد: در مرکز پیام نور استان کرمانشاه این آمادگی را داریم که جلسات تمامی دستگاههای اجرایی استان را به شکل ویدئو کنفرانس از طریق این سیستم برگزار کنیم.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰