عامل انسانی دلیل بیش از ۹۰ درصد از تصادفهای رانندگی در اصفهان
به گزارش سردبیر پرس (اصفهان)؛ فرزاد دادخواه اظهار کرد: باید از طریق آموزش قوانین راهنمایی و ارتقای کیفی فرهنگ رانندگی مردم در زمینه کاهش حوادث اقدام کنیم. وی خاطرنشان کرد: سال گذشته ۷۷۷ نفر بر اثر وقوع تصادف در راههای برون شهری استان اصفهان، جان خود را از دست دادند. مدیرکل راهداری و حمل و نقل […]
به گزارش سردبیر پرس (اصفهان)؛ فرزاد دادخواه اظهار کرد: باید از طریق آموزش قوانین راهنمایی و ارتقای کیفی فرهنگ رانندگی مردم در زمینه کاهش حوادث اقدام کنیم.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته ۷۷۷ نفر بر اثر وقوع تصادف در راههای برون شهری استان اصفهان، جان خود را از دست دادند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای اصفهان تصریح کرد: ۷۰ درصد سرنشینان جلو خودروها هنگام رانندگی از کمربند ایمنی استفاده میکنند اما تنها ۵ درصد سرنشینان عقب، کمربند خود را میبندند.
وی اضافه کرد: بیشتر حوادث از جمله پرت شدن از شیشه خودرو و برخورد با سرنشینان جلو برای مسافران عقب خودروها رُخ میدهد.
دادخواه خاطرنشان کرد: تنها ۲۰ درصد از راکبان موتورسیکلتها در استان و ۲ درصد ترک سوارها از کلاه ایمنی استفاده میکنند.
وی بیان کرد: بیشتر حوادث مرگبار نوروز گذشته ناشی از واژگونی خودرو و خوابآلودگی راننده و سرعت غیرمجاز دلیل اصلی وقوع واژگونیها بود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای اصفهان با اشاره به اینکه برای کاهش حوادث باید از خودمان شروع کنیم، ابراز امیدواری کرد که با برگزاری اینگونه همایشها و نفوذ کلام بانوان بر روی فرزندان و دیگر اعضای خانواده، گام بلندی در کاهش حوادث رانندگی برداریم.
کاهش حوادث رانندگی در گرو فرهنگسازی است
استاندار اصفهان گفت: کاهش حوادث جادهای در استان با آموزش و فرهنگسازی مداوم برای رعایت موارد ایمنی و مقررات راهنمایی و رانندگی امکانپذیر است. مهدی جمالی نژاد در همایش «یاوران حمل و نقل ایمن ویژه بانوان» در سالن پیامبر اعظم(ص) دانشگاه اصفهان افزود: تصادفات جادهای، تلفات و خسارات مادی و معنوی آن قصه پر غصه جامعه است.
وی ادامه داد: توجه ویژهای به کاهش حوادث و تصادفهای جادهای در برنامه هفتم توسعه شده و بر اساس این برنامه باید سالانه ۱۰ درصد تصادفات کاهش پیدا کند.
استاندار اصفهان اظهار داشت: سالانه ۲۰ هزار نفر در تصادفات جادهای در کشور جان خود را از دست میدهند.وی اضافه کرد: کاهش حوادث و تصادفهای جادهای نیاز به عزم و دغدغه همگانی دارد و همه باید در این زمینه دست به دست هم دهیم.
جمالینژاد گفت: زنان بعنوان کنشگران فعال جامعه با تشکیل پویشها و حضور در شبکههای اجتماعی و ارتباطی میتوانند نقش مهمی در عرصه حمل و نقل ایمن و کاهش تلفات و خسارات تصادفات جادهای داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: سازمانهای مردم نهاد خوبی در زمینه حمل و نقل ایمن در کشور و استان تشکیل شده است اما چندان فعال و پر تحرک نیستند و باید با جدیت بیشتری فعالیت کنند.
استاندار اصفهان بیان کرد: اینگونه سازمانها میتوانند از طریق مطالبهگری، بسیاری از دستگاههای مسئول را به فعالیت وادار کنند.
وی گفت: بسیاری از افرادی که در تصادفات جادهای جان خود را از دست میدهند یا مصدوم میشوند از جمعیت جوان جامعه هستند.
استاندار اصفهان در این همایش به پویش موسوم به «سبا»(سوگند برای ایمنی) که نمادی از تعهد اجتماعی برای کاهش تصادفات رانندگی است، پیوست.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰