عدم اختصاص بودجه‌ کرونا به بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص) شاهرود

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، سید احمد ابوالقاسمی فر صبح سه‌شنبه با حضور خیران سلامت به میزبانی دفتر امام‌جمعه شاهرود ضمن بیان اینکه دانشگاه آزاد واحد شاهرود از سال ۶۲ شروع به فعالیت کرده است، ابراز داشت: این دانشگاه تاکنون ۳۷ هزار فارغ‌التحصیل داشته است که از این تعداد هزار نفر دانشجوی پزشکی، یک هزار […]

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، سید احمد ابوالقاسمی فر صبح سه‌شنبه با حضور خیران سلامت به میزبانی دفتر امام‌جمعه شاهرود ضمن بیان اینکه دانشگاه آزاد واحد شاهرود از سال ۶۲ شروع به فعالیت کرده است، ابراز داشت: این دانشگاه تاکنون ۳۷ هزار فارغ‌التحصیل داشته است که از این تعداد هزار نفر دانشجوی پزشکی، یک هزار و ۳۰۰ نفر پرستار، ۸۰۰ نفر از رشته علوم آزمایشگاهی و ۷۵۰ نفر از رشته هوشبری فارغ‌التحصیل شدند.
وی بابیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود به دو قسمت سایت اصلی دانشگاه و سایت بیمارستان تقسیم می‌شود، تصریح کرد: از حدود یک هزار پزشک فارغ‌التحصیل این واحد دانشگاهی قریب به ۳۰ درصد در تخصص‌های مختلف پزشکی قبول شدند که نشان‌دهنده بار علمی بالای این دانشکده و دانشگاه است.

خاتم الانبیا (ص) بیمارستان دوم در مبارزه با کرونا
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بابیان اینکه بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص) یک بیمارستان آموزشی-درمانی وابسته به این دانشگاه است، ابراز داشت: این بیمارستان در طول مدت شیوع ویروس کرونا، توانست بخش عظیمی از بار درمانی این شهر را به دوش بکشد و بسیاری از بیماران کوید -۱۹ در این بیمارستان با روش‌های پاراکلینیک و بالینی تشخیص داده‌شده و پس از مشاوره عفونی به بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود که بیمارستان ریفرال کرونا انتخابی وزارت بهداشت بوده است منتقل و تحت درمان قرار گرفتند.
ابوالقاسمی فر با گلایه از اینکه هیچ‌گونه بودجه‌ای در خصوص مقابله با بیماری کووید -۱۹ به بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص) شاهرود تعلق نگرفته است، تصریح کرد: اگرچه وزارت بهداشت، بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص) شاهرود را بیمارستان دوم در مقابله با کرونا در شاهرود معرفی کرد اما متأسفانه هیچ‌گونه تجهیز یا امکانات ویژه‌ای برای آن در نظر نگرفت.
وی افزود: بااین‌وجود بخش دیالیز بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص) با دو برابر ظرفیت قبل به دلیل درگیر بودن بیمارستان امام حسین (ع) فعال شد تا باری از دوش آن بیمارستان برداشته شود.

خیران کمک حال مراکز درمانی باشند
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در خصوص خدمات بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص) شاهرود نیز ابراز داشت: در این بیمارستان تعرفه دولتی برای خدمات درمانی ارائه و بیمه‌های پایه و تکمیلی نیز پوشش داده می‌شود به‌این‌ترتیب اگر کسی بیمه تکمیلی داشته باشد نیاز نیست برای دریافت خدمات هیچ هزینه‌ای پرداخت کند.
ابوالقاسمی فر بابیان اینکه در هیچ جا درآمد بیمارستان‌های آموزشی جوابگوی هزینه‌های آن نیست، تصریح کرد: تمام تلاش خود را می‌کنیم که به هر شکل ممکن بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص) سرپا بماند و باقوت به خدمت‌رسانی به مردم شهر ادامه دهد.
وی بابیان اینکه بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص) متعلق به تمام مردم است و همه در آن منتفع هستند، افزود: با توجه به اینکه عمر تجهیزات و امکانات آن زیاد است باید برای به‌روزرسانی تجهیزات و امکانات آن تلاش شود که در این راه خیرین حوزه سلامت می‌توانند کمک‌حال ما باشند و لیست تجهیزات را برحسب اولویت نیاز به همه خیرانی که می‌خواهند در این امر خداپسندانه مشارکت کنند تقدیم خواهد شد.
وجود دانشکده پزشکی و پیراپزشکی منوط به بقای بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص)
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان نیز در ادامه وجود دانشکده پزشکی و پیراپزشکی را منوط به بقای بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص) دانست و تأکید کرد: بقای این رشته‌ها به ادامه فعالیت بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص) بستگی دارد وگرنه این رشته‌ها ممکن است از شاهرود به شهر دیگری برده شود و دیگر گرفتن مجوز برای رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در زمان فعلی شاید میسر نباشد.
محمدحسین حسنی با اشاره به اهمیت به‌روزرسانی تجهیزات بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص) شاهرود خاطرنشان کرد: تجهیز بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص) می‌تواند در پذیرش بیماران ترومایی که در تصادفات جاده شاهرود به سمت تهران دچار سانحه می‌شوند برای مردم عزیز ما نقش حیاتی داشته باشد.
وی ضمن بیان اینکه هرگونه کمک خیرین برای ایشان باقیات‌صالحات خواهد بود، افزود: با تجهیز مناسب بیمارستان خاتم‌الانبیاء (ص) بار اورژانس بیمارستان امام حسین (ع) به‌شدت کاهش می‌یابد که این مهم در خدمت‌رسانی به مردم بسیار مفید خواهد بود.