عزم جدی دستگاه قضا برای حمایت از واحدهای تولیدی در کردستان

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، حجت‌الاسلام سید حسین حسینی عصر پنج‌شنبه در جلسه ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های ستاد اقتصاد مقاومتی استان کردستان، بر عزم جدی دستگاه قضائی استان برای حمایت از واحدهای تولیدی و فعالان اقتصادی در راستای تحقق شعار سال تاکید کرد. وی، با اشاره به ضرورت اهتمام کارگزاران نظام در راستای تحقق شعار […]

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، حجت‌الاسلام سید حسین حسینی عصر پنج‌شنبه در جلسه ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های ستاد اقتصاد مقاومتی استان کردستان، بر عزم جدی دستگاه قضائی استان برای حمایت از واحدهای تولیدی و فعالان اقتصادی در راستای تحقق شعار سال تاکید کرد.
وی، با اشاره به ضرورت اهتمام کارگزاران نظام در راستای تحقق شعار سال اظهار کرد: دستگاه قضائی استان در راستای کمک و حمایت به فعالان اقتصادی در راستای پیشرفت و توسعه استان تمام تلاش خود را انجام خواهد داد.
حجت‌الاسلام حسینی تصریح کرد: ایجاد اشتغال و درآمد پایدار و کمک به معیشت خانواده، زمینه ساز ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه است.
رئیس کل دادگستری استان افزود: از سیاست‌های کلی دستگاه قضائی به لحاظ افزایش ورودی پرونده‌ها به دادگستری، برون سپاری و قضازدایی است و از اقدامات شاخص در این زمینه، ایجاد کمیسیون‌های شبه قضائی است که وظیفه عضو قضائی در کمیسیون‌های مربوطه، انطباق نظرات فنی و تخصصی در حوزه‌های مختلف با مقررات قانونی است.
وی اضافه کرد: در این کمیسیون‌ها نیز باید تحقق و اجرای شعار سال مورد توجه جدی باشد.
پرونده اختلافات فعالان اقتصادی در شعبه تخصضی حل اختلاف رسیدگی می‌شود
وی از تشکیل شعبه تخصصی صلح و سازش در اتاق بازرگانی سنندج خبر داد و افزود: در حوزه داوری، وظیفه ساماندهی مراکز داوری خصوصی بر عهده مرکز حل اختلاف قوه قضائیه است و دعاوی و اختلافات مربوط به سرمایه گذاران و فعالین اقتصادی پیش از تشکیل پرونده در دادگستری در اتاق داوری و یا شعبه تخصصی شورای حل اختلاف رسیدگی می‌شود.
وی با تاکید بر انطباق اقدامات فعالین اقتصادی با قوانین و مقررات اظهار کرد: فعالین اقتصادی باید هم در حوزه تنظیم قراردادها و مراودات مالی و هم در حوزه دفاع در پرونده‌های قضائی تشکیل شده لزوماً از مشاوره وکلاء و حقوقدانان استفاده نمایند.
رئیس کل دادگستری استان ضمن تقدیر از زحمات صلح یاران حوزه تولید و صنعت در به سازش رساندن ۱۰۲ مورد اختلاف واحدهای تولیدی در سال ۱۴۰۲، استفاده از ظرفیت شورای حل اختلاف و صلح یاران را هم در کاهش هزینه و هم اتلاف وقت واحدهای تولیدی و در نهایت رضایتمندی طرفین دعوی مؤثر دانست.
‌لزوم تکمیل بانک اطلاعاتی مشکلات واحدهای تولیدی کردستان
حجت‌الاسلام حسینی ضمن تقدیر از اقدام اتاق بازرگانی استان در راستای ایجاد بانک اطلاعاتی از مشکلات واحدهای تولیدی در سطح استان بر تکمیل این بانک اطلاعاتی به تفکیک شهرستان‌ها استان و ارسال نسخه‌ای از آن به دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی استان تاکید کرد.
وی افزود: تحقق شعار سال به عنوان یک گفتمان باید مورد توجه تمامی دستگاه‌ها و نهادها باشد و دستگاه قضائی استان نیز با محوریت دادستانی و بازرسی کل استان با هرگونه ترک فعل مدیران در این راستا برخورد قانونی خواهد کرد.
حجت‌الاسلام حسینی تاکید کرد: ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در دادگستری استان در راستای توسعه استان با محوریت جهش تولید و همچنین ایجاد اعتماد واحدهای تولیدی به دستگاه‌های حاکمیتی و مضافاً تحقق امنیت سرمایه گذاری در استان بر اساس قوانین و مقررات از هیچ حمایتی دریغ نخواهد کرد.
وی افزود: در حال حاضر سه کمیته قضائی – کارشناسی و تلفیقی (قضائی و کارشناسی) در ذیل ستاد اقتصاد مقاومتی در دادگستری استان پیگیر حل مشکلات واحدهای تولیدی در استان هستند.
صدور ۵۴ پروانه رسمی داوری در کردستان
بهادر اسدی معاون حل اختلاف استان کردستان نیز در این جلسه از صدور ۵۴ پروانه رسمی داوری در استان خبر داد و افزود: تشکیل شعبه تخصصی صلح و سازش در اتاق بازرگانی سنندج کمک شایانی به اقتصاد و توسعه استان خواهد کرد.
علی اکبر عبدالملکی رئیس اتاق بازرگانی سنندج هم از تشکیل بنیاد توسعه استان کردستان خبر داد و اظهار داشت: در این بنیاد ۴۲ محور اساسی در راستای تحقق شعار سال و حمایت از تولید و سرمایه گذاری تعریف شده است.

منبع : مهر نیوز