عشایر زاده گیلانغربی ؛ شکارچی تانک
به گزارش خبرنگار سردبیرپرس، امروز ۲۴ دیماه سالروز شهادت روضان مرادی، شهیدی از خطه گیلانغرب است که در سال ۱۳۵۰ در ارتفاعات زلزله زرد از توابع شهرستان گیلانغرب و در یکی از چادرهای عشایری به دنیا آمد. شهید روضان مرادی، کودکیش را در کنار خانواده و در همان زندگی ساده عشایری سپری کرد و کسی […]
به گزارش خبرنگار سردبیرپرس، امروز ۲۴ دیماه سالروز شهادت روضان مرادی، شهیدی از خطه گیلانغرب است که در سال ۱۳۵۰ در ارتفاعات زلزله زرد از توابع شهرستان گیلانغرب و در یکی از چادرهای عشایری به دنیا آمد. شهید روضان مرادی، کودکیش را در کنار خانواده و در همان زندگی ساده عشایری سپری کرد و کسی فکرش را نمی کرد که او همان کسی است که بعدها دشمنان از رزم بی امانش به ستوه می آیند. روضان در دامنه کوههای زاگرس (سریوان، زله زرد، قلاجه) قد کشید و دوران نوجوانی او مصادف با آغاز جنگ تحمیلی بود و در همین ایام بود که با وجود اینکه ۹ ساله بود به فرمان امام راحل راهی جبهه های حق علیه باطل شد. شهید روضان مرادی با توجه به سن کمش و علاقه ای که برای حضور در جبهه ها داشت تمی توانست عازم جبهه شود از این رو با استفاده از شناسنامه برادر بزرگترش به نام خیدان که ۱۶ ساله بود و به دور از چشم خانواده در قامت یک شیرمرد راهی جبهه شد. توانایی همزمان شلیک ۲گلوله آرپی جی شهید روضان مرادی در تیپ مسلم بن عقیل که خدمت می کند، فرماندهان سپاه متوجه برخی توانایی های ویژه او می شوند، از جمله اینکه این شهید توان هدف زدن همزمان ۲ گلوله آرپی جی را دارد و همین باعث شد او را با توجه به اهمیت مناطق عملیاتی جنوب به این مناطق اعزام کنند.
روضان تنها کسی بود که همزمان ۲سلاح آرپی جی را بر شانههای چپ و راست خود میگرفت و شلیک میکرد و لقب شکارچی تانک را گرفته بود. روضان با وجود سن کمش بارها در جبهه های غرب و جنوب حماسه آفرینی کرد و سرانجام در عملیات کربلای ۵ منطقه شلمچه در اثر برخورد ترکش خمپاره در ۲۴ دیماه ۱۳۶۵ در حالیکه تنها ۱۵ ساله بود به درجه رفیع شهادت نایل آمد. همرزمان شهید روضان مرادی نقل می کنند که ویژگی بارز این شهید شجاعت و نترس بودن وی بود و از هیچ چیز حتی از مرگ نمی ترسید. از فرنگیس صیدمحمدیان مادر شهید روضان مرادی نقل است که : فرزندم از کودکی پشتوانه اصلی پدرشبود و چند روز قبل از شهادتش به خانه برگشت، در ایام مرخصی که در خانه بود شروع به کوتاه کردن ناخن های دست من کرد، دلیلش را از او جویا شدم، عنوان کرد که اگر شهید شوم بعد از شهادتم صورتت را نخراشی و فقط به درگاه خدا شاکر باشی.
به دلیل اعزام شهید روضان مرادی با استفاده از شناسنامه برادرش (خیدان)، پرونده شهادت وی تا چند سال در بنیاد شهید و امور ایثارگران به نام خیدان تشکیل شده بود که پس از جانباز شدن خیدان برادر بزرگتر شهید بعدها پرونده او در این مرکز به نام خودش اصلاح شد. پیکر مطهر این شهید بزرگوار هم اکنون در مزار شهدای گیلانغرب (طاقیل) و در جوار مزار خیل شهدای این شهرستان در دل خاک آرام گرفته است.
به گزارش سردبیرپرس؛ گیلانغرب با ۲ هزار و ۵۸۵ کیلومتر مربع به عنوان دومین شهرستان بزرگ استان کرمانشاه، افزون بر ۱۵ کیلومتر مرز با عراق دارد و این خطه به عنوان پایتخت ایل کلهر با ۳۲ طایفه نامگذاری شده است.
گیلانغرب در دوران جنگ تحمیلی حدود ۱۵۰ نوبت آماج حملات و بمباران هوایی دشمن قرار گرفت و نتیجه آن تخریب کامل شهر و ۳۰ روستای منطقه بود و این شهرستان به استعداد ۱۲ هزار رزمنده حدود ۷۵۰ شهید، بیش از ۲ هزار و ۲۵۰ جانباز، ۱۳۳ آزاده تقدیم میهن کرده است.
گیلانغرب در غرب کرمانشاه افزون بر ۷۲ هزار نفر جمعیت دارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰