فاصلهگذاری اجتماعی بهترین راه برای پیشگیری از شیوع کرونا
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، محمدرضا پورمحمدی ظهر امروز دوشنبه در جلسه ستاد استانی مدیریت و مقابله با کرونا، با قدردانی از تلاشها و خدمات اعضای این ستاد و جامعه پزشکی و پرستاری که در خط مقدم مقابله با کرونا هستند، اظهار داشت: در سایه این تلاشها، روند بیماری کرونا در استان رو به سمت […]
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، محمدرضا پورمحمدی ظهر امروز دوشنبه در جلسه ستاد استانی مدیریت و مقابله با کرونا، با قدردانی از تلاشها و خدمات اعضای این ستاد و جامعه پزشکی و پرستاری که در خط مقدم مقابله با کرونا هستند، اظهار داشت: در سایه این تلاشها، روند بیماری کرونا در استان رو به سمت کنترل است.
وی ادامه داد: رعایت دقیق فاصلهگذاری هوشمند اجتماعی و عمل به توصیههای بهداشتی همچنان به عنوان مهمترین راهکار پیشگیری از شیوع بیشتر کرونا مطرح است و رسانهها در فعالیتهای تبلیغی خود به این موضوع توجه کنند.
وی با اشاره به افزایش آمار مبتلایان کرونا در روزهای اخیر، گفت: بخشی از این افزایش آمار به دلیل اجرای موفق طرح غربالگری سلامت و شناسایی بیماران است که در حوزه درمان نیز تأثیرگذار بوده است.
نرخ فوتیهای ناشی از کرونا تقریباً ثابت است
پورمحمدی با اشاره به اینکه با وجود افزایش آمار مبتلایان، نرخ فوتیهای ناشی از کرونا تقریباً ثابت است، افزود: خوشبختانه در اثر مداخلات انجامشده و همراهی مردم، پیشبینیهای صورت گرفته مبنی بر اوج بیماری در اواخر اسفند و اوایل فروردین محقق نشد که این موفقیت بزرگی است.
رئیس ستاد استانی مدیریت و مقابله با کرونا در استان ادامه داد: در جریان طرح غربالگری سلامت، توانستیم در مدت زمان کوتاهی با تمام افراد جامعه ارتباط برقرار کنیم و آمادگی خوبی در این زمینه ایجاد شد و با مجموعه اقدامات و مراقبتهایی که در قالب این طرح انجام میشود نسبت به کاهش دامنه انتشار بیماری خوشبین هستیم.
پورمحمدی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم تلاش میکند تا تعداد تستهای روزانه را افزایش دهد و هرچه بتوانیم با انجام تست، بیماران را سریعتر شناسایی کنیم روند مقابله نیز سریعتر میشود.
آمادهسازی برخی از اقامتگاهها به عنوان نقاهتگاه بیماران بهبودیافته
وی با اشاره به آمادهسازی و تجهیز برخی از اقامتگاهها و مراکز رفاهی دستگاههای اجرایی به عنوان نقاهتگاه بیماران بهبودیافته، گفت: این مراکز همچنان باید آماده و فعال باشند.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به کمکهای مردم و مؤسسات خیریه به خانوادههای آسیبدیده از کرونا، گفت: روحیه ایثار، فداکاری و ازخودگذشتگی که امروز در جامعه به وجود آمده شایسته قدردانی است.
وی افزود: شمارهحسابهای اعلام شده از سوی ستاد پشتیبانی مدافعان سلامت و پویش رحمت برای جمعآوری کمکهای نقدی مردم، مورد تأیید ستاد مقابله با کروناست و سایر مؤسسات خیریه که قصد جمعآوری کمکهای مردم را دارند باید با کمیته اقتصادی این ستاد هماهنگ شوند.
پورمحمدی همچنین با بیان اینکه هیچ کمبودی از نظر اقلام اساسی در بازار استان وجود ندارد، افزود: در شرایطی که برخی از کشورهای پیشرفته با کمبود کالاهای اساسی مواجه شدهاند، این موضوع در کشور ما به خوبی مدیریت شده است که باید از دستاندرکاران این بخش قدردانی کنیم.
وی گفت: از نظر تولید و تأمین مواد ضدعفونیکننده نیز هیچ مشکلی در استان نداریم و نه تنها نیاز استان در این زمینه تأمین شده، بلکه تولیدکنندگان ما میتوانند با نظارت کمیته اقتصادی، تولیدات مازاد خود را در استانهای دیگر نیز عرضه کنند.
استاندار آذربایجان شرقی بار دیگر بر تحلیل و بررسی ابعاد اقتصادی و اجتماعی کرونا تأکید کرد و گفت: متخصصان دانشگاهی باید با رصد اتفاقات، آمار و گزارشها، ابعاد مختلف این پدیده را تجزیه و تحلیل کنند تا مبنای تصمیمگیریها و سیاستگذاریها قرار گیرد و نتیجه اقدامات و مداخلات نیز روشن شود.
ممنوعیت ترددهای بیناستانی تا پایان فروردین
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی هم در این جلسه با اشاره به مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، از ممنوعیت ترددهای بیناستانی تا پایان فروردین خبر داد و گفت: تردد بین شهرهای استان آزاد است.
راستگو افزود: رعایت فاصلهگذاری اجتماعی همچنان در اولویت برنامههای ستاد مقابله با کروناست و تحقق این امر میتواند بسیاری از مشکلات استان را برای مقابله با این بیماری حل کند.
میانگین سنی مبتلایان به کرونا در استان ۵۷ سال است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت بیماری کرونا در آذربایجان شرقی، گفت: شهرهای اهر، سراب، میانه، شبستر، مرند، تبریز و مراغه از نظر نسبت مبتلایان قطعی به کل جمعیت، بالاتر از میانگین استانی قرار دارند.
محمدحسین صومی با بیان اینکه میانگین سنی مبتلایان به کرونا در استان، ۵۷ و فوتشدگان ۶۹ سال است، افزود: درصد ابتلای اطرافیان بیماران در استان، ۹ درصد است که پایینتر از میانگین کشوری است.
وی با اشاره به فعالیت مراکز سلامت در اجرای طرح غربالگری و پاسخگویی به مراجعان، گفت: شهر تبریز از نظر پذیرش مراجعان در مراکز سلامت ۱۶ ساعته، رتبه اول کشور را دارد و در زمینه بهداشت محیط و بازرسیهای بهداشت حرفهای نیز اقدامات خوبی در استان انجام شده است.
در این جلسه، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی درخصوص اقدامات کمیته اقتصادی و رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان درخصوص عملکرد کمیته علمی و فناوری ستاد مقابله با کرونا گزارش دادند.
همچنین درخصوص نحوه اطلاعرسانی و آگاهسازی عمومی از طریق رسانههای رسمی و مدیریت اخبار و اطلاعات منتشرشده در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی بحث و تبادل نظر شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰