فعالیت ۱۱۹ پایگاه اورژانس در آذربایجان شرقی/ کمبود نیرو داریم

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، فرزاد رحمانی عصر امروز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران در تبریز گفت: ۲۸ پایگاه اورژانس در تبریز داریم که باید تا پایان برنامه پنج ساله ششم این تعداد به ۴۵ پایگاه برسد. وی افزود: البته در شهر تبریز چند پایگاه در حال احداث و بهره برداری است […]

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، فرزاد رحمانی عصر امروز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران در تبریز گفت: ۲۸ پایگاه اورژانس در تبریز داریم که باید تا پایان برنامه پنج ساله ششم این تعداد به ۴۵ پایگاه برسد.
وی افزود: البته در شهر تبریز چند پایگاه در حال احداث و بهره برداری است که با افتتاح آنها تا پایان سال تعداد پایگاه‌های اورژانس تبریز به ۳۱ مورد می‌رسد.
رحمانی با تاکید بر اینکه کمبود نیرو در پایگاه‌های اورژانس استان داریم، افزود: البته این مشکل کشوری بوده و دیگر استان‌ها نیز با کمبود نیروی اورژانس مواجه هستند ولی تلاش می‌کنیم خللی در روند خدمت رسانی پیش نیاید.
وی با بیان اینکه از ابتدای شیوع ویروس کرونا مأموریت‌ها ما افزایش یافته است، گفت: کارشناسان اورژانس از اسفند ماه سال گذشته تا به امروز برای سه هزار و ۱۲ مأموریت کرونایی اعزام شدند که از این تعداد یک هزار و ۷۶۴ مورد در شهر تبریز انجام شده است.
رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی تبریز با اشاره به اینکه چهار پایگاه موتوری و یک اتوبوس آمبولانس در تبریز فعال است، ادامه داد: دو اورژانس هوایی نیز در تبریز و میانه مستقر است.
وی به موضوع فرهنگ سازی در تماس با اورژانس نیز اشاره داشت و گفت: تا اسفند سال گذشته به طور میانگین ۹۰۰ تماس روزانه در تبریز و در شهرستان‌ها نزدیک ۳۰۰ مورد تماس با اورژانس داشتیم که بعداز کرونا این آمار به ۳۲۰۰ تماس رسید. متأسفانه از این بین ۱۰ تا ۱۵ درصد تماس‌های روزانه مزاحمت‌های تلفنی است.
رحمانی با اشاره به اینکه مأموریت‌های تصادفی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۶ درصد کاهش داشته است، ابراز داشت: از ابتدای سال تا ۲۵ شهریور ماه جاری ۹ هزار و ۷۷۰ مورد مأموریت انجام شده است. کارشناسان اورژانس در سال جاری به بیش از ۵۲ هزار مأموریت اعزام شده‌اند.
وی همچنین گفت: تعداد فوتی‌های تصادف در سال جاری با ۱۷۱ مورد، افزایش ۷ درصدی داشته و فوتی‌های غیر تصادفی با یک هزار و ۶۸۷ مورد ۱۶ درصد افزایش داشت.