قفل شدن مسکن مهر پاوه؛ دست‌های پشت پرده یا فساد مالی

به گزارش سردبیرپرس، یکی از دغدغه‌های مردم شهرستان پاوه مساله مسکن است؛ موضوعی که در قالب مسکن مهر برای رفع آن وعده های زیادی دادند اما در این سالها عملی نشد. به گفته چند نفر از سهامداران و اعضای مسکن مهر پاوه با گذشت حدود هفت سال از شروع کار و پرداخت پول خانه ها […]

به گزارش سردبیرپرس، یکی از دغدغه‌های مردم شهرستان پاوه مساله مسکن است؛ موضوعی که در قالب مسکن مهر برای رفع آن وعده های زیادی دادند اما در این سالها عملی نشد.
به گفته چند نفر از سهامداران و اعضای مسکن مهر پاوه با گذشت حدود هفت سال از شروع کار و پرداخت پول خانه ها آماده شده اما به آنها تحویل نشده است.
در تاریخ ۲۳ خرداد ماه سال ۱۴۰۰ معاون هماهنگی امور عمرانی وقت استانداری کرمانشاه با اشاره به لزوم تجمیع ظرفیت‌ها و امکانات موجود برای تحویل واحدهای باقیمانده مسکن مهر پاوه گفته بود موضوع انجام نشدن تعهدات جهت تسریع در تحویل واحدها بررسی و با مسببان این اقدام برخورد می‌شود.
در آن زمان به گفته منوچهر فخری از ۶۲۰ واحد مسکن مهر پاوه ۱۹۲ مورد تکمیل و تحویل متقاضیان شده بود و ۱۹۲ واحد دیگر آماده تحویل و مابقی واحدها نیز بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشت.
وی تلاش های فرماندار، شرکت های تعاونی و پیمانکاران را نیز در ماه های قبل از آن قابل تقدیر دانست و بیان کرد: پرونده مسکن مهر پاوه در مراجع قضایی برای بررسی میزان قصور افراد ذیربط پیگیری و ضمن مشخص شدن افرادی که به تعهدات خود عمل نکردند؛ واحدهای باقیمانده به متقاضیان تحویل می‌شود.
همچنین در تاریخ ۲۸ شهریور سال ۱۳۹۸ نیز مدیرکل راه و شهرسازی وقت استان کرمانشاه با اشاره به اینکه پروژه مسکن مهر شهرستان پاوه از زیباترین مسکن مهرهای کشور است، گفته بود: برای فاز اول این پروژه ۱۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.
مسعود شریفی در مراسم افتتاح مسکن مهر پاوه که با حضور وزیر کار در آن تاریخ انجام شد اظهار کرد پروژه ۶۲۰ واحدی مسکن مهر پاوه در سال ۹۰ توسط بنیاد مسکن آغاز شده و در سال ۱۳۹۲ کار متوقف و پروژه فاقد متقاضی اعلام می‌شود.
وی با اشاره به اینکه پروژه در سال ۹۲ به راه و شهرسازی واگذار شد بیان کرد: کار اجرایی پروژه از سال ۹۶ توسط راه و شهرسازی آغاز شده و در حدود ۱۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برای ۱۹۲ واحد مسکونی هزینه شده است.
به گزارش سردبیرپرس، تا به اینجای کار وعده های مسوولان در زمان مدیریتشان را شنیدیم، اما مردم شهرستان پاوه و سهامداران مسکن مهر چیز دیگری را بازگو می کنند.
در اواخر آذر ماه سال جاری رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح طی سفری ۲ روزه به استان کرمانشاه آمد و سفری به شهرستان پاوه داشت.
نماینده اعضای مسکن مهر پاوه در یکی از این جلسات با حضور معاون قوه قضائیه درباره چند و چون و مشکلات مسکن مهر این شهرستان گفت: تاکنون بیش از ۳۰۰ خانه از مجموع ۶۲۰ واحد مسکن مهر به متقاضیان تحویل داده شده است.
به گفته سامان امینی بسیاری از اعضای تعاونی بیش از هفت سال است که از طریق دستگاه قضای شهرستان و استان پیگیر موضوع مسکن مهر هستند و مطالبه برحق خود را دارند اما نتیجه ای حاصلشان نشده است و تعدادی نمی خواهند یا نمی گذراند کار مردم راه بیفتد.
وی با بیان اینکه موضوع اصلی در این پرونده فساد مالی گسترده آن است افزود: از سال ۱۳۹۸ و با توجه به مستندات موجود، پرونده کیفری برای رسیدگی به موضوع در دادگستری باز شده اما متاسفانه با نفوذ دستهای پیدا و پنهان تاکنون نتیجه ای حاصل نشده است.
امینی به نمایندگی رسمی از اعضای مسکن مهر پاوه از حجت‌الاسلام والمسلمین احمدرضا پورخاقان خواست که این پرونده به تهران منتقل و در آنجا رسیدگی شود زیرا در دادگستری استان کرمانشاه به موضوع رسیدگی نمی شود.
بیشتر بخوانید
http://مشکلات مسکن مهر پاوه با اعتمادسازی قابل حل است
http://بالازدن آستین همت مسوولان برای رفع مشکل مسکن مهر پاوه
http://واحدهای باقیمانده مسکن مهر پاوه تا پایان امسال آماده تحویل می‌شود
دست های پشت پرده در کار نیست
معاون عمرانی فرمانداری پاوه در گفت و گو با خبرنگار سردبیرپرس اظهار کرد: اگر واقعا دلیل و مدرکی دال بر وجود دست های پشت پرده برای اخلال در کار مسکن مهر پاوه وجود دارد مدعیان باید آن را ارائه دهند؛ طبیعتا این گفته مورد قبول نیست و باید با سند و مدرک حرف زد.
«سالم مصطفایی» با بیان اینکه موضوع مسکن مهر قضایی است و از طریق دستگاه قضا باید پیگیری شود، ادامه داد: تمام مدعیان باید دلایل و اسناد خود را ارائه دهند و در غیر این صورت طرح چنین مسائلی دال بر دست های پشت پرده صرفا اتهام زنی است.
به گزارش سردبیرپرس، شهرستان مرزی پاوه با ۶۰ هزار نفر جمعیت در ۱۲۰ کیلومتری شمال غربی استان کرمانشاه واقع شده است.