قیمت لیر ترکیه نزولی شد؛ درهم امارات در سرازیری/ برگی تازه از جاهطلبی عربستان رو شد
به گزارش اقتصادنیوز، جاه طلبی کشورهای حاشیه خلیج فارس نقطه پایانی ندارد و در تازهترین مورد هم عربستان جزئیات جدیدی را درباره پروژه بلندترین برج جهان منتشر کرده است. برج شرکت اقتصادی جده واقع در عربستان که قرار است بلندترین آسمانخراش جهان باشد، تا سال ۲۰۲۸ تکمیل خواهد شد. این سازه که در ابتدا با […]
به گزارش اقتصادنیوز، جاه طلبی کشورهای حاشیه خلیج فارس نقطه پایانی ندارد و در تازهترین مورد هم عربستان جزئیات جدیدی را درباره پروژه بلندترین برج جهان منتشر کرده است. برج شرکت اقتصادی جده واقع در عربستان که قرار است بلندترین آسمانخراش جهان باشد، تا سال ۲۰۲۸ تکمیل خواهد شد. این سازه که در ابتدا با نام برج پادشاهی و سپس برج جده شناخته شد، به ارتفاع ۱۰۰۷ متر خواهد رسید و برج خلیفه را که در حال حاضر با ارتفاع ۸۲۸ متر بلندترین برج جهان است، پشت سر خواهد گذاشت. به گزارش اکوایران، به نوشته نیواطلس، این برج توسط آدریان اسمیت و گوردون گیل طراحی شده و ارتفاع آن بیش از سه برابر برج ایفل و تقریبا دو برابرِ بلندترین ساختمان آمریکا یعنی «مرکز تجارت جهانی یک» خواهد بود.
شکل سهگوش این برج که از برگهای یک گیاه صحرایی الهام گرفته شده است، برای مقابله با بادهای شدید در ارتفاعات طراحی شده و دارای طراحیهایی در سه طرف خود است که از برج در برابر نور خورشید محافظت میکند. این سازه دارای یک فونداسیون بتنی عظیم است که توسط ستونهایی که به عمق ۱۰۵ متری رسیدهاند، پشتیبانی میشود. این برج شامل ۱۵۷ طبقه، ۵۹ آسانسور، مرتفعترین رصدخانه جهان، یک هتل لوکس، دفاتر و اقامتگاههای مجلل خواهد بود.
ساخت این برج بیش از یک دههی پیش آغاز شد اما به دلیل مسائل سیاسی، از جمله دستگیری ولید بن طلال آل سعود، شاهزاده سعودی و رهبر این پروژه، در حدود طبقه ۶۰ متوقف شد. با این حال، اکنون پروژه دوباره به مسیر خود بازگشته است و گروه بن لادن سعودی با قراردادی به ارزش تقریبی ۱/۹ میلیارد دلار، مسئول تکمیل این آسمانخراش شده است. این آسمانخراش استانداردهای معماری جهانی را دوباره تعریف کرده و جایگاه عربستان سعودی را در دنیای سازههای فوق بلند تثبیت خواهد کرد. حال که از آخرین جزئیات یک پروژه ویژه در همسایگی ایران آگاه شدیم، خالی از لطف نیست نگاهی هم به آخرین قیمت ارز رسمی این کشور در بازار تهران بیندازیم.
قیمت ریال عربستان امروز ۱۶ مهر ۱۴۰۳
امروز قیمت ریال عربستان در بازار ارز تهران کاهش ۱۴۳ تومانی را نسبت به روز گذشته تجربه کرد و ۱۶۸۸۰ تومان قیمت گذاری شد.
آخرین قیمت دینار عراق امروز
دینار عراق پیام آور خبر جدیدی برای معامله گران نبود و با حفظ ثبات و پافشاری بر نرخ روزهای گذشته معاملات را به پایان رساند. هر دینار عراق در پایان امروز ۴۸ تومان قیمت گذاری و خرید و فروش شد.
قیمت امروز درهم امارات در بازار
درهم امارات در حالی شاهد به پایان رسیدن مبادلات ارزی در بازار تهران بود که افت ۱۴۸ تومانی را تجربه کرد. هر درهم در عصر امروز و در حالی که بازار بسته شده بود، ۱۷۲۴۲ تومان ارزش گذاری شد.
نرخ برابری درهم امارات و دلار آمریکا هم بدون تغییر نسبت به روز گذشته، ۳٫۶۷ بود.
نرخ امروز ریال عمان
امروز قیمت ریال عمان هم روندی جز کاهش را در پیش نگرفت، هر ریال در پایان مبادلات ارزی ۱۶۵۰۴۰ تومان نرخ گذاری شد تا افت قیمت ۱۴۴۰ تومانی را نسبت به آنچه در معاملات روز گذشته تجربه کرده بود، داشته باشد.
قیمت لیر ترکیه در بازار
معاملات بازار ارز تهران برای لیر ترکیه در حالی امروز سپری شد که کاهش قیمت را تجربه کرد. هر لیر امروز ۱۸۵۰ تومان خرید و فروش شد تا ۲۰ تومان ارزان شود.
نرخ برابری لیر ترکیه و اسکناس آمریکایی هم امروز در بازار به ۰٫۰۳۱ رسید.
آخرین قیمت درام ارمنستان
امروز قیمت درام ارمنستان در بازار ارز تهران ریزش دو تومانی را تجربه کرد و به اصطلاح اهالی بازار رنج بود، واحد پول رسمی کشور ارمنستان ۱۶۴ تومان مبادله شد.
نرخ منات آذربایجان امروز
قیمت منات آذربایجان در بازار ارز تهران هم شیب نزولی را تجربه کرده است و با افت ۳۴۰ تومانی نسبت به روز گذشته، ۳۷۲۵۰ تومان خرید و فروش شد.
قیمت لاری گرجستان در بازار
لاری گرجستان در بازار ارز تهران به مانند سایر ارزها عقب نشینی کرد و با افت ارزش ۲۷۰ تومانی که داشته است، ۲۳۲۷۰ تومان خرید و فروش شد.
نرخ امروز بات تایلند
در تایلند هم نوسانات مانند کشورهای مرور شده کاهشی بود و هر بات در حالی بازار امروز را به پایان رساند که ریزش قیمت ۷۲ تومانی را تجربه کرد و ۱۸۹۳ تومان معامله شد.
قیمت امروز رینگیت مالزی
امروز همچنین قیمت رینگیت مالزی هم افت نسبی را تجربه کرد و در عصر امروز به ۱۴۷۹۰ تومان رسید تا در مقایسه با روز گذشته کاهش ۳۶۰ تومانی داشته باشد.
خلاصه معاملات امروز بازار ارز تهران حکایت از نوسان کاهشی قیمت ها داشت و به جز دینار عراق که ثبات قیمت را تجربه کرد؛ سایر قیمت ها پایین آمدند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰