لزوم مراقبت های بهداشتی شالیکاران برای پیشگیری از ابتلا به کرونا

مصطفی جوانیان در گفتگو با خبرنگار سردبیر پرس با اشاره به شروع فصل شالیزاری و کشاورزی اظهار داشت: کشاورزان برای نشا و بکارگیری کارگران در جهت پیشگیری از ابتلاء به بیماری کرونا و تب شالیزار به موارد بهداشتی توجه کنند و تا جایی که ممکن است از تجمع و کنار هم قرار گرفتن کارگران و […]

مصطفی جوانیان در گفتگو با خبرنگار سردبیر پرس با اشاره به شروع فصل شالیزاری و کشاورزی اظهار داشت: کشاورزان برای نشا و بکارگیری کارگران در جهت پیشگیری از ابتلاء به بیماری کرونا و تب شالیزار به موارد بهداشتی توجه کنند و تا جایی که ممکن است از تجمع و کنار هم قرار گرفتن کارگران و کشاورزان خودداری و فاصله ۱.۵ متری رعایت شود.
وی افزود: همچنین کشاورزان و شالیکاران از ماسک استفاده کرده و ترجیحاً از کارگران بومی و محلی استفاده کنند و هنگام صرف غذا به صورت جداگانه غذا بخورند و در کنار یکدیگر قرار نگیرند.
جوانیان یادآور شد: کشاورزان در موقع کار از دستکش و چکه استفاده کنند زیرا زخمی بودن دست یا پا می‌تواند زمینه ابتلاء به تب شالیزار شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل عنوان کرد: آب چاه یا آب زمین شالیزاری به هیچ عنوان برای شرب، شستن دست و پا و یا وضو گرفتن استفاده نشود و حتماً از آب تصفیه‌شده استفاده شود.
۲۱۵ هزار هکتار از مزارع مازندران هر سال به زیر کشت شالیزار می‌رود.