مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه اعلام کرد: دستگاه های اجرایی از آمادگی لازم برای مواجهه با مخاطرات طبیعی فصل زمستان برخودارند

مديركل مديريت بحران استانداري كرمانشاه گفت: مشاركت و همراهي مردم در خود مديريتي و خود مراقبتي عامل اصلي كاهش خطرات احتمالي است و اميدواريم با توجه بيشترمردم به توصيه ها و هشدارها شاهد زمستاني ايمن و كم خطر باشيم

به گزارش سردبیر پرس « جلیل بالایی» از آمادگی کامل دستگاه های اجرایی برای مواجهه با مخاطرات طبیعی فصل سرما خبر داد و اظهار داشت: تمام ادارات به ویژه دستگاه های خدمت رسان در حوزه های (فوریت های پزشکی، امداد و نجات، آب و برق، گاز، مخابرات، راهداری و امنیت جاده ای با ظرفیت کامل و آمادگی مناسب آماده ارائه خدمات هستند.

وی افزود:  هزار و ۲۴۰ نفر نیروی آماده به کار در بخش های مختلف خدمات رسانی کاهش خطر و نیز مواجه با آن سازماندهی شده اند و از ۵۹ دستگاه خودرو سنگین،  ۲۱۴ خودرو سبک و فعال سازی ۲۱ پایگاه امدادی، ۱۵ پایگاه اسکان اضطراری و ۴۱ ایستگاه شهری در طرح زمستانی استفاده می شود و امیدواریم که زمستانی ایمن و کم خطر را برای همشهریان عزیز استان رقم بزنیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری حضور ۶۰ تیم گشت پلیس و ۱۰ تیم ثابت در گردنه های محور استان در راستای پیشگیری و کاهش خطر و اقدامات به موقع را ضامن امنیت سفر در برون شهری دانست و گفت: حضور همیشگی پلیس در میان مردم مایه دلگرمی و آرامش جامعه است.

بالایی ادامه داد: از آمادگی ۶۲ پایگاه اورژانس جاده ای و شهری ، ۱۴۶ دستگاه آمبولانس و ۲ فروند بالگرد خبر داد و تصریح کرد: در دسترس بودن کادر فوریت ها باعث حضور به موقع در محل حادثه و کاهش مرگ و میر و همچنین رضایت مندی آسیب دیدگان و تسریع در ارائه خدمات به مصدومین احتمالی می شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه از آمادگی شهرداری ها در مدیریت امور شهر و نیز همکاری دستگاه های اصلی خدمات رسان همانند شرکت های توزیع برق، گاز، مخابرات و پخش فرآورده های نفتی از استقرار تیم های مدیریتی و بازدید از ایستگاه های تقلیل فشار گاز خبر داد و افزود: ۱۲ دستگاه مولد برق برای شرایط اضطراری آماده کار می باشد.

بالایی، مدیریت بحران «جامعه محور» حول مشارکت و همراهی مردم در خود مدیریتی و خود مراقبتی را عامل اصلی کاهش خطر دانست و گفت: امیدواریم مردم با توجه بیشتر به توصیه ها و هشدار ها که در فصل زمستان داده می‌شود شاهد زمستانی ایمن باشیم.

وی آسیب های انسانی را در فصل زمستان در ۲ بخش تصادفات جاده ای ناشی از رعایت نکردن مقررات توسط رانندگان و نیز رعایت نکردن اصول ایمنی در گازکشی و وسایل گاز سوز دانست و از مردم استان خواست برای جلوگیری از مصیبت و فوت هموطنان به ایمنی خودرو و رانندگی ایمن و نیز استاندارد سازی وسایل گاز سوز توجه کنند.