مدیریت چرا در سطح ۲۰۰ هزار هکتار از مراتع سمنان انجام شد

مریم رحیمی در گفتگو با خبرنگار سردبیر پرس، ضمن بیان اینکه پروژه مدیریت چرا و کنترل دام در سطح ۲۰۰ هزار هکتار مراتع قشلاقی و میانبند بهاره شهرستان سمنان به مرحله اجرا درآمدهاست، ابراز داشت: این تصمیم هم‌زمان با آغاز فصل چرای بهاره و کوچ عشایر صورت گرفته است. وی با اشاره به اینکه این […]

مریم رحیمی در گفتگو با خبرنگار سردبیر پرس، ضمن بیان اینکه پروژه مدیریت چرا و کنترل دام در سطح ۲۰۰ هزار هکتار مراتع قشلاقی و میانبند بهاره شهرستان سمنان به مرحله اجرا درآمدهاست، ابراز داشت: این تصمیم هم‌زمان با آغاز فصل چرای بهاره و کوچ عشایر صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه این پروژه از اقدامات حفاظتی مهم در ایجاد تعادل دام و مرتع در عرصه‌های مرتعی به شمار می‌رود، افزود: این پروژه با توجه به وضع موجود مراتع به منظور حفظ، احیا و اصلاح و توسعه پوشش گیاهی توأم با تولید حداکثر فرآورده‌های دامی، جلوگیری از تخریب مراتع و ارتقا اکوسیستم عرصه‌های طبیعی اجرایی شده است.
مسئول مرتع اداره منابع طبیعی سمنان بابیان اینکه مراتع قشلاقی و میانبند بهاره سمنان هر ساله میزبان حدود ۴۱ هزار واحد دامی است، ابراز داشت: در مدیریت چرا اکیپ کنترل دام متشکل از نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی علاوه بر کنترل پروانه چرای بهره‌برداران، از ورود زود هنگام دام به این مراتع جلوگیری و نکات فنی همچون ظرفیت چرا، نحوه بهره‌برداری یکنواخت از سطح مرتع و جلوگیری از چرای لکه‌ای را به مرتع‌داران گوشزد می‌کنند.
رحیمی از آماده‌باش شبانه‌روزی نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی در امر پیشگیری و مقابله با هرگونه سو استفاده‌های احتمالی از عرصه‌های ملی خبر داد و تصریح کرد: اکیپ‌های گشت و مراقبت یگان حفاظت منابع طبیعی به طور مستمر اراضی ملی را مورد نظارت قرار داده و با متخلفان به این اراضی برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
وی افزود: شماره تلفن ۱۵۰۴ یگان حفاظت منابع طبیعی به صورت شبانه‌روزی آماده دریافت گزارش‌های مردمی درباره هرگونه تخلف و تصرف به عرصه‌های منابع طبیعی است لذا چنانچه مردم با مشکلی در این خصوص مواجه شدند می‌توانند آن را با منابع طبیعی درمیان بگذارند تا برخوردهای لازم صورت گیرد.