مراسم عقد یک زوج جوان در شلمچه / آغاز سال ۱۴۰۱ با طعم ساده زیستی

علی طلوعی در گفت‌وگو با خبرنگار سردبیر پرس اظهار کرد: از شهرستان ملارد مهمان شلمچه هستیم و به هنگام لحظه تحویل سال در کنار شهدا بودیم. وی با بیان اینکه ۲۸ ساله هستم، افزود: شهید امیر حاج امیری، شهید زندگی ما است که در عملیات کربلای ۵ به شهادت رسید؛ این شهید در زندگی ما […]

علی طلوعی در گفت‌وگو با خبرنگار سردبیر پرس اظهار کرد: از شهرستان ملارد مهمان شلمچه هستیم و به هنگام لحظه تحویل سال در کنار شهدا بودیم.
وی با بیان اینکه ۲۸ ساله هستم، افزود: شهید امیر حاج امیری، شهید زندگی ما است که در عملیات کربلای ۵ به شهادت رسید؛ این شهید در زندگی ما نقش ارزشمندی داشت.
این داماد جوان با تاکید بر اینکه می‌خواهیم سبک زندگی اسلامی را ترویج دهیم، توضیح داد: ساده زندگی کردن و با شهدا بودن بسیار زیباتر از مراسم زرق و برق است و زندگی ِ الهی ِ زهرایی ِ شهدایی ِ ما را خداوند کمک کرد تا آن را از شلمچه آغاز کنیم.
طلوعی با بیان اینکه به جوانان توصیه می‌کنم یک بار این فضا را امتحان کنند، عنوان کرد: فضا بسیار معنوی و نزدیک‌ترین نقطه به خدا است. قطعاً این امر در زندگی تک تک ما می‌تواند تأثیرگذار باشد.
وی ادامه داد: فقط کافی است به شهدا دل بدهیم و از آنها بخواهیم که در زندگی ما حضور داشته باشند زیرا با حضورشان می‌توانند زندگی ما را معنوی کنند.
این داماد جوان گفت: جوانان هر مراسمی که دارند حتماً با شهدا تقسیم کنند. شهدا منتظر هستند و مردم به بخصوص جوانان را به این فضای معنوی دعوت می‌کنند.