مرجعیت هنری کشور در دولت سیزدهم به وزارت ارشاد بازگشت
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، شامگاه دوشنبه و شب قیام تاریخی ۱۵ خرداد سال ۴۲، با حضور علی فروزانفر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و جمعی از شاعران آئینی کشور و اصحاب رسانه محفل هنری خرداد ماندگار برگزار شد. مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در حاشیه این محفل هنری در […]
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، شامگاه دوشنبه و شب قیام تاریخی ۱۵ خرداد سال ۴۲، با حضور علی فروزانفر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و جمعی از شاعران آئینی کشور و اصحاب رسانه محفل هنری خرداد ماندگار برگزار شد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در حاشیه این محفل هنری در جمع تعدادی از خبرنگاران گفت: یکی از مهمترین اتفاقاتی که در دولت سیزدهم شروع شد، بازگشت مرجعیت فرهنگی به مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد و از اتفاقات مهم دیگر توجه به هستههای فرهنگی هنری واگذاری امور به مردم است.
علی فروزانفر ادامه داد: در حوزه بازگشت مرجعیت شاهد نظارت و برگزاری برنامههای فرهنگی هنری زیر نظر و تحت اشراف مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستیم.
وی ادامه داد: البته این به این معنی نیست که بگوییم تخلف اتفاق نمیافتد، منظور این است که ما نظام رصدمان را گستردهتر کردیم.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در بحث واگذاری امور حوزه فرهنگ و هنر نیز گفت: صدور مجوزهای هنری برای کانونهای تبلیغاتی، مجوزهای مؤسسات هنری چند منظوره و تک منظوره در ابتدای دولت بسته بود، ولی در حال حاضر کامل باز شده و در اختیار مردم گرفته است.
فروزانفر با بیان اینکه هر کسی درخواست صدور مجوز تک منظوره و یا چند منظوره داشته باشد، نمیتواند، به ادارههای ارشاد شهرستانها نیز مراجعه کند، اظهار کرد: هرکس شرایط لازم و قانونی را برای دریافت مجوزها باشد، میتواند به هر کدام از ادارههای ارشاد شهرستانها مراجعه کرده و مجوزهای لازم را دریافت کند.
وی ادامه داد: در دولت سیزدهم و در سفر استانی رئیس جمهور شهید حمایتهای مالی از مؤسسات فرهنگی و هنری چند برابر افزایش داشته است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران ضمن اذعان به وجود مشکلاتی در مؤسسات هنری گفت: همچنان در پی حل مشکلات هستیم.
وی در خصوص فرهنگسرای پیشوا نیز گفت: زمین این فرهنگسرا به فرهنگ و ارشاد اسلامی داده و فنداسیون سازه اولیه انجام شده است ولی بودجهای که در سال ۱۴۰۲ برای اعتبار این پروژه باید اختصاص مییافت، به واسطه مشکلات مالی دولت در اختیار قرار نگرفت و تنها بخشی از این بودجه تخصیص یافت و این پروژه در حال حاضر به کندی در حال پیشرفت فیزیکی است.
فروزانفر سپس در خصوص فرهنگسراهای ورامین که در اختیار شهرداری قرار گرفته است، نیز گفت: در حال حاضر با مذاکراتی در همین خصوص با شهرداری در حال انجام است و امیدواریم هر چه سریعتر فرهنگسرا ورامین به اهالی هنر برگردانده شود.
گفتنی است در این مراسم محمدجواد آسمان، علیرضا غزوه، علی محمد مؤدب که از شاعران آئینی کشور و همچنین مجتبی تاجیک به قرائت اشعاری آئینی، شور و حماسی به مناسبتهای قیام ۱۵ خرداد، ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) پرداختند.
اجرای زیبای گروه سرود ساکنان آسمان و نیز اجرای هنرمندانه کارگاههای تجسمی و خوشنویسی و صنایعدستی و رونمایی از هفت اثر نقاشی از شهدای ۱۵ خرداد ۴۲ توسط هنرمندان بومی و رونمایی از کتاب پایان سکوت به قلم رضا کاشانی اسدی از دیگر برنامههای این مراسم بود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰