مردم در شبهای قدر برای رفع بیماری کرونا دعا کنند
به گزارش پایگاه خبری سردبیر به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت الله العظمی جعفر سبحانی در سخنانی به اهمیت شبهای مبارک قدر پرداخت و بیان داشت: همانطور که زمینها از نظر فضیلت و برتری با یکدیگر تفاوت دارند مانند سرزمین مکه و کربلا که از اعتبار خاصی برخوردار است که در زمینهای دیگر نیست، […]
به گزارش پایگاه خبری سردبیر به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت الله العظمی جعفر سبحانی در سخنانی به اهمیت شبهای مبارک قدر پرداخت و بیان داشت: همانطور که زمینها از نظر فضیلت و برتری با یکدیگر تفاوت دارند مانند سرزمین مکه و کربلا که از اعتبار خاصی برخوردار است که در زمینهای دیگر نیست، برخی ماهها و زمانها از شرافت خاصی برخوردار است که در دیگر زمانها نیست.
وی با بیان اینکه خود ماه رمضان که شهرالله است و اعتبار خاصی دارد که در ماههای دیگر نیست، یادآور شد: در ماه رمضان سه شب به عنوان شب قدر محتمل، از اعتبار دیگری برخوردارند؛ «لیله القدر خیر من الف شهر». آیه مبارکه میفرماید: ما قرآن را در شب قدر فرستادیم.
آیت الله سبحانی ادامه داد: در شب قدر، مقدرات عالم در حقیقت تعیین میشود و چه بهتر که انسان تصمیم بگیرد و در خود شرایطی ایجاد کند که مقدرات او سال آینده همراه با سعادت باشد البته شب قدر، یک شب است اما مردد بین سه شب است، چه بهتر هرسه شب را با احیا حفظ کنیم و در هر سه شب، دو رکعت نماز وارد شده که از آن غفلت نشود که در هر رکعت، سوره توحید هفت مرتبه خوانده میشود؛ ان شاء الله این نماز را بخوانید و حاجات خود را بخواهید تا خداوند منان این بلا را که دامنگیر بشر شده است، از سر بشریت رفع کند هرچند بشر به وسیله گناهانی که کرده و خونهایی که میریزد، تا حدّی مستحق چنین مؤاخذه است اما خداوند منان از گناهان بشر بگذرد و رحمت خود را بر همه بفرستد.
وی به ایام شهادت امام علی (ع) نیز اشاره کرد و گفت: امیرالمومنین (ع) در همان شب، وصایایی دارد که در نهج البلاغه به روشنی آمده است. یکی از نصایح حضرت، مسئله ایتام است یعنی کسانی که در حقیقت گرسنه هستند.
این مرجع تقلید با ذکر این مطلب که جهان به دو نیمه سیر و گرسنه تقسیم شده است، افزود: امیرمؤمنان در حالی که میخواهد آسمانی شود، سفارش ایتام را به ما میکند اما در آن شب هم به فرزندانش سفارش میکند که با قاتل من عادلانه رفتار کنید. به یک ضربت مرا کشته، به یک ضربت او را بکشید. اینجاست که راوی میگوید: «علی قتل فی محراب عبادته، لشدت عدله؛ امیرمؤمنان کشته محراب است اما بخاطر عدل، خدا میداند اگر امیرمؤمنان هم مانند دیگران رفتار میکرد، این همه دشمن پیدا نمی کرد».
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰