مشارکت ۶۰ درصدی وزارت صمت در تأمین مالی زیرساختهای صنعتی استان کرمانشاه
به گزارش سردبیرپرس از استانداری کرمانشاه، در نشست مشترک استاندار کرمانشاه با مقامات ارشد وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت)، توافق های مهمی برای توسعه زیرساختهای صنعتی استان انجام شد. استاندار کرمانشاه همچنین در این جلسه خواستار تسریع در تأمین مواد اولیه مورد نیاز شرکت دانشبنیان بیوایمپلنت شد تا این شرکت بتواند بهسرعت به ظرفیت […]
به گزارش سردبیرپرس از استانداری کرمانشاه، در نشست مشترک استاندار کرمانشاه با مقامات ارشد وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت)، توافق های مهمی برای توسعه زیرساختهای صنعتی استان انجام شد.
استاندار کرمانشاه همچنین در این جلسه خواستار تسریع در تأمین مواد اولیه مورد نیاز شرکت دانشبنیان بیوایمپلنت شد تا این شرکت بتواند بهسرعت به ظرفیت تولیدی مطلوب دست یابد که این درخواست با مساعدت مسئولان وزارت صمت همراه شد.
در ادامه، موضوع طرح توسعه و تکمیل ظرفیت کارخانه ایرانخودرو در کرمانشاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد موانع موجود بررسی و پیگیری شود.
در این نشست، قانون کولبری و تعیین نوع و میزان کالای مجاز برای حمل توسط کولبران مورد بررسی قرار گرفت تا با تدوین دستورالعملهای مناسب، مشکلات مرتبط با این حوزه کاهش یابد.
همچنین در رابطه با سهم تجارت کولبری و حمایت از مردم مرزنشین استان با هدف ایجاد اشتغال و ارتقای معیشت هم بحث و پیگیری لازم انجام شد.
برنامهریزی برای افتتاح پالایشگاه سوخت سبز بیواتانول کرمانشاه در بهمنماه امسال نیز از دیگر موارد این جلسه بود که این پالایشگاه نقش مهمی در تأمین سوخت پاک و اشتغالزایی در استان خواهد داشت.
تامین مالی پالایشگاه سوخت سبز بیواتانول سال گذشته از طریق ورود به بورس انجام شد و با مشارکت مردم، بیش از ۲۰هزار میلیارد ریال سرمایه جذب شد که بخشی از آن سبب تکمیل و راه اندازی بیواتانول شد و نام کرمانشاه را به عنوان آغاز کننده روش های نوین تامین مالی در کشور ثبت کرد.
بر اساس این گزارش، استاندار کرمانشاه روز یکشنبه با همراهی نماینده مردم شهرستان سنقر در مجلس شورای اسلامی، معاون اقتصادی استاندار و مدیرکل صمت استان در وزارت صمت با مجتبی یزدانی معاون حقوقی وزیر صمت، فرشاد مقیمی معاون وزیر و رئیس هیئت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، رضا انصاری مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و محمدعلی دهقان دهنوی معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران دیدار کرد و پیگیر مطالبات اقتصادی استان و توسعه زیرساخت های کرمانشاه شد.
استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت حدود هزار واحد صنعتی و تولیدی با اشتغالزایی بیش از ۳۰ هزار نفر دارد.
توسعه و تجهیز گمرکات کرمانشاه؛ از نصب سامانههای X-ray تا ارتقای گمرک خسروی
در نشست مشترک استاندار کرمانشاه با سرپرست گمرک جمهوری اسلامی ایران، برنامههایی برای توسعه و تجهیز گمرکات استان، از نصب سامانههای پیشرفته تا ارتقای ساختاری، مورد بررسی و توافق قرار گرفت.
به گزارش سردبیرپرس از استانداری کرمانشاه؛ استاندار کرمانشاه امروز یکشنبه در محل گمرک کشور در تهران، با فرود عسگری، سرپرست گمرک جمهوری اسلامی ایران دیدار و مسائل مرتبط با توسعه و تجهیز گمرکات استان کرمانشاه را پیگیری کرد.
در این جلسه، بر لزوم تجهیز پایانههای مرزی خسروی و سومار به سامانههای X-ray تأکید شد تا فرآیندهای بازرسی و ترخیص کالا تسهیل و تسریع یابد که این موضوع مورد توافق قرار گرفت.
با توجه به مشکلات تأمین برق در زمان اعمال محدودیتها، درخواست تجهیز پایانههای مرزی استان به ژنراتورهای برق مطرح شد تا در روند ترخیص کالاها اختلالی ایجاد نشود.
طرح ارتقای گمرک خسروی به ادارهکل نیز در این نشست مطرح و مقرر شد پس از بررسیهای لازم، اقدامات مقتضی در این زمینه صورت گیرد.
با توجه به رشد چشمگیر تردد و صادرات از پایانه سومار، طرح توسعه این گمرک ارائه و مقرر شد مورد بررسی گمرک ایران قرار گیرد.
استاندار کرمانشاه همچنین خواستار کمک گمرک و تأمین اعتبار جهت احداث مجتمع فرهنگی ویژه زائران اربعین در استان شد که این موضوع نیز مورد موافقت سرپرست گمرک جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.
در این نشست، معاون اقتصادی استاندار و ناظر گمرکات استان کرمانشاه نیز حضور داشتند و بر اهمیت توسعه زیرساختهای گمرکی در تسهیل تجارت و رونق اقتصادی استان تأکید کردند.
کرمانشاه ۲ مرز رسمی و ۵ بازارچه مرزی دارد
استان کرمانشاه در مجموع افزون بر ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد و در امتداد این مرز ۲ مرز رسمی و پنج بازارچه مرزی فعال است و سالانه بیش از سه میلیارد دلار کالا از این مرزها به خارج از کشور صادر میشود.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و افزون بر ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که در امتداد این مرزها، ۲ مرز رسمی و فعال خسروی و پرویزخان قرار دارد که اولی هم مرز با بخش حکومت مرکزی و دومی هم مرز با اقلیم کردستان عراق است.
مرز رسمی پرویزخان قطب اقتصادی غرب کشور و از مرزهای فعال است و ۴۵ درصد صادرات کالاهای غیر نفتی از کشورمان به کشور عراق از طریق این مرز صورت میگیرد.
مرز خسروی در ۲۰ کیلومتری قصرشیرین دارای بزرگترین پایانه زمینی بین المللی خاورمیانه در غرب کرمانشاه امسال نیز یکی از گذرگاه های عبور زائران اربعین حسینی بود.
مرز خسروی در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده که خسروی – منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت کشور عراق و سپس بندر حلب در سوریه و ساحل دریای مدیترانه بود.
خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانون مهم تردد مسافر و زائر ایرانی و عراقی است.
راهاندازی مرز سومار از سال ۹۴ با هدف کمک به رونق بخشیدن تولید کالاهای صنعتی، معدنی، کشاورزی و نیز محصولات صنایع دستی، توسعه صادرات و ارتقای امنیت نوار مرزی راه اندازی شد.
مرز سومار در اقتصاد استان های کرمانشاه و دیاله عراق نقش به سزایی دارد و اکنون بیش از ۱۰۰ قلم کالا از آن به مقصد کشور عراق صادر می شود.
تامین آب شرب پایدار از ضرورت های استان کرمانشاه است
به گزارش دیگر سردبیرپرس از استانداری کرمانشاه، استاندار روز یکشنبه در نشست با مدیرعامل مؤسسه عمرانی بعثت از زیرمجموعههای قرارگاه خاتم، با اشاره به کاهش بارشها و روند خشکسالی در سالهای اخیر، تأمین آب شرب را از منابع پایدار مانند آب سدها، یکی از دغدغهها و ضرورت های جدی استان بیان کرد.
حبیبی افزود: قرارگاه خاتم یکی از ظرفیتهای عظیم کشور است که در استان کرمانشاه نیز پروژههای بزرگی در حوزه آبرسانی و سایر طرحهای عمرانی اجرا کرده است.
وی اظهار کرد: تکمیل تصفیهخانه فاضلاب و مگاپروژه آبرسانی از سد گاوشان از مهمترین اولویتهای استان کرمانشاه است ضمن اینکه تأمین آب شرب پایدار و رفع نیاز صنایع بزرگ از پساب تصفیهشده، دغدغه جدی استان است.
استاندار کرمانشاه همچنین با اشاره به تکمیل پروژه مگا آبرسانی به شهر کرمانشاه و اجرای خطوط انتقال آب از سد گاوشان توسط قرارگاه خاتم، گفت: این پروژه هماکنون در مراحل پایانی خود قرار دارد و نقش مهمی در تأمین آب شرب استان ایفا خواهد کرد.
او در ادامه تصریح کرد: طرح تصفیهخانه فاضلاب شهر کرمانشاه که توسط قرارگاه خاتم در حال اجراست، از پروژههای حیاتی استان محسوب میشود.
حبیبی، پساب تصفیهشده را یک منبع مطمئن برای تأمین آب موردنیاز صنایع بزرگ استان دانست و افزود: صنایع شرق استان با مشکلات جدی در زمینه تأمین آب مواجه هستند.
به گفته وی، راهاندازی این ظرفیت میتواند جایگزین مناسبی برای تأمین آب از منابع زیرزمینی و چاهها باشد و بخشی از این نیاز را برطرف کند.
به گزارش سردبیرپرس؛ سد گاوشان در استان کردستان قرار دارد اما به لحاظ حوزه آبریز ۷۰ درصد آن در حوزه استان کرمانشاه است.
ظرفیت سد گاوشان ۵۵۰ میلیون متر مکعب است که از این میزان ۲۰۰ میلیون متر مکعب برای مصارف شرب و کشاورزی استان کرمانشاه تعریف شده است.
سد گاوشان در حوزه مرزی غرب و استان کرمانشاه در حوزه کرخه قرار دارد و آب سد گاوشان با تونلی به طول ۲۱ کیلومتر به حوزه انتقال یافته است.
حوزه های آبی با توجه به خروجی آن تعریف می شوند.
استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه ۳۷۰ هزار مشترک آب دارد که از این تعداد افزون بر ۳۰۰ هزار مشترک مربوط به کلانشهر یک میلیون نفری کرمانشاه است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰