معاندین و مسئله انتخابات؛ چرخش از تحریم به اثرگذاری معکوس
سردبیر پرس – گروه سیاست: یکی از راهبردهای کلان آمریکا و رژیم صهیونیستی در کشورهای هدف به ویژه کشورهای اسلامی منطقه غرب آسیا، اثر گذاری در سرکار آمدن دولت ضعیف، غربگرا، منفعل در برابر دستورات غرب و رژیم صهیونیستی است. چیزی که الگوهای مختلف آن در کشورهایی که خواست ملت آنها خروج از زیر تازیانههای […]
سردبیر پرس – گروه سیاست: یکی از راهبردهای کلان آمریکا و رژیم صهیونیستی در کشورهای هدف به ویژه کشورهای اسلامی منطقه غرب آسیا، اثر گذاری در سرکار آمدن دولت ضعیف، غربگرا، منفعل در برابر دستورات غرب و رژیم صهیونیستی است.
چیزی که الگوهای مختلف آن در کشورهایی که خواست ملت آنها خروج از زیر تازیانههای استکبار بود، انجام گردید و در برخی از کشورها دچار شکست بود. از مصر و یمن و عراق و لبنان و پاکستان گرفته است تا ونزوئلا و تونس و…
طبیعتاً شکستهای متعدد غرب و رژیم صهیونیستی در سیاستهای طراحی شده همه جانبه علیه جمهوری اسلامی و تغییر معادلات مفروض آنها از انفعال کامل پس از شورش ۱۴۰۱ به اقتدار کامل جمهوری اسلامی در ۱۴۰۲ و تغییر وضعیت معادلات منطقهای تحت سیاست مقتدرانه جمهوری اسلامی پس از طوفان الاقصی، نشان داد که جمهوری اسلامی نه با تحریم انتخابات، بلکه با تضعیف نتایج انتخابات قابلیت منفعل شدن و خروج از زمین بازیگری را دارد.
این مهم پس از شکست در انتخابات مجلس و برخلاف سیاست قطعی و مشهود معاندین در انتخابات ۱۴۰۲ که بر سیاست و راهبرد قطعی “تحریم انتخابات” تمرکز داشت، برای انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری در پی شهادت ریاست جمهوری ایران و هیئت همراه دچار تحول جدی شد.
علی رغم گذشت ۱۰ روز از وارد شدن کشور به فضای جدی انتخاباتی، هیچ خط واضح و صریحی از معاندین و اکانتهای وابسته به منافقین و رژیم صهیونیستی و شبکههای ماهوارهای دیده نمیشود.
۱- گروهک منافقین:
گروهک منافقین برخلاف تمام دوران عناد خود با جمهوری اسلامی، در اقدامی بسیار عجیب سکوت کامل در برابر انتخابات را در راهبرد خود قرار دادهاند و تمرکز خود را بر تجمع ۹ تیر برلین قرار دادهاند. در جلسه کادر گروهک نیز یکی از سران گروهک نسبت به شعار سرنگونی جمهوری اسلامی در چرخشی عجیب عنوان میکند که ” ما هیچ گاه مدعی سرنگونی جمهوری اسلامی نبودهایم و همواره از تغییر شرایط و مهیا کردن بستر برای امکان سرنگونی سخن گفتهایم”؛ خطی که نشان میدهند منافقین با استفاده از ظرفیت داخلی خود قرار است “تاثیر گذاری بر انتخابات” را به منظور سرکار آمدن دولتی ضعیف و آمریکایی با قابلیت سرکارآوردن جریان نفوذی و منافقین قرار دهد.
۲- جریان سلطنت طلبی:
در جریان سلطنت طلب نیز برخلاف مجلس، بحث ورود به مسئله انتخابات در حاشیه و اولویت چندم قرار دارد و ربع پهلوی تنها با یک توییت خنثی و با استفاده از هشتگ رسمی و قدیمی منافقین یعنی “سیرک انتخابات” به جای هشتگ تحریم انتخابات، عملاً یکی دیگر از پازلهای تایید سناریو و خط معاندین پیرامون انتخابات را کامل کرد.
۳- لابیهای آمریکایی-صهونیستی ضد ایرانی:
سعید قاسمی نژاد از عناصر فعال و جریانساز معاندین وعضو لابی صهیونیستی بنیاد دمکراسیها ( FDD ) و از عناصر وابسته به رژیم صهیونیستی نیز که در انتخابات مجلس خط تحریم انتخابات رو پیش میبرد، با سکوتی عجیب نسبت به مسئله انتخابات و عبور از موضوع تحریم انتخابات، در توییتی مبهم، تلویحاً به لزوم سرکارآمدن دولتی که بتواند مقابل آیت الله خامنهای بایستد اشاره میکند و به صورتی کاملاً آشکار از لزوم سرکار آمدن دولتی مطلوب صهیونیستها به جای تحریم انتخابات و جلوگیری از فراهم شدن فضا برای تکرار دولت شهید رئیسی سخن میگوید. سعید قاسمینژاد از عناصر فراری کشور است که در سال ۸۸ از مهدی کروبی حمایت کرد.
۴- اکانتهای وابسته به رژیم صهونیستی:
در اضلاع دیگر جریان معاندین اکانتهای فارسی زبان وابسته به رژیم صهونیستی قرار دارند که آنها هم با ظاهرسازی مشغولیت سر موضوع غزه، سکوت در بحث انتخابات را در راستای همان ابلاغ کارفرمای خود را پیش گرفتهاند.
۵- طیف وابسته به مسیح علینژاد:
جریان وابسته به مسیح علینژاد هم که همیشه پیشتاز کنشگری منفی انتخاباتی بود، بدون کوچکترین اشاره یا توییتی پیرامون انتخابات، درگیر سفر به سوئد و دورهگردیهای خود در اروپا و دیدار با شخصیتهای بازنشسته سلبریتی مثل کاسپاروف و موسس توییتر و… است.
۶- نهادهای بین المللی:
از طرفی شورای حکام آژانس بینالمللی اتمی در اقدامی عجولانه قطعنامهای نمایشی علیه جمهوری اسلامی تصویب کرد که تنها یک پیام انتخاباتی با کارکرد تنفس مصنوعی داشت: «پاس گل به جریان غربگرا و فتنه با ترساندن مردم از سایه جنگ و تحریم و قطعنامه» و نشان داد که اقدامات امروز برخی نهادهای بینالمللی مانند شورای حکام، به مثابه همان طبلهای توخالی اهالی صفین و امویان است که برای ترساندن سپاه حق بر آن میکوبیدند.
۷- گفتمان داخلی منافقین و جریان فتنه:
در مقابل تمام تحرک گفتمان داخلی منافقین و فتنه، موضوع “تخریب دستاوردهای دولت شهید رئیسی، دعوت به چالش کشیدن و حمله به دولت رئیسی، ترساندن از موضوع تحریمها و… ” با هدف پررنگ کردن سایه جنگ و تحریم هستند که القاء کنند با انتخاب کسی مثل سید ابراهیم رئیسی و در ادامه خط او، باید منتظر جنگ و فلاکت بود. توییتهای محمد مهاجری و عباس عبدی هر کدام به بخشی از این ماجرا اشاره داشت و نقطهای را برای حمله به مخاطبان خود نشان داد. بیانیه مشارکت مشروط خاتمی نیز سرخطهای این جریان را تعیین و نشانه گذاری کرده است.
۸- سلبریتیها:
استوری هتاکانه حسین پاکدل و سوژه سازی برای انتخابات هم آغاز کننده پازل فضای فرهنگی و هنری بود و نشان داد جریان فتنه برای تأثیر گذاری بر فضای انتخابات دوباره سراغ سلبریتیها رفته است و اولین گزینه یا «مهسا امینی انتخابات» حسین پاکدل است.
استوری حسین پاکدل آن هم بعد ده روز از شهادت رئیسجمهور، اتفاقی نبود. به ویژه که با نشر خبر صدور تعقیب قضایی برای حسین پاکدل، جو حملات سایر سلبریتیها آغاز خواهد شد. در ادامه آن نامزدهای جریان فتنه موجسواری بر این فضا را با هدف سه گانه «تخریب دولت رئیسی و خدشه وارد کردن به الگوسازی، سیاهنمایی و پلیسی قلمداد کردن فضای فرهنگی-هنری با هدف تحت تاثیر قرار دادن مردم و تکرار ترسهای ۹۶ و اجماع سازی سر یک قربانی» وارد خواهند شد.
محمد خاتمی نشان داد که جریان فتنه خط تحریم انتخابات را مانند انتخابات ۱۴۰۲ مجلس کنار گذاشته است و با مشارکت مشروط در انتخابات، سعی در ایجاد دو قطبی بسیار شدید و اندازه ۸۸ دارد و برای این کار، نیاز به قربانی دارد و حسین پاکدل گزینه اول.
جریان فتنه از راهبرد سال ۸۸ ذیل «نهضت نیاز به خون دارد» که منجر به سناریوی ندا آقا سلطان شد، به راهبرد «فتنه برای تنفس مصنوعی نیاز به قربانی دارد» رسیده است و با استفاده از این دو قطبیها مقدمات را برای احساسی و رادیکال کردن فضا مهیا تا بستر به قدرت رساندن شخص و دولتی ضعیف که مانعی برای سیاستهای منطقهای آمریکا و رژیم صهیونیستی نباشد را ممکن سازد.
۹- درگیر سازی و مشغول سازی رادیکال جریان انقلاب:
به ثمر رسیدن حداکثری طراحی غربی-عبری-فارسی ضد ایرانی، نیازمند یک بدن و شرایط عفونی و ملتهب در فضای داخلی و جریان گفتمان انقلابی است. این جریان عفونی که از انتخابات مجلس و در خط اسناد منتشره منافقین به کمک رژیم صهیونیستی از هک مجلس آغاز شد و فضای گفتمان انقلابی را به طرز شدید مقابل هم و در جنگ تقابلی قرار داد، برای انتخابات ریاست جمهوری علیرغم هشدارها و مطالبات رهبری، همچنان با بازیگردانی مشکوک برخی جریانها و عناصر پشت پرده در حال پیش رفتن است و این مشغول سازی، توجه جریان انقلاب را از سناریوسازی خطرناک مذکور منحرف میکند. برای تقویت این فضای درگیری، رژیم صهیونیستی تنها در یک عنوان، اقدام به ایجاد نزدیک به ۲ هزار اکانت توییتری با پوشش هویتی انقلابی کرده است که با بهره از تولید محتوا توسط هوش مصنوعی، خط اختلاف را تعمیق و تشدید و مسئله مشغول سازی را تقویت کند.
نتیجه گیری:
آنچه مشخص است همآوایی اضلاع و تکههای این پازل شوم برای اثرگذاری بر نتایج انتخابات منتج به روی کارآمدن دولتی ضعیف است که به جای پیشبرد اهداف منطقهای و بین المللی جمهوری اسلامی و درگیر کردن دشمنان در زمین بیرون از خانه و ایجاد فرصت و آرامش برای بازسازی فضای کار و تولید و اقتصاد کشور شود و در مقابل دولتی سر کار آید که تمام ظرفیت کشور را دوباره درگیر عملیات روانی، غرب هراسی، امید به خارج و منفعل در تحولات منطقهای و بین المللی کند.
منبع : مهر نیوز
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰