ممنوعیت ارائه خدمات حمل و نقل عمومی به مسافران مبتلا به کرونا
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، صفر صادقی راد صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سامانه شرکتهای حمل و نقل عمومی از طریق کد ملی، وضعیت سلامتی مسافران را بررسی میکند، اظهار کرد: شرکتهای حمل و نقل عمومی اجازه ندارند قبل از گذشتن دو هفته از تست کرونا مسافر سوار کنند. صادقی راد افزود: […]
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، صفر صادقی راد صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سامانه شرکتهای حمل و نقل عمومی از طریق کد ملی، وضعیت سلامتی مسافران را بررسی میکند، اظهار کرد: شرکتهای حمل و نقل عمومی اجازه ندارند قبل از گذشتن دو هفته از تست کرونا مسافر سوار کنند.
صادقی راد افزود: طبق ضوابط ستاد مقابله با کرونای همدان، شرکتهای حمل و نقل مسافر شامل اتوبوس، مینی بوس و سواری در قرنطینه دو هفتهای پیش رو از ارائه خدمات حمل و نقلی به بیماران کرونایی و یا افرادی که مشکوک به کرونا باشند، خودداری خواهند کرد.
وی ادامه داد: شناسایی بیماران و یا افراد مشکوک به کرونا از طریق سامانه سِروا (سازمان فنی اطلاعات ایران) که بین وزارت بهداشت و شرکتهای حمل و نقل مسافر برقرار است، عملی میشود.
سرپرست راهداری و حمل و نقل جادهای همدان یادآور شد: با ارائه کد ملی افراد به سامانه سروا وضعیت سلامت خریدار بلیت از نظر آلودگی به کرونا یا سلامت وی مشخص و در صورت بروز هرگونه علائم بیماری تا پایان قرنطینه از ارائه خدمات حمل و نقل عمومی به فرد مشکوک خودداری میشود.
صادقی راد با تاکید بر لزوم اخد استعلام الکترونیکی از سامانه سروا از سوی شرکتهای حمل و نقل عمومی، عنوان کرد: اگر مسافری تست کرونا داده باشد و کرونا مثبت و یا مشکوک به کرونا تشخیص داده شود، باید دو هفته از تست بگذرد تا بتواند از وسائط حمل و نقل عمومی استفاده کند.
وی اضافه کرد: شرکتهای حمل و نقل مسافر و رانندگان اجازه جابجا کردن مسافران در صورت نگذشتن دو هفته از زمان تست آنان را ندارند.
صادقی راد تأکید کرد: افرادی که قصد دارند با اتوبوس سفر کنند میتوانند بلیت مورد نظر خود را به شکل اینترنتی از شرکتهای حمل و نقل عمومی تهیه کنند و نیازی به مراجعه حضوری نیست.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰