مکتب حاج قاسم الگوی مدیریت کشور/رشادتهای بینظیر در محور مقاومت
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، سردار حسن رحیمی ظهر سه شنبه در مراسم گرامی داشت یاد شهید سلیمانی و هفته مقاومت که به میزبانی سالن همایشهای کتابخانه های عمومی استان سمنان برگزار شد با بیان اینکه شهید سلیمانی در سه مقطع فداکاریهای بسیاری را برای ملت ایران و انقلاب انجام داد، تاکید کرد: برهه نخست […]
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، سردار حسن رحیمی ظهر سه شنبه در مراسم گرامی داشت یاد شهید سلیمانی و هفته مقاومت که به میزبانی سالن همایشهای کتابخانه های عمومی استان سمنان برگزار شد با بیان اینکه شهید سلیمانی در سه مقطع فداکاریهای بسیاری را برای ملت ایران و انقلاب انجام داد، تاکید کرد: برهه نخست دفاع مقدس بود که در عملیات متعدد حضور فداکارانهای داشت و حتی به جانبازی نیز رسید.
وی با بیان اینکه شهید سلیمانی در دومین مقطع در دهه ۷۰ برای برقراری امنیت در منطقه کرمان، سیستان و شمال هرمزگان و… فداکاریهای بسیاری را صورت داد، بیان کرد: شهید سلیمانی یک فرمانده واقعی و استراتژیست بود چرا که میتوانست در حساسترین و کوتاهترین زمان، بهترین و سرنوشتسازترین تصمیمات را بگیرد و این باید برای ما الگویی باشد.
خدمت شهید سلیمانی به مردم
این همرزم شهید سلیمانی با بیان اینکه در قائله اسارت ۹۰ نفر از سربازان ما در سال ۷۵ توسط گروهکها در خاک افغانستان، این مدیریت شهید سلیمانی بود که با دو تیپ وارد عمق ۷۰ کیلومتری خاک افغانستان شد و با اذن رهبر معظم انقلاب اسلامی در ارتفاعات شهر کوچک رباط مستقر شد و سپس به گروهکها اطلاع داد که نباید آسیبی به این سربازان برسد وگرنه خاک شهر را زیر و رو خواهد کرد و پس از نشان دادن حجم آتش، تمام سربازان آزاد شدند لذا اگر نبود مدیریت شهید سلیمانی امکان داشت این تعداد سرباز به سرنوشت دشواری گرفتار شوند.
رحیمی سومین حضور شهید سلیمانی را در محور مقاومت دانست و گفت: از سالهای میانی دهه ۷۰ مأموریت جدید شهید سلیمانی سپاه قدس بود که آن را ساماندهی میکرد تا زمانی که مقوله داعش پدید آمد اما قبل از آن جوان ما باید بداند که این شهید در پیروزی لبنان در جنگ ۳۳ روزه در کنار همرزم شهیدش، عماد مغنیه، چه صلابت و اقتداری از خود نشان دادند و نقش سرنوشت سازی را ایفا کردند.
وی با اشاره به طرح آمریکایی خاورمیانه جدید که طی آن آمریکا داعش را از وهابیهای تندرو ساخت و پرداخت و به جان منطقه انداخت، گفت: شهید سلیمانی به اذن رهبر معظم انقلاب اسلامی وقتی وارد مقابله با داعش شد که ۸۲ درصد سوریه اشتغال شده بود و ۵۰ الی ۶۰ درصد از ارتش عراق از هم منفک شده بود و همزمان ده گروه شبه نظامی و نظامی در سوریه و عراق شامل احرار شام، جیش السلام و… حضور داشتند. و در سال ۹۴ تکریت سقوط کرد و یک هزار و ۷۰۰ جوان را با زدن تیر به گردنهایشان در رود دجله انداخته بودند و جنایتهای فراوانی را کرده بودند.
مقابله با دشمنان
همرزم شهید سلیمانی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در صورتی به شهید سلیمانی اذن ورود دادند که میفرمودند اسد باید بماند و نباید جلوی دشمنان شکست خورد چرا که هدف اصلی دشمنان اسلام و ایران است، بیان کرد: مدیریتی که شهید سلیمانی در عراق و سوریه و در محور مقاومت انجام داد زبانزد بود و لذا امروز باید این مدل عمل کردن را الگوسازی کنیم ما میخواهیم کشورمان را بسازیم و از امروز باید تصمیم بگیریم که هر کداممان در این راه دو ویژگی و خصوصیت بارز شهید سلیمانی را الگوی خویش قرار دهیم تا موفق شویم و این چیزی است که کشورمان به آن نیاز دارد.
رحیمی با بیان اینکه شهید سلیمانی اسوه ولایتمداری بود، ابراز کرد: شهید سلیمانی زمانی مدیریت خود را آغاز کرد که ده گروه نظامی که از هرکدامشان از سوی آمریکا، اسرائیل، عربستان، ترکیه و… حمایت میشدند و پهپاد های اسرائیلی و ادوات آمریکایی کمک شایانی به آنها میکردند، سوریه را تا مرز سقوط کشانده بود و دشمن تا ۱۴ کیلومتری بغداد آمده بود و اگر بغداد و کاظمین را میگرفت عراق سقوط میکرد.
وی با بیان اینکه در این شرایط است که شهید سلیمانی از رهبر و مقتدای خود دستور میگیرد و وارد میدان میشود، بیان کرد: در تبعیت پذیری از ولایت نخستین نفر، شهید سلیمانی است و در اعتماد به نفس، مدیریت و عزتمندی، مانند شهید سلیمانی نداشتیم. حاج قاسم فقط یک کلمه به رهبر معظم انقلاب اسلامی میفرمایند و آن هم چشم است و از لحظه بعد ورق باز میگردد.
کار نشدنی که شدنی شد
همرزم شهید سلیمانی گفت: وقتی شهید سلیمانی کار را آغاز میکند فرودگاههای سوریه اشغال شده و دور تا دور فرودگاه دمشق محاصره است و بخشی از توان نظامی فقط از خودشان محافظت میکنند تا کشته نشوند و فشار سنگینی جیش الاسلام آوردهاند که فرودگاه را بگیرند و نه راه زمینی و نه راه هوایی و دریایی برای ورود به سوریه وجود ندارد اما حاج قاسم با پروازی از سپاه بلند میشود و میگوید باید در فرودگاه بنشینیم در چنین فرودگاهی نیروهای حاج قاسم شبانگاه بدون دید و نور مینشینند.
رحیمی با بیان اینکه چطور دمشق از آن شرایط بیرون آمد واقعاً غیر قابل باور و شبیه به معجزه است، گفت: اعتماد به نفس، قدرت خدایی که انسان احساس میکند به شهید سلیمانی میگوید که خدا وعده پیروزی را داده اگر تو بایستی؛ در چنین شرایطی ورود شهید سلیمانی سبب میشود تا نیروهای بعدی وارد شوند و یکباره نیروها برای کمک میآیند و به دمشق میرسند. یکی از مهمترین هنرهای شهید سلیمانی شکستن تابوی وحشت دشمنان و داعش بود و لذا وقتی که نیروهای کمکی خود را به سوریه رساند، محور مقاومت نیرویی تازه گرفت و روحیه دشمنان تضعیف شد.
وی با بیان اینکه جنگ با مسلحان برای آزاد سازی کشوری که ۸۰ درصد از آن سقوط کرده، کار بزرگی بود که شهید سلیمانی انجام داد، افزود: شهید سلیمانی تدبیری میکند که گروههای مقاومت باید برای پیروزی به سوریه وارد شوند و در یک مدت کوتاهی حزب الله لبنان، فاطمیون و حیدریون و … ورود میکنند و ورق باز میگردد و همه این گروهها باید پشتیبانی و سازماندهی شوند که کار دشوار شهید سلیمانی اینجا مشخص میشود.
دست خدا در تصمیمات شهید سلیمانی
این همرزم شهید سلیمانی بیان کرد: مدیریت جبهه مقاومت در شرایطی که کشور میزبان در دست شما نیست، کار بسیار دشواری بود که شهید سلیمانی با نوع مدیریت خود توانست آن را انجام دهد آن هم شیوه مدیریتی که در آن کلام ولی فقیه زمان اولویت داشته و نشدن در آن وجود نخواهد داشت و شهید سلیمانی توانست ظرف یکی دو سال تمام جبهه مقاومت را یکپارچه مدیریت کند و حتی روسها را نیز پای کار بیاورد تا تقسیم منطقه اطلاعاتی و عملیاتی و پشتیبانی، هماهنگی نیروها و… به خوبی صورت میگیرد و این کار عظیم و بزرگ سبب میشود که دشمنان شکست بخورند لذا این سبک مدیریت است که امروز باید در کشورمان الگوسازی شود.
رحیمی با بیان اینکه شهید سلیمانی در همه تصمیماتش دست خدا و قدرت خدا را میدید، بیان کرد: شهید سلیمانی سعی میکرد که در دل محاصره آرام باشد و حتی در همین شرایط هم کنار نیروهای خودش قرار میگرفت و شهرهای سوریه را بعضاً بعد از سه تا پنج سال آزاد کرد و به مردم امید و وعده میداد تا استقامت کنند.
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، در حاشیه این مراسم، آئین وداع با شهید گمنام نیز با حضور مسئولان، خانواده معزز شهدا، ایثارگران و جانبازان و نیروهای انتظامی و نظامی برگزار شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰