نخبگان و استعدادهای برتر به جهاددانشگاهی گیلان معرفی شوند
سردبیر پرس/گیلان سرپرست سازمان جهاددانشگاهی گیلان با بیان اینکه آماده سرمایه گذاری در حوزه های نخبگانی هستیم، گفت: نخبگان و استعدادهای برتر استان را به جهاددانشگاهی معرفی کنید تا زمینه ورود به بازار کار فناورانه را برای آنان فراهم کنیم. دکتر هادی مدبری در دیدار با رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان، با اشاره به ظرفیت بسیار خوب […]
سردبیر پرس/گیلان سرپرست سازمان جهاددانشگاهی گیلان با بیان اینکه آماده سرمایه گذاری در حوزه های نخبگانی هستیم، گفت: نخبگان و استعدادهای برتر استان را به جهاددانشگاهی معرفی کنید تا زمینه ورود به بازار کار فناورانه را برای آنان فراهم کنیم.
دکتر هادی مدبری در دیدار با رئیس بنیاد نخبگان استان گیلان، با اشاره به ظرفیت بسیار خوب و ارزشمند مراکز آموزشی و پژوهشکده محیط زیست جهاددانشگاهی برای شناسایی و توانمندسازی نخبگان و استعدادهای برتر، گفت: همکاری بین بنیاد نخبگان و جهاددانشگاهی در بخش های مختلف پژوهشی، آموزشی و فرهنگی می تواند شروع فصل جدیدی در برنامههای سازمان باشد و با همکاری دانشگاه گیلان و بنیاد نخبگان و پارک علم و فناوری، رفع مشکلات کشور و استان را در دستور کار قرار دهد.
وی با بیان اینکه آماده سرمایه گذاری در حوزه های نخبگانی هستیم، گفت: نخبگان و استعدادهای برتر استان را به جهاددانشگاهی معرفی کنید تا زمینه ورود به بازار کار فناورانه را برای آنان فراهم کنیم.
سرپرست سازمان جهاددانشگاهی گیلان با اشاره به حمایت های رهبر انقلاب از فعالیت های علمی جهاددانشگاهی، پژوهشگاه رویان را مولود جهاددانشگاهی دانست و اضافه کرد: دکتر کاظمی آشتیانی به عنوان یک جهادگر نخبه نقش مهمی در توسعه علوم مرتبط با سلول های بنیادی ایفا کرد.
مدبری پژوهشکده محیط زیست جهاددانشگاهی مستقر در رشت را دارای ظرفیت کشوری دانست و بیان کرد: پنج گروه پژوهشی شامل پایش منابع آب، محیط زیست طبیعی، مهندسی محیط زیست، فرآوری پسماند و مطالعات ناحیه ای در این پژوهشکده فعالیت دارند و ظرفیت خوبی برای فعالیت های نخبگانی است.
وی با بیان اینکه نخبگان باید توانمندی های خودشان را به منصه ظهور بگذارند، تاکید کرد: مجموعه های علمی مانند جهاددانشگاهی وابسته به نخبگان هستند و باید از ظرفیت نخبگانی استان برای رفع مشکلات کمک بگیریم.
سرپرست سازمان جهاددانشگاهی گیلان یادآور شد: آمادگی داریم به بنیاد نخبگان در عرصه شناسایی استعدادها کمک کنیم و ظرفیت های علمی و پژوهشی و آموزشی جهاددانشگاهی را در اختیار آنان قرار دهیم.
حمایت بنیاد نخبگان از رویدادهای علمی جهاددانشگاهی گیلان
دکتر فرهاد شیرینی، رئیس بنیاد نخبگان گیلان نیز، شناسایی استعدادها و توانمندسازی آنها را در دستور کار بنیاد نخبگان دانست و اظهار کرد: رسالت این نهاد کمک به اثرگذاری استعدادها در جهت حل مشکلات است.
وی با اشاره به تمرکز بنیاد نخبگان بر شناسایی استعدادها طی سال های اخیر، افزود: در این راستا اقدام به برگزاری دوره ها و اجرای طرح های مختلف برای جامعه هدف دانش آموزی و دانشجویی کردیم؛ طی یک سال گذشته بخش های مختلف از جمله فرهنگی، پژوهشی، ورزشی، ادبی و کشاورزی نیز به مجموعه بنیاد نخبگان اضافه شده است.
رئیس بنیاد نخبگان گیلان جذب در دستگاه ها و شرکت های دانشبنیان را از مهمترین حوزه های اثرگذاری دانست و بیان کرد: علاوه بر اینکه از ظرفیت صاحبان اندیشه برای حل مسائل کمک می گیریم، موجب قرار گرفتن استعدادها در جایگاه واقعی خودشان می شویم.
شیرینی با اشاره به ظرفیت های جهاددانشگاهی و کمک به ارتقاء سطح علمی و پژوهشی کشور، یادآور شد: با کمک جهاددانشگاهی در قالب هیئت های اندیشه ورز می توانیم به شناسایی معضلات بپردازیم و این معضلات را به مسئله تبدیل کنیم و برای آن راه حل ارائه دهیم.
وی با بیان اینکه هیئت های اندیشه ورز نخبگانی می توانند هم در سطح استان و هم در سطح کشور ورود کنند، گفت: یکی از مهمترین ویژگیهای بنیاد نخبگان این است که از همه ظرفیتها استفاده میکنیم، یعنی هیئت های اندیشه ورز صرفا متشکل از اساتید دانشگاهی نیستند و حتی یک کشاورز و صنعتگر و خبرنگار و… میتواند در این حوزه ورود پیدا کند.
رئیس بنیاد نخبگان گیلان به اجرای طرح شهید بهشتی اشاره کرد و ادامه داد: طرح شهید بهشتی بنیاد نخبگان در سطح کشور مطرح بوده و وزیر کشور از طرح های ارائه شده در این بخش استقبال کرده و این تکلیف به استانداران محول شده که از طرح شهید بهشتی حمایت کنند. در حال حاضر موفق به تصویب ۶ طرح هیئت اندیشه ورز بنیاد نخبگان در کشور شدیم که در صورت اجرا، اثرات خوبی دارد.
وی از جهاددانشگاهی استان خواست در هیئت های اندیشه ورز نخبگانی نقش آفرینی داشته باشند و تاکید کرد: بنیاد نخبگان استان ارتباط خوبی با جهاددانشگاهی دارد و در مسابقه کتابخوانی «سه دقیقه ای» مشارکت داشتیم.
شیرینی خواستار امضای موافقت نامه فی ما بین بنیاد نخبگان و جهاددانشگاهی استان شد و عنوان کرد: بنیاد نخبگان از رویدادهای علمی و فرهنگی جهاددانشگاهی حمایت خواهد کرد.
وی با اشاره به مشارکت استعدادهای برتر و نفرات اول کنکور و برترین های المپیادهای علمی و دانش آموزان مدرسه خلاقیت در مسابقات علمی و فرهنگی جهاددانشگاهی، گفت: استان گیلان ظرفیت های بالایی دارد و لذا از اواخر سال گذشته تقدیر از برگزیدگان ادبی استان را آغاز کردیم؛ به زودی به حوزه کشاورزی نیز ورود و ظرفیت های استان را شناسایی و معرفی می کنیم.
رئیس بنیاد نخبگان گیلان با اشاره به حمایت بنیاد از استعدادها و ظرفیت های استان، اضافه کرد: کسی عضو بنیاد نخبگان نیست و در جریان طرحها و برنامه ها از استعدادها حمایت می کنیم و در صورت توانمندسازی روزافزون و تداوم زنجیره نخبگی، این حمایت ها ادامه خواهد داشت و در غیر این صورت از چرخه حمایت خارج می شوند.
وی با بیان اینکه در راستای توانمندسازی نخبگان با دانشگاه گیلان و دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه جامع علمی – کاربردی تفاهم نامه داریم، خاطرنشان کرد: اساتید دانشگاه نقش مهمی در توانمندسازی نخبگان دارند که در این راستا طرح شهید احمدی روشن را اجرا کردیم.
شیرینی، جهاددانشگاهی را یکی از ظرفیت های نخبگانی با محوریت اساتید دانست و متذکر شد: بنیاد نخبگان نهادی چابک با ماموریت های مهم و بزرگ است.
انتهای پیام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰