نمایندگان مجلس دوازدهم «یقهگیری» نخواهند کرد
«عبدالوحید فیاضی» منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در گفتوگو با خبرنگار سردبیر پرس، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس آینده اظهار کرد: فراکسیونی که منافع ملی را اولویت اصلی خود دانسته و خود را ملزم به تحقق مطالبات مردم بداند، قطعاً مهمترین فراکسیون و فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم باید باشد. وی در […]
«عبدالوحید فیاضی» منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در گفتوگو با خبرنگار سردبیر پرس، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس آینده اظهار کرد: فراکسیونی که منافع ملی را اولویت اصلی خود دانسته و خود را ملزم به تحقق مطالبات مردم بداند، قطعاً مهمترین فراکسیون و فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم باید باشد.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تفاوتهای سیاسی و حزبی منتخبان مجلس آینده باعث میشود که آنها در مجلس آینده با یکدیگر وارد چالش شوند، افزود: در حال حاضر شاهد تنوع و تکثر از لحاظ گرایش سیاسی و حزبی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم اما قطعاً تمام تلاش خود را میکنیم که این تفاوتها منجر به اختلاف اساسی بین نمایندگان مجلس آینده یا به عبارت دیگر، یقهگیری آنها نشود.
فیاضی درباره گزینه احتمالی ریاست مجلس دوازدهم، گفت: از آنجایی که شاهد تکثر و گستردگی گرایشهای سیاسی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم، پیشبینی درباره ریاست مجلس دوازدهم تا حدودی سخت است.
منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در ادامه درباره راهکارهای تحقق شعار سال، اظهار کرد: مجلس دوازدهم باید در آغازین روزهای خود درباره راهکارهای رفع مشکلات اقتصادی کشور با رویکرد جهش تولید مسائل لازم را در نظر گیرد.
فیاضی گفت: مسأله مهم بعدی درباره مشارکت مردم است و مجلس دوازدهم باید مکلف باشد که درباره مشارکت مردم بازنگریهای لازم را داشته باشد؛ مشارکت مردم باید در حوزههای مختلف سیاسی و اقتصادی و کاملاً به صورت همهجانبه در نظر گرفته شود چراکه حکمرانی درست زمانی محقق میشود که مشارکت مردم را شاهد باشیم.
منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: ما بعضاً از جهش تولید و رفع تورم حرف میزدیم اما مشارکت مردم را نادیده میگرفتیم و به همین دلیل، فرمایش مقام معظم رهبری درباره مشارکت مردم در امر تولید میتواند بسیار مؤثر باشد و زمینه مشارکت مردم را در عرصه اقتصادی فراهم کند.
وی تصریح کرد: در امر اقتصادی، موانعی برای مشارکت مردم وجود دارد که برخی از این موانع، مربوط به موانع تولید و صدور و دریافت مجوز کسب و کار است که مجلس و دولت باید با همکاری یکدیگر، به دنبال گرهگشایی از مشکلات اقتصادی مردم و مشارکت مردم در حوزه اقتصاد باشند.
فیاضی تاکید کرد: اصلاح نظام بانکی و ارزی هم مسأله بسیار مهمی است چراکه ما در حال حاضر شاهد افزایش شدید قیمت ارز هستیم که به علت فقدان مدیریت در حوزه ارز است؛ دلارزدایی هم بسیار ضرورت دارد چراکه سلطه دلار به نظام اقتصادی ما آسیب وارد کرده و باید با سیاستهای درست کاری کنیم که نقش دلار در اقتصاد کشور به مرور کمرنگ شود.
منبع : خبرگزاری مهر
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰