نوروز و رمضان؛ فرصتی برای تغذیه سالم
به گزارش سردبیر پرس، ایمنی غذا، تغذیه و امنیت غذایی به طور جدایی ناپذیری با همدیگر مرتبط هستند. مواد غذایی ناایمن حاوی باکتری ها، ویروس ها، انگل ها یا مواد شیمایی مضر باعث ایجاد بیش از ۲۰۰ بیماری از اسهال گرفته تا سرطان می شود. همچنین یک چرخه معیوب از بیماری و سوء تعذیه ایجاد […]
به گزارش سردبیر پرس، ایمنی غذا، تغذیه و امنیت غذایی به طور جدایی ناپذیری با همدیگر مرتبط هستند. مواد غذایی ناایمن حاوی باکتری ها، ویروس ها، انگل ها یا مواد شیمایی مضر باعث ایجاد بیش از ۲۰۰ بیماری از اسهال گرفته تا سرطان می شود. همچنین یک چرخه معیوب از بیماری و سوء تعذیه ایجاد می کند و به ویژه بر نوزادان، کودکان، سالمندان و بیماران تاثیر می گذارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰