هفت نمونه از بهترین هدفونهای پشتباز
به گزارش بازرگانی سردبیر پرس، بیشتر هدفونها روی ایزولهسازی و باس صدا تأکید دارند؛ این در حالی است که هدفونهای پشتباز با هدف ارائه یک تجربه شنیداری بینظیر ساخته شدهاند. در این مطلب ۷ نمونه از بهترین نمونههای هدفون استودیویی پشتباز و نیمهباز را معرفی کنیم. فرق هدفونهای پشتباز و پشتبسته؟ درایور صدا در هدفون […]
به گزارش بازرگانی سردبیر پرس، بیشتر هدفونها روی ایزولهسازی و باس صدا تأکید دارند؛ این در حالی است که هدفونهای پشتباز با هدف ارائه یک تجربه شنیداری بینظیر ساخته شدهاند. در این مطلب ۷ نمونه از بهترین نمونههای هدفون استودیویی پشتباز و نیمهباز را معرفی کنیم.
فرق هدفونهای پشتباز و پشتبسته؟
درایور صدا در هدفون پشتباز، شما را از دنیای بیرون جدا میکند. مزیت این هدفونها باس قوی و ایزولیشن عالی است. در هدفونهای پشتباز، اصوات و نویزهای بیرونی به داخل درز پیدا نمیکند. (شدت مسدودسازی نویز به سیستم نویزکنسلینگ هدفون ربط دارد).
عیب هدفونهای پشتبسته، صدای غیرطبیعی آنهاست. سانداستیج هدفونهای پشتبسته به اندازهٔ هدفونهای پشتباز طبیعی نیست. بعلاوه به خاطر طراحی بستهٔ ایرکاپها، گردش هوایی وجود ندارد و در استفادهٔ بلندمدت، خستهکننده میشود؛ مخصوصاً در هوای گرم که خیلی زود اطراف گوشتان تعریق عرق میکند.
در هدفونهای پشتباز، سانداستیج بسیار طبیعی و واقعی است و برخلاف هدفونهای پشتبسته، جریان هوا برقرار است و به راحتی میتوانید صداهای بیرون را بشنوید. همین موضوع باعث راحتی گوش و تعریق کمتر میشود. قدرت باس در این هدفونها گرچه به اندازهٔ هدفونهای پشتبسته نیست ولی طبیعیتر از آن است. بزرگترین مشکل هدفونهای پشتباز، ایزولیشن ضعیف آنهاست که کاربریشان را برای اهداف استودیویی کاهش میدهد. نهتنها صداهای بیرون به داخل هدفون نفوذ میکنند بلکه صدای داخل نیز به راحتی به بیرون سرایت کرده و اطرافیان شما را آزرده میکند.
هدفونهای نیمهباز، حد میانی این دو هدفون را در پیش گرفتهاند. باس و ایزولیشن متوسطی دارند و تقریباً کارایی هر دو هدفون را به صورت ضعیفتر با هم دارند.
بنابراین باید با توجه به موارد گفته شده و موارد پیش رو، اقدام به خرید هدفون با توجه به قیمت آن کنید.
هدفونهای پشتباز برای چه کاری مناسب هستند؟
اگر با این موضوع آشنایی زیادی ندارید نگران نباشید؛ کمی زمان میبرد تا تفاوت آنها را به خوبی درک کنید و البته هیچ چیزی مثل مقایسهٔ عملی دو نوع هدفون نیست. کافی است به یک فروشگاه تجهیزات موسیقی سر بزنید و از نزدیک فرق بین هدفونهای پشتباز و بسته را تجربه کنید. در پایین در سناریوهای مختلفی بیان میکنیم که آیا هدفونهای پشتباز کارایی دارند یا نه.
گوش دادن آهنگ در منزل؟ بله.
هر سبکی از موسیقی را میتوانید در منزل تجربه کنید. همچنین در استودیوهای خانگی، بهترین انتخاب برای میکس آهنگ هستند. ساند استیج به حدی طبیعی است که احساس میکنید تیم نوازندهٔ موسیقی جلوی شما اجرا میکنند. هر یک از صداها را به خوبی میتوانید موقعیتیابی کنید.
میکس و مسترینگ استودیویی؟ بله.
اگر دنبال یک پاسخ فرکانسی فلت هستید و میخواهید خروجی کار را از زاویهٔ کاربران در سیستمهای پخش موسیقی تجربه کنید، هدفونهای پشتباز بهترین انتخاب هستند.
مانیتورینگ از برد صدا؟ خیر.
صدای بلند، (مثلاً از باندهای قوی) به راحتی در هدفونهای پشتباز نفوذ کرده و این موضوع میتواند سلامتی گوش شما را تهدید کند. در کاربرد مانیتورینگ بهتر است از هدفونهای پشتبسته استفاده کنید؛ ایزولیشن بهتری دارند و از صداهای پیرامون در امان هستند.
پخش موسیقی در محیط بیرون؟ شاید.
این موضوع بستگی به عوامل مختلفی دارد. مثلاً اگر تا محل کار قدم یا رکاب میزنید، استفاده از هدفون پشتباز نه تنها خوب بلکه عالی است؛ چون علاوه بر اینکه موسیقی گوش میکنید، صداهای اطراف را هم میشنوید که امنیت بیشتری فراهم میکند. با این حال در محیطهای شلوغ و پرنویز، مثلاً مترو یا ترن به خاطر نویز زیاد احتمالاً تجربهٔ خوبی نخواهید داشت و در محیطهای خلوتی مثل بانک و کتابخانه اگرچه شما از موسیقی لذت میبرید ولی به خاطر نفوذ صدا به بیرون، حواس بقیه را پرت میکنید.
با این مقدمه برویم سراغ بررسی هدفونها:
AKG K240
برند AKG ید طولایی در تولید هدفونهای نیمهباز دارند. K240 Studio اکنون با قیمت پایینی در بازار عرضه میشود. قیمت پایین این هدفون شما را دچار تردید نکند. هر هدفون زیر ۱۰۰ دلار دیگری را به مبارزه میطلبیم. این هدفون به خاطر راحتی، دقت و اعتماد بالا، جزو انتخابهای عالی نیمهباز محسوب میشود و حالا که قیمت آن پایینتر آمده، بهترین موقع برای خرید یا هدیه و سورپرایز کردن دیگران است.
Beyerdynamic DT
۸۸۰ ایرکاپهای مخملی و پاسخ فرکانسی باز در DT 880 Pros، آن را به یکی از بهترین هدفونهای نیمهباز تبدیل کرده و تجربهای جدید از شنیدن صدا به ارمغان آورده است. ما این هدفون را انتخابی مناسب برای جلسات طولانی میکس در خارج از استودیو و لذت بردن از موسیقی و فیلم در منزل میدانیم. طراحی نیمهباز DT 880 Pros اجازه میدهد تا هم آهنگها را زیبا بشنوید و هم حواستان به صداهای بیرون باشد. درایورهای ۴۵ نانومتری این هدفون، محدودهٔ فرکانسی ۵ هرتز تا ۳۵ کیلوهرتز را تحت پوشش قرار میدهند. نقطهٔ قوت DT 880 Pros باس قوی و تولید عالی قسمتهای high صداست. کابل این هدفون اگرچه به اندازهٔ کابل DT 990 (که پایینتر معرفی میکنیم) نیست ولی خیلی هم کیفیت بدی ندارد.
Beyerdynamic DT 990 Pro
افرادی که دنبال تجربهٔ یک هدفون عالی پشتباز هستند باید حتماً Beyerdynamic DT 990 Pro را در لیست بررسی خود قرار دهند. این هدفون برای مدتهای مدیدی سردمدار هدفونهای پشتباز بوده است. تهیه کنندگان، علاقهمندان موسیقی، موزیسینها و مهندسان میکس، همگی کیفیت و عملکرد این هدف را تحسین کردهاند. تقریباً تمام بخشهای این هدفون قابل تعویض بوده و این موضوع نگهداری و تعمیر آن را بسیار آسان کرده است.
AKG K240 MKII
جدیدترین هدفون نیمهباز AKG، مدل K240 MKII است. روکش مخملی این هدفون نسبت به کاپ اصلی هدفون که از جنس چرم ساخته شده، مقاومت بیشتری در برابر عرق از خود نشان میدهد؛ همچنین کابل این نسخه، برخلاف ورژن قبلی از نوع جداشدنی است. در کنار این دو آپگرید جذاب، درایورها، پاسخ فرکانسی و هدبند قابل تنظیم، همچنان مشابه مدل قبلی است.
AKG K701
کمی از نردبان بالاتر میرویم و به مدل AKG K701 میرسیم که یک مدل موفق از سری K1000 است. این هدفون به لطف تکنولوژی وایرموشن کمپانی AKG از ساند استیجی وسیع و طبیعی برخوردار است و به خوبی جزئیات صدا را به گوش شما میرساند. راز این تکنولوژی در سیستم کنترل دیافراگم آن نهفته است. تکنولوژی وایرموشن از حرکات ناخواستهٔ دیافراگم در باسهای قوی جلوگیری کرده و صدا را در طبیعیترین شکل ممکن بازتولید میکند. ویژگی جالب دیگر این هدفون پشتباز، استفاده از ایرپادهای حجیم و نرم و بهرهگیری از کابلهای مسی بدون اکسیژن است.
Shure SRH1840
این هدفون به طور رسمی با عنوان هدفون مسترینگ معرفی و تبلیغ شده است و یقیناً دقت بسیار خوبی در بازتولید فرکانسها دارد؛ اما چیزی که در تبلیغات این هدفونِ پشتباز به آن اشاره نشده، سرگرمکنندگی بینظیر آن هنگام گوش کردن موسیقی است. ما پلیلیستهای مختلفی برای تست این محصول ساختیم و متوجه شدیم در استفادهٔ طولانی مدت، فشار زیادی از سوی ایرکاپهای آن به گوش وارد نمیشود. اندازهٔ بزرگ این ایرکاپها و همچنین درایورهای ۴۰ نانومتر فوق سبک SRH1840، آن را به هدفونی تاریخی تبدیل کرده که حتی سالها بعد تمایل به استفاده از آن وجود دارد.
Beyerdynamic DT 1990 Pro
آخرین و در واقع بهترین انتخاب لیست ما، DT 1990 PRO از کمپانی خوشنام بیرداینامیک است که یک هدفون خوشتیپ با معماری پشتباز واقعی است. درایورهای به کار رفته در این هدفون از جنس نئودمیوم ۴۵ میلی متری است که به طور قابل ملاحظهای دقت بازتولید فرکانسها را بالا میبرد؛ طوری که حتی میتواند فرکانسهای در محدودهٔ ۵ هرتز را تولید کند. استفاده از نئودیمیوم در طراحی درایورها باعث میشود تا وزن کلی هدفون کاهش یافته و در استفادهٔ طولانیمدت، احساس خستگی نکنید. این چند ویژگی، DT 1990 PRO را به انتخابی ایدهآل برای اهداف میکس، موزیک پروداکشن و حتی مسترینگ تبدیل کرده است. درایورهای به کار رفته در این هدفون، صدایی گیرا، طبیعی و وسیع تولید میکند و به راحتی میتوانید تا دهها ساعت با آن کار کنید. روکش باکیفیت ایرکاپهای DT 1990 PRO و همچنین کابل درجهٔ یک آن، سلامتی این هدفون را برای سالها تضمین میکند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و سردبیر پرس در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰