همه مسلمانان درباره کفر بهائیان اعتقاد مشترک دارند

به گزارش سردبیر پرس، مراسم رونمایی از کتاب «خوانشی در اسناد بهائیت» ترجمه‌ مریم صفی الدین از کتاب «قراءه فی وثائق البهائیه» نوشته «عایشه عبدالرحمان» دیروز جمعه ۲۸ اردیبهشت با حضور عبدالحسین فخاری و مهدی حبیبی‌ در سالن گوشه نقد سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برگزار شد. عبدالحسین فخاری، پیشکسوت حوزه بهائیت […]

به گزارش سردبیر پرس، مراسم رونمایی از کتاب «خوانشی در اسناد بهائیت» ترجمه‌ مریم صفی الدین از کتاب «قراءه فی وثائق البهائیه» نوشته «عایشه عبدالرحمان» دیروز جمعه ۲۸ اردیبهشت با حضور عبدالحسین فخاری و مهدی حبیبی‌ در سالن گوشه نقد سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برگزار شد.
عبدالحسین فخاری، پیشکسوت حوزه بهائیت شناسی با بیان اینکه نمایشگاه کتاب مهد دانایی و محل معرفت‌افزایی است، گفت: عایشه عبدالرحمان معروف به «بنت الشاطی» نویسنده کتاب «خوانشی در اسناد بهائیت» یکی از مفسران و نویسندگان بزرگ مصر است.
وی افزود: «بنت الشاطی» احساس کرد مردم مصر از جریان بهائیت اطلاعی ندارند و این موضوع را به عنوان یک بحران تلقی کرد. او همیشه به این فکر می‌کرد که سنت‌های الهی در طول تاریخ تکرار می‌شوند و در نهایت با ۲۳۰ کتابی که خواند توانست این کتاب را بنویسد، چراکه بحران ناشناخته بودن بهائیت بین مردم برایش خیلی مهم بود. مسئله بهائیت از جایی اهمیت پیدا می‌کند که بهائیان تحت عنوان پوششی به عمق جامعه و مردم نفوذ می‌کنند تا مردم را از دین خارج کرده و به اعتقادات بهائیت ترغیب کند.
این استاد حوزه بهائیت شناسی درباره اهمیت مصر برای بهایی‌ها گفت: مسئله بهائیت در مصر به خاطر ۲ پرونده دادگاهی که وزارت امنیت مصر با آن برخورد کرده بود طولانی شد. بهائیان اعتقاد دارند که تاریخ مصرف اسلام تمام شده و مصر نیز مدت‌هاست نسبت به بهائیت حساس شده است.
فخاری درباره بهائیت گفت: طبق فتوایی که سال‌ها قبل مطرح شد، بهائیت جزو هیچ یک از فرقه‌های اسلام نیست و کسانی که به بهائیت گرایش پیدا می‌کنند مرتد هستند.
وجود دشمن مشترک باعث اتحاد می‌شود
مهدی حبیبی نیز در این نشست گفت: از سال ۱۳۸۷ شروع به انتشار کتاب‌هایی درباره بهائیت کردیم و سال ۱۳۹۵ فصلنامه بهایی شناسی با رویکرد ارائه سخنان افرادی که به بهائیت روی آوردند شروع شد. بین افراد و آثاری که بررسی می‌کردیم به کتاب «قراءه فی وثائق البهائیه» رسیدیم و بعد از استقبالی که از خلاصه این کتاب به صورت مقاله صورت گرفت، تصمیم به چاپ این کتاب گرفتیم.
حبیبی با بیان اینکه وجود دشمن مشترک باعث اتحاد می‌شود، گفت: وقتی می‌بینیم که دشمن مشترک اهل تسنن، شیعیان و مسیحیان یکی است با هم متحد می‌شویم و در مقابل آنها می‌ایستیم. فصل دوم این کتاب قسمت اصلی است و بحث بهائیت و تهاجم فکری را مطرح می‌کند. نویسنده در این فصل می‌گوید که قصد بهائیان رسوخ بین مسلمانان است. شیوه تبلیغ بهائیان کمی متفاوت بوده و بین مسلمان‌ها می‌آیند و می‌گویند که ما با شما تنها یک تفاوت داریم و با وجه اشتراک‌های ساختگی سعی در نزدیکی به مسلمانان دارند.

منبع : مهر نیوز