وضعیت تسهیلات مربوط به کرونا در استان تهران پیگیری میشود
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، حشمت الله عسگری پیش از ظهر سه شنبه در جلسه شورای عالی بانکها با اشاره به اولویتهای استان تهران اظهار داشت: پرداخت تسهیلات رونق تولید اهمیت زیادی دارد، چرا که ضمن فعال کردن چرخه اقتصادی کشور، زمینه حفظ اشتغال موجود و ایجاد اشتغال جدید را فراهم میکند. وی به ضرورت […]
به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، حشمت الله عسگری پیش از ظهر سه شنبه در جلسه شورای عالی بانکها با اشاره به اولویتهای استان تهران اظهار داشت: پرداخت تسهیلات رونق تولید اهمیت زیادی دارد، چرا که ضمن فعال کردن چرخه اقتصادی کشور، زمینه حفظ اشتغال موجود و ایجاد اشتغال جدید را فراهم میکند.
وی به ضرورت توجه به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان اشاره کرد و ادامه داد: بانکها باید مصوبات ستاد تسهیل را به رسمیت بشناسند و پرداختیها به این سمت هدایت شود که در این صورت قطعاً بسیاری از مشکلات واحدهای اقتصادی و تولیدی استان تهران رفع میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران بیان کرد: تعیین تکلیف اموال تملیکی از سوی بانکها اولویت بعدی استان است، در این زمینه ۳۵۸ طرح تملیکی در بانکهای استان تهران داریم، هر چند موضوع وثایق به برگشت منابع بانک بر میگردد اما محل اجرای طرحها نیز حائز اهمیت است.
عسگری سپس عنوان کرد: از دیگر اولویتهای استان فعال سازی طرحهای راکد میباشد که در مجموع ۹۲۵ واحد کاملاً راکد در استان تهران داریم که ضمن احصاء مشکلات آنها، ارائه مشوق از سوی نظام بانکی به فعال سازی این واحدها کمک میکند.
وی به ضرورت توجه به تسهیلات تبصره ۱۸ اشاره کرد و گفت: طبق مکاتبه با وزیر صنعت یارانه ۳۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در بخش صنعت به بانکها پرداخت شده، در مورد بخش کشاورزی ابلاغیه نداشتیم و بخش گردشگری نیز به صورت متمرکز از سوی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری پیگری میشود، از اینرو بانکها به پذیرش تسهیلات تبصره ۱۸ سرعت بخشند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران همچنین عنوان کرد: تسهیلات مربوط به اشتغال روستاییان نیز از دیگر اولویتهای استان تهران محسوب میشود، به علاوه تسهیلات مربوط به کرونا نیز ابلاغ شده اما بازخوردی از سوی بانکها نداشتیم.
عسگری عنوان داشت: هر چند امسال به سبب شیوع کرونا شرایط دشوار اقتصادی را داریم، با این حال میل به سرمایه گذاری در استان تهران فعال است که باید با همراهی بانکها و دستگاهها تلاش کنیم تا این تمایل تقویت شود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰