ویژه برنامه سالگرد تاسیس شهر سنندج به همت شهرداری تهیه و تولید شد

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، سرکوت نجفی صبح شنبه در جمع خبرنگاران استان کردستان، اظهار داشت: شهرداری و شورای اسلامی شهر سنندج ثبت روزی به نام روز سنه در تقویم محلی را با هدف هویت‌بخشی شهری و رونق فعالیت‌های فرهنگی و هنری انجام داد. وی افزود: مرور بر تاریخ درخشان و گنجینه پربار مشاهیر و […]

به گزارش خبرنگار سردبیر پرس، سرکوت نجفی صبح شنبه در جمع خبرنگاران استان کردستان، اظهار داشت: شهرداری و شورای اسلامی شهر سنندج ثبت روزی به نام روز سنه در تقویم محلی را با هدف هویت‌بخشی شهری و رونق فعالیت‌های فرهنگی و هنری انجام داد.

وی افزود: مرور بر تاریخ درخشان و گنجینه پربار مشاهیر و نام‌آوران شعر وادب، فرهنگ وعرفان این دیار از دیگر اهداف نام گذاری روز سنه در تقویم محلی بود.

معاون فرهنگی و امور اجتماعی شهرداری سنندج ادامه داد: با برگزاری جلسات مختلف با اساتید و فرهیختگان عرصه فرهنگ و هنر در کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر و بخش‌های مختلف بالاخره با توجه به بررسی موضوع از منظرهای مختلف تاریخ تأسیس سنندج در سایت فعلی، توسط سلیمان‌خان اردلان در روز شش اردیبهشت سال ۱۰۱۶ را به عنوان روز سنه انتخاب و با مصوبە شورای فرهنگ عمومی استان در تقویم محلی به ثبت رسید.

نجفی یادآور شد: سال گذشته در همین راستا برنامه‌های متعددی از جمله، همایش پیاده روی خانوادگی، نمایشگاه ابزارآلات و مشاغل قدیمی در عمارت خسرو آباد، شب شعر، اجرای ویژه برنامه روز سنه و غیره برگزار و با استقبال قابل توجهی از سوی مردم هم روبه رو شد.

وی بیان کرد: بنا به درخواست‌های مکرر مردم فرهنگی سنندج برای استمرار این برنامه‌ها امسال هم بنا داشتیم در این ایام برنامه‌ها را در سطح وسیع‌تر و با کیفیت و کمیت بالاتر نسبت به سال گذشته برگزار کنیم.

معاون فرهنگی و امور اجتماعی شهرداری سنندج گفت: از آذر ماه سال گذشته برنامه‌ریزی‌های لازم برای تدوین و اجرای ویژه برنامه‌های مختلف در دومین سال ثبت روز سنه در تقویم محلی شروع شد.

نجفی اظهار داشت: با توجه به ثبت سنندج به عنوان شهر خلاق موسیقی تصمیم گرفته شد که محور اصلی برنامه‌های این روز در سال‌جاری با تم موسیقی باشد اما به دلیل شیوع ویروس کرونا برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته عملاً قابل اجرا نیست.

وی افزود: وقتی در این شرایط امکان برگزاری هیچ رویدادی وجود ندارد برای اینکه گرد فراموشی بر روی این موضوع مهم ننشیند، تصمیم برآن شد که با تولید محتوا و پخش آن از طریق شبکه استانی زمینه را برای یادآوری این ایام بدون به خطر افتادن سلامت مردم فراهم سازیم.

معاون فرهنگی و امور اجتماعی شهرداری سنندج ادامه داد: بعد از برگزاری جلسات لازم تصمیم بر این شد که برنامه با حضور پژوهشگران و صاحب‌نظران حوزه‌های مختلف، تاریخ، هنر و فرهنگ و هنرمندان تولید و در شبکه استانی پخش کنیم.

نجفی با بیان اینکه چهار شب ویژه برنامه با عنوان «ساڵیادی دامەرزاندنی سنه» در موزه حبیبی سنندج تولید و هم‌اکنون مشغول مونتاژ آن هستیم، یادآور شد: با صدا و سیما هم مذاکرات لازم انجام شده و بنا داریم این محتوای تولید شده را از روز دوم و یا سوم اردیبهشت به مدت چهار شب پخش کنیم.

وی بیان کرد: با همکاری سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان، فضای دلنشین و لوکیشن زیبایی برای تولید این برنامه تلویزیونی ساخته شد و این برنامه در موزه حبیبی سنندج و پای یکی از باارزش ترین اروسی‌های ایران تولید شده است.

معاون فرهنگی و امور اجتماعی شهرداری سنندج گفت: سعی داریم به صورت محدود در این ایام در فضای شهری تصاویر و عکس‌های تاریخی، با تم موسیقی با همت سازمان سیما، منظر و فضای سبزشهری را نصب کنیم.