پرداخت “زکات” فقر را از جامعه می‌برد

سردبیر/کرمانشاه امام جمعه کرمانشاه گفت: اگر همه افراد وجوهات شرعی خود از جمله زکات را پرداخت کنند، عملا فقیری در سطح جامعه باقی نمی ماند. آیت الله مصطفی علما در جلسه امروز (۱۶ اردیبهشت) شورای زکات استان کرمانشاه، با اشاره به تاکیدات بسیار قرآن کریم در بحث پرداخت زکات گفت: آیات بسیاری مردم را به […]

سردبیر/کرمانشاه امام جمعه کرمانشاه گفت: اگر همه افراد وجوهات شرعی خود از جمله زکات را پرداخت کنند، عملا فقیری در سطح جامعه باقی نمی ماند.
آیت الله مصطفی علما در جلسه امروز (۱۶ اردیبهشت) شورای زکات استان کرمانشاه، با اشاره به تاکیدات بسیار قرآن کریم در بحث پرداخت زکات گفت: آیات بسیاری مردم را به پرداخت زکات دعوت می کند و این امر نشان از اهمیت این واجب الهی دارد.
وی پرداخت زکات را زداینده فقر از جامعه دانست و افزود: اگر همه افراد وجوهات شرعی خود از جمله زکات را پرداخت کنند، عملا فقیری در سطح جامعه باقی نمی ماند.
آیت الله علما تصریح کرد: خوشبختانه با همت شورای زکات استان و مردم خیر کرمانشاه، استان در سال گذشته عملکرد خوبی در بحث جمع آوری زکات داشت که جای تقدیر دارد.
وی با اشاره به نزدیکی عید فطر اظهار کرد: یکی از انواع زکات، زکات فطره است که امسال با احتساب قیمت گندم برای هر نفر ۱۰ هزار تومان است.
استان ثروتمندی هستیم اگر درست از دارایی‌هایمان استفاده کنیم
امام جمعه کرمانشاه در ادامه به نامگذاری امسال به نام سال “جهش تولید” از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد وافزود: زمینه و بستر خوبی برای جهش تولید در استان داریم، به ویژه در بخش کشاورزی و باید از این بستر و از این ظرفیت به نحو احسن استفاده شود.
آیت الله علما به منابع غنی آب و خاک و… استان اشاره کرد و افزود: اگر بتوانیم ازاین منابع خدادادی درست استفاده کنیم، استان ثروتمندی هستیم.
وی تصریح کرد: کارهای زیادی در استان صورت گرفته و در بسیاری بخش ها رشد قابل قبولی داشته ایم، اما هنوز استان جای کار زیادی دارد تا بتوانیم از منابع آن بهره وری مناسب را داشته باشیم.
امام جمعه کرمانشاه به ضعف فرهنگ کار در استان اشاره کرد و افزود: باید روی فرهنگ کار مردم استان کار شود.
وی افزود: همچنین دربحث فرهنگ پرداخت زکات هم باید کار بسیاری صورت گیرد تا همه مردم نسبت به پرداخت این واجب الهی اهتمام ورزند.
انتهای پیام